| Autor |
Zpráva |
Sona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 11:30
- Nahlásit
Pes o kterého my jde je celý dny zavřený v kotci kde má dost malou boudu. Jde o Filu takze nic malého. Majitel chodí psa krmit v pruměru tak 2x týdně zbytky s kuchyně nebo dostane kosti od kamarádů. Pes je hubený nemá dostatek pohybu,když už ho veme ven tak na pět minut a dost.S vodou je to podobné. Upozornila jsem chovatelku, ale zdá se, že nejeví zájem. Majitel psa je dost magor, a i já se ho bojím.Co mohu pro psa udělat aniž by se o mě majitel dozvědl?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Úno 2005 13:16
- Nahlásit
coz takhle zavolat na nejaky spolek na ochranu zvirat ve vasem okoli? Nebo se zeptat nejakeho veterinare, ten by mohl vedet, co delat (ohlasit treba na veter. spravu nebo ja nevim kam)
|
iva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 15:22
- Nahlásit
Toto je možné nahlásit i na Policii ČR jako podezření na týrání a požádat o zachování vaší anonymity, měli by vyhovět. Jinak je možné nahlásit to přímo na okresní veterinární správě, která je povinna provést kontrolu. Je fajn, že vám to není lhostejné a držím pěsti, ať se podaří s tím něco udělat.
|
Sona
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 09:19
- Nahlásit
Ono je to složitější, máme od toho chlápka pronajatou dílnu s pozemkem kde máme svého psíka.A když už jde venčit toho chudačka hladovího tak musí přes našeho psa. Pokud jsem v práci tak si ho pohlídám a to je celý den ,ale včera jsem zjistila že má náš pes roztrhlou nohu.Ten parchant, ale nepŘizná že je k sobě pustil. Jsem s této situace dost nešťastná. Dokonce mě řekl že u psa už čtyři dny nebyl, ten pes je opravdu chudák a všude jinde by mu bylo lépe. dÍKY ZA PODPORU NĚCO STÍM UDĚLÁM AŤ SE DĚJE CO SE DĚJE.
|
moll
|
# Zasláno: 4 Bře 2005 08:08
- Nahlásit
Mělo by pomoct nahlásit situaci na okresní veterinární správu - jak už radila Iva. Pokud se opravdu jedná o filu, tak bych se obrátila taky na chovatelské kluby - např. http://www.fila-onceiro.cz/, tam by taky mohli projevit zájem a snahu psovi pomoct. A taky se věci často ztrácejí, zvláště když majitel je dlouhodobě nepřítomný.....moll
|
Vrah
|
# Zasláno: 4 Bře 2005 13:31
- Nahlásit
Nikde!!!!!
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 08:29 - Změnil/a: Pupy
- Nahlásit
I když je to dlouho...Celkem by mě zajímalo jak to dopadlo....Týjo problém sem napíše každý ale aby napsali jak to dopadlo to ne
|