Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pes, který štěká, nekouše
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:45
- Nahlásit

Tak jsem hluboce zklamána.
Můj psí zabiják, který je nejlepší autoalarm, jaký si umím představit, který pouští hrůzu a budí značný respekt, když hlídá mou kancelář, že už si nikdo z kolegů netroufá do kanceláře vejít, který si nebere servítky "startovat" po individuích venku, je obyčejnej kašpárek hrající primitivní divadlo ve skutečnosti posraný až za ušima.

Jeden den jsem přišla nechtěně příliš potichu domů. Pes byl s pánečkem v obyváku a dívali se na řvoucí televizi. Pes zřejmě uslyšel šramot v předsíni tak začal štěkat. Kupodivu neletěl do předsíně obhlídnout teritorium jako obvykle, ale jen zůstal stát v obyváku, hlavu vystrčil do kuchyně a přes celou kuchyň vrčel a poštěkával na "hýbající se předsíň". Nechápala jsem, že se nejde podívat a už vůbec jsem nerozuměla tomu, že nepoznal, že jsem přišla já. Tak jsem si vyslíkla dlouhatánský černý kabát, chytla jej za visací ouško a rukou jsem kabát nastavila do dveří mezi předsíní a kuchyní a hrála maňáskové divadlo a různě s kabátem hýbala tam a zpět a nahoru a dolů. Pes stál v obyváku, řval a řval a řval a páneček se šel podívat co se děje a jen co vykoukl z obyváku, tak věděl, že jsem doma a pes vidí ve dveřích bubáka kabát. Tak ho chlácholil a pobízel dopředu a snažil se dodat mu odvahu, aby šel vpřed a zkontroloval to strašný strašidlo. Ani h...o zlatá rybo. Nic. Pes se krčil za pánečkem a hystericky řval, ale ani z toho obyváku nevylezl...
Obvykle vlítne do předsíně jako vítr i když třeba příjde někdo s návštěvou a on slyší a cítí cizího člověka... Mě asi neuhlídá nebo co.

Evik
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:55
- Nahlásit

Garfield

přirozený pud sebezáchovy, né?

Mně to mladý haf dělá taky...Když přijde brácha pozdě už za tmy domů, vždycky na hafušu odněkud vybafne, ten nejdříve vystřelí jak raketa na druhý konec zahrady, tam začne hystericky řvát a teprve, až brácha promluví "co blbneš vole?", tak se opatrně začne přibližovat, pak začne jemně vrtět ocasem a posléze už ocas vrtí celým psem a hafík se lísá k bráchovi, protože už ho konečně poznal

Pejsa, kterého máme z útulku, ten je ovšem jiného ražení....ten opravdu hlídá. Za plotem na kolemjdoucí párkrát blafne, jako aby všichni věděli, že tam je, ale jakmile se třeba nějaký fracek zastaví a dělá na něj opičky, tak se pes může vzteknout a strčit tam ten fracek ruku, sežere mu jí. U něj, jak jsem ho za ten půl rok měla tu čest poznat, jsem na 99,9% přesvědčená, že by po případném zloději tvrdě vystartil.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:10
- Nahlásit

Garfield
to je strasne jednoduchy. rikala jsi, ze dostane nazrat az na vanoce, stale je pod minimalni vahou standardu (bodejt by ne, kdyz nezere). a takto zeslably pes neni prece schopen rovnocenneho boje ... pockej 25. prosince az bude posilnen svym druhym letosnim jidlem. to ti to vytmavi a zac je toho loket urcite ukaze i tomu kabatu ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:18
- Nahlásit

Jirikovo
No počkej jo, zase ze mě nedělej tyrana. 24.12.2005 to rozhodně nebude jeho druhé letošní jídlo, nýbrž třetí. Dostal na Silvestra 1.1.2005 a pak ještě jsme mu něco dali zobnout na Velikonoce. Tak se zase kroť jo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:25
- Nahlásit

Garfield
Aspoň se snaží, to bys měla ocenit.

Sára by mě za trochu lásky prodala i zlodějům, důkladně by je provedla po bytě, nadšená, že někdo přišel...

Jinak dneska se taky předvedla, když odcházím do práce, dám jí žrádlo, aby nekňučela, že odcházím. Tak jako vždy, žrádlo, jdu nastartovat auto a autíno omrzlý jak... tak škrabu, najednou se Sárina vynoří za záslonou a začne hystericky ječet na tu osobu, co dělá humbuk tím, že škrábe auto - ty vogo, vona mě snad nepoznala nebo co???

Asi budu muset jezdit do práce v zamrzlým autě, jinak mě sousedi vyhoděj...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:25
- Nahlásit

Garfield
nerad se s tebou poustim opet do ostre diskuze, ale dle kalendare, ktery mam na stole, je 1.1. Novy rok a nikoliv Silvestr. Pokud dostal na Silvestra, tak to bylo loni a na vanoce to tudiz bude jeho druhe letosni jidlo ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:33
- Nahlásit

Jirikovo
...TAK U NÁS V BRNĚ.... je byl Silvestr od 31.12.2004 až do 1.1.2005 včetně a analogicky tomu bude i letos. Tak nepruď jenom proto, že Vy cajzlovci potažmo pražáci si to tam válíte jak se Vám zlíbí. Akorát nám v tom děláte bordel.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:36
- Nahlásit

Garfield
hele a kdy tam U VAS V BRNE mate Novy rok??

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:37
- Nahlásit

Nový rok (i nový rok) je tady každej následující po dobu 365 dnů. Trošku nám to kazí roky přestupné.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:38
- Nahlásit

Garfield
jenze ja psal Novy rok, statem to uznany statni svatek .... pokud mate 1. ledna Silvestra, tak na tento den nemate misto ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:42
- Nahlásit

Jirikovo
My jsme zrušili 24.4. "Jiřího" a šupli jsme si tam Nový rok. Někdy se to víno vypít musí, když to dá tolik práce vyrobit.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:44
- Nahlásit

Garfield
tak to je super. to 24.4. prijedu do Brna a usetrim prachy za oslavu svatku. a jelikoz je u vas novy rok, tak se ozeru stejne jako tady pri oslave svatku. hele a ty mas nejakyho znamyho vinare, kterymu vino vydrzi do 24.4.??

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:51
- Nahlásit

Jirikovo
Ty a slyšel jsi někdy o sklípku? Nemyslím sklípek, co v něm máš zavřený kolo a brambory a než přijdeš z práce tak i psa. Né o sklípkanovi taky nemluvím. Sklípek jako vinný?
No tak to je taková hezká sympatická archaická místnost s určitou teplotou a vlhkostí a tam jsou třeba takový obrovský dřevěný sudy, nebo přihrádky s láhvema a v těch sudech a lahvích se uchovává víno. A některý to víno tam dokonce vydrží dýl jak do 24.4., ale třeba tam leží už několik let!!! Bys fakt nevěřil, co dneska jde dělat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:54
- Nahlásit

Garfield
mozna se budes divit, ale kamaradovi preskocilo a poridil si tam u vas na jizni morave sklipek. pres tyden je tady, o vikendu tam. obcas tam zajedeme. takze predstavu o sklipku mam docela dobrou. na druhou stranu znam tohoto kamarada a jeho kamarady a koneckoncu i sebe a vim, jak to tam vypada. takze uz na vanoce dopijime posledni zbytky zasob vlastni vyroby (a nema toho vina zas tak malo). potom nam nezbyva nez chodit okolo a zebrat u sousedu, kteri si skutecne dokazalli neco jako archiv vybudovat a na rozdil od nas nevychlastaji vsechno hned ....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání