Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Příliš hodná fenka
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:18 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to je jasný! f psychologii se tomu řiká myslim ztotožnění (jako se zlem)..že si jako vlastně namluvíte že je tonormální bo jinak byste to nevydržela.-))))))))))))))
aha, mám zásadní mezery v psíkologii koukám ale neva, já to zas příště napíšu, jak mi pařát narost
booože na tom nic nejni,prostě jak bé ležet tak přikočíte a budete se různě přikládat
tak za prvý - kanárek leží velmi sporadicky
za druhý - gdyš leží, leží na pruhovaných zádíčkách
za třetí - gdyš leží na pacičkách, tak jen proto, že jsem mu to řekla a to je velmi naštván
za čtvrtý - minulý týden jsme zkoušely polohování, jako pokusná osoba posloužila dcéra kanárek jí nejdřív odhodil jak vykopl zadní pacičkou, cca půl metru za sebe (ještě, že jsem stála za ní, chudák dítě), pak ho dítě sežvalo, že jako do ní nemá kopat a tak do ní kopl druhou zadní nožičkou (tentokrát neletěla, páč se uhnula trochu) - z čehož vyplývá, že kanárek je nebezpečný zezadu, gdyš leží na zádech no ale nakonec jsme to zvládly a váleli se po něm obě moc se mu to líbilo, akorát teda ten začátek bude pro pacoše asi dost vo hubu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:21
- Nahlásit

Eldoguero
jí nejdřív odhodil jak vykopl zadní pacičkou, cca půl metru za sebe (ještě, že jsem stála za ní, chudák dítě), pak ho dítě sežvalo, že jako do ní nemá kopat a tak do ní kopl druhou zadní nožičkou (tentokrát neletěla, páč se uhnula trochu
jo taghlenc...tak mušíte začít trénovat asik f sanatoryju pro obézní liďy..ty snad tak snadno nevodkopne,no

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:25
- Nahlásit

davidkova renata

ak mušíte začít trénovat asik f sanatoryju pro obézní liďy..ty snad tak snadno nevodkopne,no
pani, zlatý nápady máte, že mě to nenapadlo, mám mezery v myšlení i
je fakt, že tam by to mohlo být bráno pozitívně, páč kopání je celkem dobrá masáž ne

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání