| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
VendyAaron
Prostě se hodím do klidu a nějak to dopadne. A navíc půjdem k jinému veterináři.
a s sebou něco moc moc voňavýho a dobrýho, aby to psékus moc chtěl. Máte-li nějaký hravý povely, který jsou opravdu hra a ne,že se to opravdu musí(aby sis je zbytečně nekazila) zkus s tím psa v čekárně zabavit, aby se soustředil na tohle. Já nevím, třeba podávání pac nebo tak.
|
VendyAaron
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit
PetraK
Jo jo , my jsme naštěstí objednaní, takže snad nějaké dlouhé čekání odpadne. Navíc je tento veterinář něco jako známý. A určitě to bude i lepší, co se týče přístupu ke zvířatům.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit
PetraK
tak určo jsou psi, co prostě nemaj rádi veterináře a nereagují na ně nijak pozitivně, ale jak píšeš, zvládnout se to dá,třá přes poslušnost
my třá u mladý čuby chodili (po domluvě) na veterinu jen vážit a při té příležitosti jsem jí přímo v ordinaci dala sedni, lehni, vstaň a občas i obrat nějakej, pak pamlsek, veterinářům to nijak nevadilo a pes se krásně odreagoval
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
Eldoguero
dala sedni, lehni, vstaň a občas i obrat nějakej, pak pamlsek, veterinářům to nijak nevadilo a pes se krásně odreagoval
no, my to právě měli taky takhle. Ešus tam chodil na společenskou a rád, oblažoval sestřičky, voblemtal dochtora... pak jsme jednou byli jinde a takhle to dopadlo , což mě mrzí, ale no co už, milovat to tam nebude, to je jasný, ale fungovat se prostě musí.
|