| Autor |
Zpráva |
Anetka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 23:07
- Nahlásit
Mám 3měsíční rošťandu a mám s ní problém.. Když jdeme ven, dám jí obojek a zavolám jí ke dveřím, ona sice jde za mnou, ale jakmile příjde a sedne si, učurává.. Nevím čím to je, a také nevím, jak jí to mám odnaučit.Ze začátku jsem jí za to trestala vytáhnutím kůže na krku, samozřejmně s mírou, a ted mám pocit, že když na ní zavolám, bojí se mne.. Takže už jí netrestám, ale stejně to nepomáhá.. Nevíte co s tím?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:17
- Nahlásit
Anetko, štěňátko učurává od radosti. V žádném případě pejska netahej za kůži, ono si to vyložilo špatně a bojí se tě.Když půjdete na procházku, tak jí radostně zavolej, nasadˇobojek a nevšímej si loužičky, dělej jako nic. Samo se to upraví, dělá to hodně pejsků.A zkus ji dát ten obojek až budeš už otevírat dveře, třeba jen tohle pomůže.
|
cermakova
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:05
- Nahlásit
chce to jen trpelivost je to otazka casu nez se to nauci fyzicky ho netrestej jen pokarat pes pozna karaci ton
|
Anetka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 17:43
- Nahlásit
Jasný, díky moc
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
ahoj,naše štěně to taky dělá,ale pro změnu u lidí,který dlouho nevidělo.když se třeba probudí příchodem někoho,má plnej močák tak učurává na etapy,jdu s hadrem a utírám.radili mi,že se to s prvním háráním spraví,tak se necháme překvapit.když tady čtu ty příspěvky,najednou mi moje štěně připadá úplně normální
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:40
- Nahlásit
je to normální ve ve věku toto štěněte
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:57
- Nahlásit
můj mlaďoch (19měsíců) si občas "ucvrnkne" ze samé radosti taky, např. když ví, že se jede na pořádný výlet a za toto se prostě netrestá
|