| Autor |
Zpráva |
elissa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 14:03
- Nahlásit
Ahojky lidi, jak už jsem někde psala naši maj psa z útulku cca 1 rok starý, podle mě NO x pit, ale nevím, co myslíte vy? Vím, že je to celkem fuk, ale stejně bychom rádi věděli co to je za mix.
Je moc hodnej, hyperaktivní a miluje vodu.
Páč jsem trubka a nevim jak sem dát foto, tady je link. Někdo chytřejší je sem hodí nee? ;) Dik ;)
http://www.myspace.com/enduro_mx/photos/albums/art /1113058
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 14:41
- Nahlásit
tady sou dva ukazkovy, pro zbytek uzijte link vyse
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 14:42
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 14:42
- Nahlásit
cernej caj
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 14:44
- Nahlásit
dík pěknej ne, jen nevíme co to je. prvně když jsem ho viděla jsem se dost lekla musim přiznat
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 16:34
- Nahlásit
elissa Hele vona matka příroda je zákeřná v tomdle-znám křížence-matka bílej ovčák fort pitbul a štěnata vypadaj jak rýčbejci originále Takže to klído může bejt i malinák s boxérem
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 16:38
- Nahlásit
danajasa
taky mě napad že by maliňák, mno, ono je to asi jedno, že jo, hlavně že je hodnej
to já potkávám pani s fenkou o který jsem myslela že je origo rotvík a ona je prý kříženec bernáka a labradora... tak to jsem taky čuměla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 16:49
- Nahlásit
elissa ale je moc pěknej a esli je eště hodnej tak to je paráda
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 16:59
- Nahlásit
danajasa
je úplně boží, akorát hodně hodně aktivní, ale vzhledem k tomu, že byl většinu života než si ho naši vzali v kotci v útulku tak si teď vše vynahrazuje, chová se jak malý štěně. Poslušnej, veselej a neni agresivní ani na jiný psy. A hlavně, máma už se nebojí chodit po ulici (párkrát jí napadl "nepřispůsobivý občan" a ti se teď drží dál, i když pes jen hrozivě vypadá, je to miláček). No a taťka ten ho naprosto zbožňuje.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2013 00:07
- Nahlásit
Já tám vidím ovčáka - belgickýho, či německýho a boxera.
Na druhou stranu je celkem málo kříženců konkrétních plemen, většinou je alespoň jeden rodič zase něco s něčím a pak z toho něčeho s něčím může být skoro cokoliv .
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2013 08:52
- Nahlásit
Tonyněco s něčím a pak z toho něčeho s něčím může být skoro cokoliv
Přesně můj zachráněnej vořech je výsledek padesátiletého meziokresního křížení a vypadá jak šiperka originále
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2013 12:08
- Nahlásit
Kamarádka má fenku matka dalmatin x irský setr a otec ridgeback a vypadá jako 100% ridgeback. Krásně tmavá o s ridgem, prostě se potatila
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2013 13:38
- Nahlásit
danajasa
výsledek padesátiletého meziokresního křížení
Tonyněco s něčím a pak z toho něčeho s něčím může být skoro cokoliv
taky bych to tak viděla, bude to ňákej venkovskej mixík, ale nákej ovčoun tam bude
|