| Autor |
Zpráva |
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:13
- Nahlásit
azoracek
tak s tim prenasenim . na te fotce prenasim jen ja s kamoradkou kterou mel moc rad jinak bych si na to moc netroufla ani jsem nezkousela to s tou uplne cizi osobou na to jsem proste uz nemela silu vzdycky jsem sedela v rohu a modlila se at jim zase neutece pes ( na agility meli vsichni porad pesany na volno no desny ) ja to rikam vsem nas benik se nezda ...... ja vim ze ty jsi to mela o moc tezsi ale takovou rychlou zmenu jsem nebyla pripravena .
no jakmile si nekoho ocucha podle sveho gusta a pak vetsinou zakrouti ocaskem a je to ale kdyz jsi treba na vystave tam mu jenom na 1 vterinu nastavi ruku a uz abych si ho posadila (on vi co se bude dit kdyz sedi a je v kruhu .....) to nejde proste .On neni zlej na lidi proste na hovawarta hrozne moc hlida a chce cas se seznamit .
s tema vysledkama ehm mel celej den dobrou naladu ( a na masce jsem si nechala zalezet schvalne jestly vis co jsme byli za masku???)
zas to nedava smysl co ???? mozna ze mi nevyjel na psa ze na voditku uzsi nepripada tak silnej jak rikala majda ............nevim
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:20
- Nahlásit
ja bych z toho taky bejvala mela radost ale stvalo me ze mi vic pogratulovali holky z tabora nez mamka , segra,..... jim je to proste fuk oni se jenom zajimali o to ze vyjizdi a kdybych se jim nepripomnela tak porad jenom mleli o tom jeho vyjizdeni .
porad ho meli za neposlusnyho psa no jak by ti asi bylo??????
A pred tim me poslouchal ale ted uz ma asi 2. pubertu ach jo
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:20
- Nahlásit
kachna
Víš co je to trochu zvláštní, že problémy máte a přesto jste jako tým jedničky
Ti, co běhali agility, by měli mít alespon částečné přivolání, takže kdyby jim pejsa zdrhl, mohhli by si ho zavolat Fakt se nestresuj, psa to hodně ovlivní a pak je pruser....
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:25
- Nahlásit
azoracek
jenomze jim tam psi utikali pravidelne pokazdi tam nejakej utekl ja ho radsi hned odchytla .
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:26
- Nahlásit
kachna
Tak mamka zas nic neví o tom vyjíždění, loni jak vyjížděl jsem domu chodila s brekem, prorože to byly docela ostrý zákusy, nadávala jsem že už za ní mnepujdu, proč bych mu věnovala všechen čas když mi to oplácí takto, ale než jsem přišla domu, musela sem ten vztek ze sebe dostat a dělat jakoby nic, protože pak by to s rodičema bylo ještě horší a nepovolili by mi třeba ten tábor. Něco malinko o tom věděli, ale spíš jen o tom problému na kokr srazu. Prostě jsem stejně druhej den i když mě někdy naštval neudržela jsem se a šla jsme za ním. Nemohla jsem ho tan prostě nechat.
Víš, já s ním měla na táboře taky problémy, nemohla jsem ho nikde nechat samotnýho, z kotce se mi dostal pulkou těla ven, když jsem ho někam přivázala, řval na celý kolo, holt není zvyklej, a místní lidi nadávali, tak musel holt všude se mnou...taky tam nevím proč vyjížděl na psy, já ho za to sprdla, ale málo platný..prostě to pro něj byla změna. Doma na psy nevyjíždí, jen prostě sis nákyma nesedne, ale rozhodně na ně nevyjíždí už z dálky a mužem kolem nějakých v klidu projít bez zájmu.A když jsem přeci jen potřebovala třeba do sprchy?Holt jsem poprosila kamarádku jako "chuvu" Prostě problémy jsoiu a budou...
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:28
- Nahlásit
A co když právě on v tu chvíli vrčel a vyjížděl protoýe z tebe cítil ten strach, nejistotu? Vím že to je těžké, ale co kdybys najednou zapomněla, co se muže stát, v klidu se psem přihlížela a když se nějakej přižene, pevně jen držet svýho a v případě že zavrčí či se bude snažit vyjet, co když to zkusíš uplne jinak, že nahodíš ton a budeš mu říkat cosi typu" co blbneš,magorku, ten pes ti nic neudělá..."..Neznám přesně vaši situaci, chtělo by to vidět, fakt to takto jde blbě radit
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:34
- Nahlásit
azoracek
a vis ty co se mi tady desne libi ze ty tady radsi nejaky babce pomahas misto aby ses jako kazdej koukala na bednu a flakala se. tvuj pes se jmenuje azor vid ???? jaky je tvoje krestni jmeno (kdyz ty ted vis to moje)
a pred tim nez jsem se tady nejak zeptala tak jsem na techhle strankach zeptala na todle ale vic strucne a ty jsi mi napsala ?
|
Majda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:35
- Nahlásit
Kachna
Mrkla jsem na ty táborové fotky. Hezký. Určitě jsi šikovná holka, tak se nenervuj, Azoráček má pravdu. Zkus to vzít z jiného konce a nebýt nervozní, však ono to půjde, jak pes poroste, snad se zklidní.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:42
- Nahlásit
kachna
Tak já jsem Lenka A mám Azorka víc je na www.azorek.ic.cz
a pred tim nez jsem se tady nejak zeptala tak jsem na techhle strankach zeptala na todle ale vic strucne a ty jsi mi napsala ?
Tohle jsem moc nepochopila jak myslíš
no já na bednu okem koukám, mám PC v obýváku tak to tu je zapnutý, ale radši jsem tady
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:44
- Nahlásit
kachna
A jakýpak babce pomáhám?Ty jsi snad náka babča či co
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:46
- Nahlásit
majda
hele majdo ty se jmenujes magdalena ze jo a nebo magda .....
kolik mas pesanu mne se taky libi NO ale jenom nekteri , takovy ty s tim poradnym hrudnikem......
Ty jses taky divna ze tady radis tolika lidem ja jim radsi nic nerikam jinak bych je vsechny popletla........... a moc diky uz se snazim nebit nervozni ale porad nevim na co jineho mam myslet . a kdybysme si ty psi (2 nezapomnela jsem ) pousteli mam jim dat nahubky .
a taky nevim co se tim vyresi kdyz si ho pak vezmu na voditko tak se zase bude cejtit proste bude machrovat .......
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:50
- Nahlásit
azoracek
ptala jsem se tady 2 krat na stejnou vec a ty jsi mi pokazde odpovedela (poprve jsem byla jako anonym )
no svym zpusobem jsem babca teda budu za 60let
jo a je mi 12 a pul emane
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:55
- Nahlásit
kachna
Nesnaž se nebít nervozní, ty prostě nesmíš být nervozní, ne to jen hrát! Pes pozná kdy to hraješ. I když oni jsou sami skvělí herci Zkus myslet třeba na to, jak to je krásný, že máš s kým jít ven, že si užíváte procházky a života, jak je hezky den Mně to kolikrát pomáhá možná sem divná, ale je to tak, raduju se prostě i z toho že svítí sluníčko, je modrá obloha a huráá, těšíme se na big prochajdu O těchto sychravých dnech to je o něco horší, ale taky to jde
Jen nevím proč by majda měla bejt divná...co je na tom divnýho?Jen chce aby páníček i pejsek byl spokojený Sorda ale někdy píšeš trošku divně a někdy rozpačitě, skáčeš z jednoho na druhý a pak moc není rozumět co tím myslíš a jak to myslíš...
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:56
- Nahlásit
azoracek
ty jo mas nadhernyho psa a moc se ti povedli ty stranky (videla jsem tam i hovika z LVt nebo jak) a a a a a a vypada jako vyrovnanej milounkej pes .......
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:56
- Nahlásit
kachna
Mno tak víš co já procházím večer fora co mě zaujmou názvem a tak tak si to přečtu a dyžtak něco napíšu
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:58
- Nahlásit
Ti říkám, tak jen vypadá On je to hroznej simulant...ale už tak milounce nevypadá, když se na mě obrátí, chytne ruku, zápestí a hryzne...a vrčí a vyjede...
No jo, ten hovík byla Sunnynka Gasko Prim a ještě sme tam poznali dalších pár hovíku, s kterejma sme venčili
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:00
- Nahlásit
azoracek
no moc neznam takovejch milejch lidi co si berou ze svyho volnyho casu aby poradily ostatnim ............
|
Majda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:01
- Nahlásit
Ahoj Katko,
možná jsem divná, snažím se jen poradit těm, kdo o radu stojí. Nemám patent na rozum, to nemá nikdo. Kdo si myslí, že ano, tak je hloupý. Jsem jen oproti vám už strašně stará. Tedy věkem, je mi skoro padesát. Ale nemyslím si o sobě, že bych duševně byla stará bába. Těm, kteří mají zájem radím proto, že mě skoro nikdlo neradil, a to je špatně. Starší a zkušenější by měli předávat svoje zkušenosti těm mladším, kteří o to stojí - to zdůrazňuji. Z těch rad si musíš vybrat to, co pro sebe a svýho psa potřebuješ. To už je na tobě. Azoráček má pravdu v tom, že píšeš strašně zmateně, je dost těžké se v tom orientovat. Podle toho vypadají moje rady. Spíš jsem se tě snažila podpořit, abys to nevzdávala. Mo je rady jsou jen odhady, jak tvoji situaci řešit, ale asi to nebudou dobré rady, protože ty dost špatně vysvětluješ problémové situace. V zásadě si myslím, že jsi velmi netrpělivá, nedůsledná, promiň, asi se ti to nebude líbit. Nevyčítám ti to, patří to k tvému věku. Mám dvě už dospělé holky, tak vím, o čem mluvím. Jesli máš chuť mi někdy napsat, tak tady je e-mail
majda.sladkova@seznam.cz
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:05
- Nahlásit
azoracek
nediv se ze pisu jek debilek ja myslim na tolik veci najednom a pak to nejak zkomolim a je z toho tohle a navic pisu jednim prstem a uz me zacina bolet rucka.
jo uz taky pracuju na benovo internetov. strankach ( teda napsala jsem to bratrancum a ty mi ji delaj
hele a s tim myslenim na to ze sviti slunicko mi teda propominas starosti moji babi...............
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:12
- Nahlásit
majda
diky moc ja to s tim ze jsi divna nemyslela zle naopak jsi moooooc hodna . Prijdes mi docela mlada u nas na cvicaku obcas musim vydrzet jenom z 60 letejma chlapkama ale cejti se na 20 ........... fakt diky a napisu majdalenko
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:13
- Nahlásit
majda muj mail jest : kachna001@volny.cz
jop
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:14
- Nahlásit
kachna
kachno a to tom to je.myslíš na milion věcí kolem, a to se pak projeví i na psovi!!
Jsi ve věku( a vlastně ještě i já) kdy jsme v pubertě, která se značí právě tím, co psala majda- netrpělivost, neduslednost...ale právě kvuli tomu psovi, tím, že máš za něj odpovědnost a jsou na tebe kladené jisté nároky, musíš předčasně vyspět, nezmatkovat, byt trpělivější...ono když tě situace nutí více byt zodpovědný, mít více trpělivosti, tak nějak uplne samovolně se taková staneš...ale chce to i trochu chtít, snažit se o něco, vzdát se třeba i nějakejch pubertálních věcí či vlastností a pokusit se postoupit o krok dál. Já to ted vidím sama na sobě, jsem trošku odlišná než ostatní ve třídě, více nad vším přemýšlím, jsem zodpovědnější. I to jsou vlastnosti, které ti dá nebo ke kterým ti pomuže psí kamarád
Uff, já tu poslední dobou píšu slohy Chápeš co tím myslím?
A pro majdu: věk nehraje roli, hlavní je zájem o ty naše čtyřnohé kamarády a chut podělit se s někým o zážitky, rady, zkušenosti...
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:14
- Nahlásit
azoracek
napis mi neco ja se nechci jiti uciti
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:15
- Nahlásit
No nic, už pro dnešek končím, dneska už toho bylo dost
zítra večír se zas ozvu Pozdravuj Beníka a hlavu vzhuru
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:19
- Nahlásit
azoracek
no nejdriv jsem si myslela ze jsi chlap pak jsem si myslela ze je ti 30 a jestly se budu chovat zodpovedne tak se asi pocuram ..
no ale zmatkuju hodne sakra vy me tady mate vsichni prectenou a pritom me neznate.....
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:22
- Nahlásit
azoracek
tak se holt jdu ucit a ty pozdravuj azora (aaaaaa on bydli jinde tak ho pozdravuj az s nim budes )
ja fakt musim jit uz na me steka..... jeeeeee ja mu nedala najist cao
|
Majda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:22
- Nahlásit
Kachna - Katka
všechno dobrý - jo.
Lenka -Azoráček
máš moc hezký stránky o tvým pejskovi
Ahoj holky, musím běžet dělat něco užitečnýno a důležitýho.
Pa zítra.
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:23
- Nahlásit
majda
cao maria
|
Azoráček
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 21:51
- Nahlásit
no nejdriv jsem si myslela ze jsi chlap pak jsem si myslela ze je ti 30 a jestly se budu chovat zodpovedne tak se asi pocuram ..
Tak jsem přeci jen sem ještě mrkla Sím tě, se tu musímsmát, já a chlap, a 30 let jo Jak jsi na to přišla
A asi sem trochu mimo, ale nějak mi nedošlo pro jestli se budeš chovat zodpovědně tak se počuraš?
Někdy mám trošku pocit že si z nás trochu děláš srandu..ale třeba mám jen takový pocit
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 22:26
- Nahlásit
azoracek
no ke mne zodpovednost moc nesedi chapes leni. a nedelam si zvas srandu jen se nechci rozepisovat stejne by z toho vzniknul zvast. no a nez jsi zacla mluvit v zenskym rode tak prezdivka azoracek je jako v muzskym..... ne pak jsem si myslela ze jsi 30letta zenska....... mam holt trochu vic kolecek v ty hlave.....
ted uz se ale ucit jdu ( teda psat si ukoly) cau zejtra
|