Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Hledáme parťáka na cvičák
Autor Zpráva
Mendy
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:22
- Nahlásit

Ahoj všichni,
hledáme s 5měsíční slečnou RTW parťáka na cvičák pokud možno z Liberce. Na cvičáku už jsme byly, ale mrzí mě, že tam jsou samý dospělí a vychovaní psi...my toho totiž ještě moc nezvládáme a tak je těžké se zapojit

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 15:55
- Nahlásit

Mendy
Ahoj, navstiv nas tady na foru rtw - at je nas vic!
na jakym cvicaku jsi v LBC byla? - pochazim odtud, treba jsou i jine cvicaky, kde je zrovna omladina.. A ze se zatim nezapojite, je jasne, ale aspon okoukate spoustu zajimavyho od ostatnich!

Mendy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:28
- Nahlásit

Ahoj Fifi,
byla jsem na cvičáku pod Ještědem, nevim jak se to tam jmenuje Snažím se sice něco okoukat, ale moc mi to nejde! Pejska jsem nikdy neměla a tak je to pro mě tak trošku těžší... potřebovala bych, aby mi to někdo vysvětlil, víš...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:33
- Nahlásit

Mendy
Joo, tak to bude HaNYCHOV. Neboj se tam zeptat, kdyz necemu nerozumis, urcite se najde dobra duse, ktera poradi a vysvetli.. A jestli ne, tak dej vedet a ja je tam po telefonu sprdnu!!
Ted pres zimu na cvicak chodi jen par lidi, ale az sleze snih, urcite pribudou mladi psi. Ale vis co se rika - lina hu.. hole nestesti takze opravdu, ptej se a nenech se odradit hned na zacatku..

Mendy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 19:45
- Nahlásit

Fifi moc moc děkuji za podporu a uklidnění, snad to nějak zvládnem mezi těma dospělejma Ještě jsem se Tě chtěla zeptat, mám tedy chodit již teď nebo to mám nechat až na jaro? Teď je fenečce přes 5měsíců a nerada bych to zas nechala náhodě...

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 22:10
- Nahlásit

Mendy
Jééééé liberečák s miminkem!!! Nechceš na procházky? Já mám taky miminko, velkou kníračku, holčičku, je jí 5,5 měsíce
Mohly by si dětičky krásně hrát. My rády chodíme od ZOO (tam nechám auto) do lesa, dá se jít až na Bedřichov, krásné procházky. Já jsem celkem nedávnhý liberecký přistěhovalec a stále hledám spřízněné duše
Jinak já jsem členkou na cvičáku v Jbc (Lukášov), osobně znám Lbc cvičák v Pavlovicích a do Hanychova se chystám kouknout na návštěvu, prý jsou tam dobří.
Byla bych moc ráda, kdyby ses mi ozvala, klidně na mejl nebo na mobil. já jsem v podstatě celé svátky i mezi svátky doma, navíc sama (manžel odjíždí pracovat a vrátí se po 10.1.), tak by se dalo něco spáchat

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 22:12
- Nahlásit

Mendy
Jinak já taky cvičím, mohly bychom se pak spolu domlouvat i na stopy apod., kdybys chtěla. Trošku o výcviku vím, takové ty základy Ti ráda povím
Jo kontakty na mne jsou v profilu, je tam odkaz na web a tam jsou na mne spojení.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 22:14
- Nahlásit

Já mám takhle úžasné miminko:

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:53
- Nahlásit

Mendy
No vidis! Hned mas miminko na hrani! Nikita ti urcite se vsim poradi,urcite se s ni sejdi! Je to holka sikovna!

ati
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

Nikita
tak trošku o výcviku víštak takovou trošku by bral každýA miminku chybí růžky

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 01:10
- Nahlásit

ati
miminku chybí růžky
Nechybí, to je jenom uřízlá fotka!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání