Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výcvik obrany ridbacka
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
RoSa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:30
- Nahlásit

Z Ostravy je čerstvý Šampion šampionů 2005 - Ascot Alta Mirano
http://www.ascot.cz/new.htm

V.
# Zasláno: 25 Led 2006 12:41
- Nahlásit

Anonymní
Co se týká ridgbacka vůbec není vhodné s ním chodit na cvičák.Je to velmi inteligentní pes, nedají se mu ani házet klacky, aby je nosil, přinese je jednou a po druhé na Vás bude hledět, proč Vám je nosí, když je zase odhazujete. Vy jste si pořídil psa, aniž jste si o něm něco zjistil? Doporučiji si najet na profesionální stránky rhodezských ridgbacků, tam určitě na nějaký kontakt narazíte, zdejší rady mi nepřipadají dost profesionální a na to, abyste ho zkazil, je ho škoda.

nefer
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:50
- Nahlásit

No to je rada nad zlato že s RR není vůbec vhodné chodit na cvičák. to sis určitě přečetl v nějaké moudré knize, že. díky téhle pověře je plno nevychovaných RR.
on třeba takový cvičák od Haf Bez Obav je plný RR a nikdo nemá pocit, že by byli na to příliš inteligentní.
a že se RR nedají házet klacky? viděl si někdy RR na vlastní oči v akci?

Tchor
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:29
- Nahlásit

V.
Jasne, byl jsi nekdy na dobrym cvicaku?

nels
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 20:21
- Nahlásit

V.

jeeej,to jsem se nasmala.mozna by bylo nejlepsi zapmnout mu v televizi CNN,o vycviku si s nim podebatovat a nezatezovat ho "blbostma" jako je aport a cvicak,coz je podle tebe asi vec pouze pro uplne stupidni psi,co?

pajo
# Zasláno: 27 Led 2006 21:26
- Nahlásit

4 V.
Samozřejmě, že jsem si pořídil psa až po tom co jsem si o něm něco přečetl. Rovněž tak na profesionálních stránkach jsou odlišné názory. Navíc na těchto stránkách se diskutuje daleko více než na stránkách oficiálních. Zabrouzdejte tam a uvidíte, že s četností příspěvků se tyto dva DF nedají srovnávat. Samozřejmě je otázka jak mohu RR zkazit. Tím, že s ním budu cvičit obranu nebo naopak. Jsem skoro rozhodnut, že obranu cvičit nebudem. Základem je poslušnost a poté chci zkusit bikejoring. No uvidíme...... Jinak moc díky za příspěvky.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání