Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Při jídle ;)
Autor Zpráva
kure25
# Zasláno: 17 Úno 2005 15:41
- Nahlásit

Ahoj,
mam docela blby dotaz! ;) Chtela bych se zeptat,jestli jste taky nekdo meli problem pri jidle?Memu 4.m. RR fakt hrozne chutna,ale pak ty granule (nebo kousky masa)jsou vsude po cely chodbe a ona si to proste po sobe vubec neuklidi...Proste uz ji nezajima to,co je na zemi,a papa jen z misky,tudiz to tam pak musim furt sbirat...ona totiz i kdyz ji to ukazu,to stejne pak vyplivne! Hruza!Myslite,ze kdyz je ted jeste mala,ze casem se trosku nauci "luxovat" po sobe,nebo to bude navzdy takovej cunik???

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2005 15:50
- Nahlásit

No dovol, copak ty bys jedla ze země? Ale vážně,náš první taky trochu rozhazoval, tak jsem to vždycky posbírala a hodila do misky - to slupnul, jinak ne.
No tak jsme potom trošku snížili dávky a on měl hlad, tak vysbíral co se dalo (pak zase přidali) a tak se to naučil.
Ale to si nevybereš, ten náš teď sežere i pidikousek půl kilometru od misky, ale zase hrozně mlaská!

kure25
# Zasláno: 17 Úno 2005 16:56
- Nahlásit

To nase velka taky,tak snad se to nauci i Nikca! To zase.ona vybira kose,pomalu vohlodava kytky,ale ze zeme ji to proste nak netukne...

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 14:40
- Nahlásit

Můj starší pes je už od malička doslova "vysavač" - ať je něco v misce či "kilometr" od ní, všechno vyluxuje. Mladší pejsa pečlivě vyluxuje okolí misky, poté co dobaští její obsah, ale pokud mu nědo položím přímo na zem, zbufne to a drobečky ho už nezajímají - ty po něm pak luxuje zase ten starší

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 20:26
- Nahlásit

něm pak luxuje zase ten
Jo, když u nás náhodou něco upadne, tak vůbec nemusíme vytírat, vysávat a to i kdyby to bylo cokoliv..

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2005 07:31
- Nahlásit

tak vůbec nemusíme vytírat, vysávat
Tak u nás je to úplně stejný. Byla u nás návštěva s malým dítětem. Holčina se pozvracela a než jsem stihla přinést kbelík a hadr, tak to měla naše čubina v sobě. Fuj

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2005 15:51
- Nahlásit

Martina
to je ještě dobrý....když měla moje teta ještě hospodářství, její čuba NO pravidelně "luxovala" pod telátky....teta pomalu nemusela telatům vyklízet, všechny výživné telecí exkrementy zbufla Besina

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2005 20:47
- Nahlásit

Evik
Tak to jsi mi udělala radost, už jsem si myslela, že největší čuně pod sluncem mám já.

VAVANEK
# Zasláno: 4 Bře 2005 13:47
- Nahlásit

Nesmí žebrat!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání