Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Prosím o tip na kvalitního figuranta v Praze
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:31
- Nahlásit

No na jare se tam asi nekdy uvidime, Stredokluky byli muj domovskej cvicak zhruba 6 let pak jsme se prestehovali a presli do Zvolenevse.

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:35
- Nahlásit

Tchor
a co se placu týká,nejedu se rekreovat ale cvičit tak pokud se nebořím po kotníky v blátě tak jsem v poho.

Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:42
- Nahlásit

Sucho tam docela je a plac je velkej da se tam delat vsechno na dylku cca 250m a na sirku v nejsirsim miste neco pres 60m. mirnej svah.

Anonymní
# Zasláno: 23 Led 2006 14:09
- Nahlásit

TCHORNo je pravda ze ja jsem v jine situaci mame na cvicaku pet figurantu a vsichni v klidu delaj zadarmo a slusne.

Pět figurantů, ta Vám tam snad figuruje celej kladenskej okres ne? Jakou mají třídu, ptám se proto, jestli je pak možný je využít při zkouškách nebo si za některým dojed na závod a zkusit si na něm naostro psa v cizim. Jsou využitelní i tak, nebo jsou to jen kluci, co figurujou jen tak. Docela mě to zajímá, zní to zajímavě. Dej mi vědět. Díky. Jaký jsou tvoje zkušenosti? Docela hodně tady na tom fóru přispíváš. Závodíš s něčim? Já jen jestli se nemůžeme třeba znát. Honya.

Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:17
- Nahlásit

Anonymní
mrkni na moje stranky http://www.pesani.cz
Ted nezavodim neb mam doma duchodce a mlady zvirata letos uz snad obcas snekterejma vyjedem na par poutaku ale neni kam spechat
Jinak se starou fenou jsem zavodil docela dost hlavne v TARTu a NZR (ma komplet NZR vcetne obou dvojek specialek)

Pokud vim dva kluci maj dvojku ja ji mel taky, ale uz ji mam propadlou, specializuju se na neco jineho nez zkouskovy kousani a za celou dobu platnosti jsem nefiguroval jediny zkousky takze jsem tu dvojku neobnovoval. Jeden by chtel letos delat jednicku. Vsechno jsme kluci co je to hlavne bavi, zadna spicka, ale snazime se se psama delat tak aby jsme neublizily.

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:29
- Nahlásit

Tchor
Koukla jsem na Tvé stránky,máte malinu od Míši Palfiové,jezdila jsem cvičit a hlavně na zkoušky za nima do Teplic Novosedlic, a měla jsem psa od Hany Golhové po Vaře z Golha.
Ten svět je malej

Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:33
- Nahlásit

ati

Anonymní
# Zasláno: 28 Led 2006 09:00
- Nahlásit

Lidi prohoha co to tu řešíte za voloviny?? Nechtěl tu náhodou poradit s dobrým figurantem v praze?? Nechápu, jak někdo může rozlišovat IPO, NZŘ a služební kynologii. Vždyť základ nácviku je u všech stejný. IPO je velmi náročné pro ovladatelnost pra, TART a sl. kynologie zase klade důraz na všestranné využití psa v terénu. Myslím, že obojí je na vrcholové úrovni stejně náročné jak pro figuranta tak pro psovoda. To vím jako policejní psovod, figurant I. třídy i předseda a výcvikář v ZKO. S pozdravem a přáním, ať než sezení tu radši cvičíte obrany tak jak se mají cvičit M.K.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání