Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Šílenec
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Mám na vás dotázek. Doma mám půl ročního Německýho pinče o kterých je známo, že jsou hodně aktivní a nic jim neujde...prostě jsou pořád ve střehu. Myslím, že výchova probíhá OK, ale s jednou věcí si nevím rady... Když k nám příjde návštěva a nebo my k ní, tak ho chytne šílenej rapl a chce se móóóóc vítat!!! Co dělat?? Musím ho prostě vzít na vodítko než se uklidní, protože ho učíme NEskákat na lidi a tak o to je to těžší /dva problémy navíc/. Prostě je jak šílenec!!! Nakonec se to zvládne, ale i tak, když není unavenej, tak po puštění z vodítka lítá jak blázen! Máte podobný problém??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:04
- Nahlásit

Niko
Já myslím že vzhledem k věku je to celkem normální.
Naši LR jsou taky hodně vítací a většinou popadnou, co je po ruce a návštěvě to nesou. Zkus to - když něco nese, tak třeba trochu "zapomene" blbnout a skákat.

Niko
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:09
- Nahlásit

Ketrin
Díky zkusím to!

haha
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:24
- Nahlásit

Niko
určitě má Ketrin pravdu jeden můj ovčoun taky když vítá skáče ,pomáhá mu vrazit do huby míček, pak už si nikoho nevšímá jenom běhá kolem s míčkem v hubě.

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:16
- Nahlásit

taky potvrzuju radu od Ketrin. Já nosím v kabelce gumový kroužek a svému pejsovi "na péro" (taky děsný hopsal) dávám hned po příchodu domů z práce i když přijde návštěva, na kterou chce skákat (koho dobře zná) ten kroužek do huby s povelem "drž a mazej" - ukážu do směru a pes letí s kroužkem ke dveřím. Občas kroužek zapomenu doma, takže pes dostane třeba klíče nebo po nákupu rohlík (ačkoli je děsný žrout, tak ve vítacím případě ho taky odnese až ke dveřím ) A jak píše "haha", tak jakmile má pesan něco v hubě, tak neskáče a taky mě zuřivě obíhá

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání