Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / whippet-štěnátka
Autor Zpráva
thommis
# Zasláno: 23 Dub 2015 18:24
- Nahlásit

Zdravím,

pořídili jsme si fenečku vipeta. Je úžasná, chytrá až vyčůraná
Má 2 a půl měsíce, máme ji necelý týden.
Prosím o vaše zkušenosti a postřehy, co se týče počůrávání a výchovy.
Když jsme doma, chodíme s ní pravidelně, každé dvě hodiny. Čůrá venku. Ale nechce se jí chodit ven. Když zjistí, že jdeme ven, raději utíká na podložku a vyčůrá se tam, aby nemusela ven. I přesto s ní jdeme, aby si nemyslela, že bude čůrat na podložku a bude to OK.
Když má pocit, že ji nesledujeme, nenápadně odejde za velký květináč v bytě a udělá loužičku
Když je doma sama, tak po návratu je rozcupovaná podložka na čůrání, i trochu v pelíšku na čůráno a samo loužičky a bobik a jídlo všude
Co se týče schodů, nosíme ji dolu i nahoru.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2015 19:44
- Nahlásit

Je to snadne, az ji naucite curat venku, bude curat venku, zatim jste ji spise "naucili" curat na podlozku za kvetinac ci do pelechu.

Když jsme doma,
a jak dlouho je tedy denne sama?

thommis
# Zasláno: 23 Dub 2015 19:52
- Nahlásit

Venku čůrá. Ale ven se jí nechce Když jsme v práci, snažíme si to zařídit, abychom každé 2-max 3 hodiny byli doma a vyvenčili. Ve dvoře ok, ale když vyjdeme na ulici, ještě si zvyká a nechce se projít. Ve dvoře udělá vše. Samozřejmě hodně chválíme a dáváme pamlsky, aby pochopila, že tak je dobře.

thommis
# Zasláno: 23 Dub 2015 19:53
- Nahlásit

Do pelechu, když nejsme doma. Jinak je to ok.

Klarika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 09:39
- Nahlásit

Zdravím thommis,

Podle toho, co tu čtu, myslím,že je problém v tom,že pejsek se bojí vyvenčit v cizím prostrědí, což je u štěňátek velice časté. Pokud to zvládne na dvorku,choďte tam ale je potřeba aby si pejsek zvykl i na cizí prostředí a venčil se tam,kde chcete vy. Vyberte tedy vhodné místo tj.místo,kde se nevenčí moc jiných psů, čím míň, tím rychleji si štěnátko zvykne. 😊
Pokud nemá rád chození ven, je potřeba to změnit. Dávat mu venku hodně odměn, chválit ho a hrát si s ním, aby si spojit to že venku je to moc fajn. 😊
Více o výchově štěňátek od A do Z v mé online psí škole zde URL

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2015 17:43 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Klarika
myslím,že je problém v tom,
Já myslím, že problém je spíše v tom, že zadavatel se nepokusil pomocí Milionoveho imperia či posílání kopy mailů být šťastný. Úspěchy by pak fakturovat pomocí Fapi ... atd atd atd a pan David Kirš by pak z toho mohl být ještě více šťastný. Ovšem fakt, že všechny projekty lidí, které jeho partička zlanaří jsou na jedno kopyto už na první pohled mi přijde zase poněkud nešťastný.

No a po přečtení Vašich sloganů:
3 triky legendárních cvičitelů psů aneb Jak mně změna výcviku zachránila před psychickým zhroucením
a
Už žádné dlouhé cvičení, stačí 5 minut denně a tvůj pes bude poslouchat jak hodinky!
se mi chce tak trochu blinkat a to nejsem anorektik prosím pěkně.

Tak a teď jsem si nechal z Vašeho webu zaslat e-book o tom, jak vydělat za dva měsíce 150 000 pomocí CHOVNÉ stanice a musím Vám fakt velice poděkovat, hned je mi jasné, že konečně zbohatnu nejméně jako pan David Kirš!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2015 19:43
- Nahlásit

Klarika
hm,tak to je síla..
zbrnd

čau zlato poď se psychicky taky zhroutit

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2015 21:00 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
čau zlato poď se psychicky taky zhroutit
Mé milé nadzlato, to je právě cíl, to nesmíš.
Pokud bychom se zhroutili, pomohl by nám nejspíše už jedině tento
Neurorestart
A to nedej bože abychom se zhroutili na sebe neb pak by nám nezbylo než projít Neointim , což vede mimo pana Vokáče Čmolíka i tady tato úžasná vědkyně Poupětová.
Když koukneš na její tituly, jsou ne tak zcela náhodou i z Californie. No a celý tohle vědečno má docela blízko k tomu panu Davidu Kiršovi, který má zase blízko k projektům, který zde máme linknutý slečnou/paní kynoložkou.

Fšak víš mé nadzlato, že ty věci z Californie a University of Science of California prostě fungují. Tihle Ti přeprogranují množství peněz či život či seksks, chudák rododendron umí přeprogramovat jen psa aby neměl rakovinu či mu změní info z doby inprintingu. Každej umí něco, všici se to naučili v tý zemi, co tam od roku 1989 zítra znamená již včera.

Na druhou stranu, jsme svobodní a máme volbu...teda jak v čem žejo ) no a třeba církve jsou tu taky dodnes a nikdo je nezakazuje, tak proč by tu nemělo bejt tohle.

Na stranu třetí třeba ten Neurorestart něco do sebe má, jsou tam věci, který fungujou, návod jak vydělat na >chovné< stanici psů 150 000/60 dní mi přijde trochu řekněme jako šmejdství.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2015 11:16
- Nahlásit

zbrnd
A to nedej bože abychom se zhroutili na sebe

no prostě koukám,zlato,že něco dělám asik špatně bo chodim jako debil normálně do práce asi bych se mělo zamyslet..nad sebou jako..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2015 14:40
- Nahlásit

davidkova renata
Asik že joo, bo eslivá mě mysl neplete, není to tak dlouho, co jsem tady nadzlatu o těchto lidech vlastně psal resp. o tom co dělají a doporučoval dělat něco podobnýho, ale moc si to již nepamatuji.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:26
- Nahlásit

zbrnd
Asik že joo, bo eslivá mě mysl neplete, není to tak dlouho, co jsem tady nadzlatu o těchto lidech vlastně psal resp. o tom co dělají a doporučoval dělat něco podobnýho, ale moc si to již nepamatuji.

já vim,pamatuju si to,ale dyš já su neschopné ,nemám vůbec tohodle podnikatelskýho ducha a navíc nesnášim lidi )) takže bych si musela zařídit něco jako Hospodu na mýtince )))))))))

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:53 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
skoro vzdy se da najit cesta kompromisu

s tou nelaskou vuci lidem je to dnes takova moda, vsici tvrdej, ze nemaj radi lidi, ale malokdo dle toho i realne zije i kdyz na druhy strane vim, ze mnohdy to cloveka blokuje hodne

ono treba i ten klikr muze byt fantasticka vec, kdyz je v rukou cloveka, co chape, k cemu to je a pripadne v rukou prvni "generace" ovci, ktery s tim nauci zachazet...jak se to dostane dál, je ale problém, což je vidět tady třeba
takže vymyslet něco jako klikr, kterej by nějak odbourával ty další "generace"

myslím, že by se tím dalo vydělat i udělat něco dobrýho pro pesany v podstatě

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2015 22:34
- Nahlásit

nedá mi to a trochu to tu zase oživím linkem na geniální článek z blogu oné slečny či paní, co zde radila, stojí to za přečtení ... jsem přesvědčen, že tohle je to právé zlo a rozhodně si to zaslouží více pozornosti než nějaké hysterické skřehotání o tom, kde prý a údajně leží nějaká zlá jedovatá klobása a co je třeba udělat s tím hajzlem, co ji tam položil, až ho chytíme

takže trocha inspirace pro velkokynology a chovatele:
http://ilonaklarika.cz/tvoje-poslani/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 20:26 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

ne tohle tema nesmi umrit!
takze dovolim si sem linknout videjko jednoho mladeho muze, ktery je klonem stejneho podnikatele zde radici Klarika, ale radi, jak sbalit holky-zensky-proste samicky-prodaval na toto tema kurz a prodal ....preji inspirativni pokoukani
https://www.youtube.com/watch?v=KB8ChBT5MfI

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 18:01
- Nahlásit

Pozor profi chovatelstvo ilonaklarika vyprodukovalo nova moudra ....doporucuji!!

http://ilonaklarika.cz/vase-nejcastejsi-dotazy-pri -praci-s-klikrem/

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání