| Autor |
Zpráva |
marie
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 10:45
- Nahlásit
moje 3 měsíční štěně si při vítání učůrává.ne u všech,ale třeba taky úplně u cizích lidí.je to štěněcí záležitost nebo je třeba usměrnit?doma se po ránu stane,že učůrává po celým bytě jen když slyší hlas holky a to už byla ráno vyvenčená.jinak je už naučená chodit ven.díky za radu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 10:49
- Nahlásit
marie
Ono cura od stastia Prejde ho to, bude si ucvrkavat coraz menej My tu v dome mame taku curaciu kokricu. Ucvrkavala si asi tak do roka, potom prestala
|
ami
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 11:09
- Nahlásit
Souhlasím s [b][/b]pigie náš boxer taky učurkává,ale je to fakt záležitost max.do roka:)
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 13:05
- Nahlásit
Moje první psice to dělá doteď a je jí 9 let
|
ami
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 13:46
- Nahlásit
Tak to bude asi slabý močák.Léčila se?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 18:08
- Nahlásit
jestli je to fenečka, tak s největší pravděpodobností to přestane po prvním hárání, nějak to souvisí se sebevědomím
mimochodem, když byla naše fenka malá, tak se mi zdálo, že to první hárání je snad nějaká mantra či co, všechno se mělo vyřešit s prvním háráním (učurávání, nevolnost v autě ...) a musím říct, že to tak skutečně bylo, první hárání u nás byl milník
nicméně dodnes učurává, když vidí mého bráchu, nevím co jí udělal nebo neudělal, ale návštěvy se u nás můžou střídat jak na běžícím pásu, ale před ním stejně učurává
(nebydlí s námi, je mu 15 )
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 18:10
- Nahlásit
sorry to jsem byla já
|
ami
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 19:06
- Nahlásit
Takže po prvním harání nam přestane ničit nábytek a náfat nás?HURÁ
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 19:31
- Nahlásit
pravda okusování se vyřešilo už s přezubením, to bych lhala
|
evina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:02
- Nahlásit
Tchýně má am. kokra(11let) a co ho znám,tak při vítání také učůrává-radostí.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:04
- Nahlásit
Ako tak pozeram asi to zavisi od toho, ako velmi sa ten pes tesi Teraz som si spomenula na jedneho z mojich malych liet a ten tiez mal tri roky a vzdy ked ma videl k babke prichadzat tak som mala ocurane topanky
|
Miska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2005 18:06
- Nahlásit
Ahoj, moje Narinka (No) taky dělala. Přešlo ji to po prvním hárání.
|