| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:17
- Nahlásit
elissa
Mas ho na netu nekde? Pak staci zkopirovat adresu obrazku a tu vlozit do barevnych geometrickych bebech okynka, ktery mas hned nad tim, kam pises prispevek.
upozorňuji že já, nikoliv čubky (ač byly přítomny) a bylo mi objasněno co a jak dělám špatně. Když to tak shrnu, tak vlastně všechno Upřímě mě to dostalo a vůbec nechápu, jak mě dosud mí předešlí psi mohli vůbec poslouchat
Tak to bejva. Od koho se ti dostalo pouceni nazivo? A drzim palce, at jste teda na spravny ceste.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:26
- Nahlásit
> Fifi: Mno, byly jsme normálně na vycházce a potkaly holku co se tim živí (500,- na hoďku), bejvá i v telce a tak, já jí znala už dřív před lety když jsme měli RR. Tak jsem si postěžovala jaký mam problémy a ona že nechce prudit, ale že za těch pár minut už viděla tolik chyb, tak řikám, jen pruď Tak jsem měla lekci zadáčo v rámci venčení.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:26
- Nahlásit
bůůů, já je nevidím :/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:38
- Nahlásit
elissa
To je fajny, zes potkala nekoho takovyho, taxu ma peknou, tak at to hlavne pomuze.
Taky foto nevidim.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:47 - Změnil/a: elissa
- Nahlásit
ach jo :/
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:48 - Změnil/a: elissa
- Nahlásit
to zkusim jinak (to foto)
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:51
- Nahlásit
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:51
- Nahlásit
hmmm, tak taky nic, každop. když na to klikneš, objeví se celé album.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:03
- Nahlásit
elissa
Nemam na co klikat.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:06
- Nahlásit
na ten čtvereček to nejde? ach jo, no jo, já a technický vychytávky ha
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:08
- Nahlásit
elissa
A kde ty fotky mas uskladneny? Ty ctverecku?
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:12
- Nahlásit
haha, já jsem dobrej retard
http://www.myspace.com/enduro_mx/photos/albums/sno wy-puppies/1112808
btw toulavka právě žužlá jelení paroh co jsme našli v lese a vzali dom. ;)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:19
- Nahlásit
elissa
No tohle potkat toulavy, a mit u sebe dve feny, neprilis kladne naklonene vuci dalsim fenam, tak si cvrknu.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:25
- Nahlásit
haha, v poho, k zlejm nechoděj Musím říct, že vztahy s cizíma psema maj supr, vždy se podříděj, máme tu celkem ostrou čubku staforda, majitel řikal nepouštějte je k nám, ale už bylo pozdě a v poho, plazily se před ní a ona to vzala. Ony se preventivně plazej před každym psem.
Teda, ví bůh jak's sem ty fotky dala To jsou triky... ;))
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:26
- Nahlásit
mmch jen vypadaj velký, menší divoška teď v osmi měsících jen 17kg, černá toulavka 20kg. Takže dohromady jsou jeden velkej pes
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:44
- Nahlásit
elissa
Tak to vypadaji fakt mnohem vetsi i tezsi, jak molosky A zadny triky, jen sem zkopirovala tu adresu fotky do rozkliklyho bebech okna. Toz, at se tedy dari, bezva, ze zacnes pracovat na sobe.
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:53
- Nahlásit
Fifi
Dík, věřím, že jinudy cesta nevede, než pracovat na sobě. Jako puberta je jedna věc, to známe, ale to její toulání mě vyděsilo, to bylo i na mě moc. Doufám, že už to neudělá, samozřejmě když vidím, že je riziko (po cestě domů potkám lidi, zakecám se - to vždy zmizela), beru jí na šňůru.
Tak si říkám, kdyby byly v Rumunsku, měly by sakra jinej život (a brzy i spousty štěňat). My teda štěňata neeeeeeeee!
Mmch očekáváme asi brzo první hárando, tak to budou mít šňůru jistou, to si prostě nelajsu. Taky si říkám, že asi nebudou moci být samy na zahradě, sice vysokej plot a podezděno, ale jsou i borci co to zvládnou skrz plot. :O
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 19:57 - Změnil/a: elissa
- Nahlásit
Svině, zase vzala roha. ;) V půl sedmý ráno se vracíme z vycházky (potřebovala jsem brzy odjet), vypadalo to dobře, šla úplně klidně u mě, ale na poslední chvíli "odešla". Viděla jsem jí, jen se pomalu courala kolem baráku v lese, čuchala, ale absolutní hluchota. Za čtvrt hoďky sedí za brankou, tak otevřu a hned se plazila jak čůza po zemi. Nevím, je reagovat, chválit že přišla, nebo nadávat, tak raděj neřikám nic a ignoruju jí. Ta mi dává achjoooooo Už nevim co jinýho než se tomu zasmát. Potkala jsem jednu cvičitelku a chovatelku dnes, ta na to, se nediv, není blbá, ví, že se jde dom a prostě nechce. Je fakt, že když jsme tuhle byly 5hodin v kuse venku, šla dom celkem vesele... :/
|
elissa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 13:09
- Nahlásit
Tak dnes 3 hoďky vycházka a šla domu i celkem ochotně. Teda hrála jsem si s ní, ona skákala na ňamku, taková šaškárna, ale zapoměla, že se jí obvykle nechce dom. Akorát jsem po třech hodinách zmrzlá jak .....
|