Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / důvěra
Autor Zpráva
arboleda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 14:24
- Nahlásit

Ahojte. Mám zlatého retrívra. Je to moc hodňunkatý tvoreček a já mám strach, že ve mě ztratila důvěru. Poslouchá, všechno v pořádku, ale když byla menší, měla jeden špatný den. Utekla všem členům rodiny a od všech dostala a nejspíš ode mě to bylo nejhorší. Od té doby nechtěla přijít vůbec, neboť se bála. Teď už chodí, má dokonce tři zkoušky poslušnosti, ale chtěla bych s ní navázat větší kontakt. Poradí mi prosím někdo, jak na to mám jít? Děkuji Peťa

evina
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 14:36
- Nahlásit

arboleda:asi tvůj příspěvek dost dobře nechápu...ale v čem je problém?Myslíš,že by ste udělali zkoušky pokud by se tě fenka bála?Nebo si myslíš,že se tě stále bojí?Takto na dálku se těžko radí když se pes nevidí ale získat si jí můžeš třeba tím,že se jí budeš věnovat,hrát si s ní atd.To ale asi děláte,ne?

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:38
- Nahlásit

hrát si s ní, mazlit a spát v posteli potom tě bude pejsek milovat ))))

arboleda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:38
- Nahlásit

No tak já si s ní hraju. Ona ne že by sze mě měla strach, dělá mi radost, ale já prostě se moc neumím ovládat, a když ona udělá nějakou chybu, potrestám ji, ale ne, že bych na ni vztáhla ruku, to ne, jen na ni zakřičím. Ale pak se dívám ne ten její smutný výraz v obličeji a pak se mi z toho chce brečet jednou ode mě dostala a teď když něco provede, a já jen trochu zvednu ruku třeba jen pro vodít, už malinko uhýbá... nevím co s tím

Klára
# Zasláno: 4 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

To chce čas a pevné nervy... To,že je to štěně to ještě usnadnuje. Prostě dejte si třeba od toho výcviku chvilku pauzu, daj si na pár dní dovolenou a jen si sní hrej a mazli se s ní. Ono se to vyřeší....neboj.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání