| Autor |
Zpráva |
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 22:30
- Nahlásit
ZEJTRA- to jste mi doufam dobre pochopili .... a vecer ....... cao maria
|
handula
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:49
- Nahlásit
no jo prostě howínci jsou nejkrásnější psi na světě....
že kachni?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:51
- Nahlásit
hadula
no jasne ze jo
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:53
- Nahlásit
handula
promin ten anonym je ode me
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 19:31
- Nahlásit
azoracek
tak cau azoromanko co jest dneska noveho??????
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 19:32
- Nahlásit
ach jo promin ja se zapomnela prihlasit
|
Azoráček
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 20:14
- Nahlásit
kachna
Dneska není nového nic Co u tebe?
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 22:15
- Nahlásit
azoracek
u me taky nic jenom mi malej pes znicil boty....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:02
- Nahlásit
Mozno si pametate, ked som tu rozoberala Hugov hystericky vyjazd na cirkus... Dnes tu mame cirkus znova, hlucny, svietiaci a pes nic. Uplne v pohode. Nema z neho paniku, je taky aky je vzdy, v pohode. Pametam si ako tu niekto povedal, ze obcas psovi treba verit, ze asi tam nebolo nieco v poriadku. Neviem, co sa mu nepacilo, ale na predosly cirkus si potom zvykol, ale nikdy nebol pri tom v pohode... Tento cirkus je ako akakolvek ina sucast jeho zivota. Moja otazka je, ci pes nemohol citit, ze sa v tom predoslom napr. zle zaobchadza so zvieratami. Neviem si to totiz nijak inak vysvetlit.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:41
- Nahlásit
pigie
Já si osobně myslím, že psi jsou hodně vnímavý a mají daleké vyvinutější mimosmyslové vnímání než člověk.Prostě někdy toho ví více než mi, a věřit mu je vždy lepší.Co bylo důvodem jeho chování se asi nikdy nedovíš, ale myslím, si že je jen málo neadekvátních reakcí psa bez příčiny.
|
Majda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 21:14
- Nahlásit
Ahojky,
to si moc dobře pamatuju, protože to jsem psala já, že se tam psovi asi něco nezdálo. Nemuselo to být ve špatném zacházení se zvířaty, ale v lidech, kteří se mu nelíbili. A taky byl tehdy mladší, neměl tolik zkušeností jako dnes, kdy je už dospělý, sebevědomý a sebejistý. Souhlasím s tím, že se už nedozvíš, co v tom tehdy bylo, buď ráda, že je dnes klidný a v pohodě. Nemá smysl vymýšlet nějaké dedukce. Třeba to souvisí i s tebou, protože ty jsi alfa ve vaší smečce (tedy předpokládám) a pes nemusí žádné problémy řešit.
|