Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / jak dlouho vydrží pejsek nečůrat
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 7 Led 2006 20:52
- Nahlásit

Mám 5 měsíců staré štěně.Čůrání jsme nacvičovali hned,ale doteď si o něj neumí nijak říct,takže chodíme tak nějak pravidelně.Pokud ale mezi procházkami neusne po hodině a půl se mi bez upozornění počůrá,většinou do pelechu.Někdy i dřív.Je to ještě v jeho věku normální nebo už by se počůrat nemělo a jak na něj,aby se naučilo dát najevo,že se mu chce ven.Ke dveřím nejde,nekňučí,jenom k nám přijde a ma si myslíme,že chce hladit,jenže jak poznat,že zrovna hladit nechce,když u nás sedí skoro furt.

hana
# Zasláno: 7 Led 2006 21:31
- Nahlásit

pravděpodobně to normální není, dobrý veterinář by nebyl na škodu. Pes nemusí upozorňovat jen škrábáním na dveře, jedna naše fena kousala lidi do ruky, jiná kňourala... ale je třeba venčit pravidelně a dost často, ne když má pes na krajíčku a kňučí u dveří

Endy
# Zasláno: 7 Led 2006 22:39
- Nahlásit

Já to na svém štěněti poznám tak,že přijde a mírně se klepe.To vím,že potřebuje i když bylo třeba před hodinou a nedá se nic dělat a běžíme.Musíte se naučit svému psu porozumět.Když přijde,raději s ním jděte.Čůrání do pelíšku v tomto věku normální není.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání