Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Uz jste se s tym potkali?
Autor Zpráva
Wendy8488
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:56
- Nahlásit

Ahoj,
potrebovali by jsme nutne poradit s nasi malou 7 mesicni feneckou. Je moc hodna, poslechne, pribehne na zavolani vsechno, problem je hygniena. Kdyz jsme s nim doma je vsechno ok, kdyz jdu jenom na 10 minut na nakup je vsude nakadene. Kdyz s ni spim v postely je vsechno ok celou noc spi, kdyz spi sama v obyvaku (tak by jsme si to prali) tak je rano nakadene vsudem, a nejhorsi je ze to dela i na gauc, do svyho pelechu, proste vsude.
Prosim nemate s timto nekdo skusenost. Moc dekuji za reakce

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 09:11
- Nahlásit

Wendy8488
potrebovali by jsme nutne poradit s nasi malou 7 mesicni feneckou.
Tak s tímhle dokáže poradit jen Ondra.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:29
- Nahlásit

Strejda
Tak s tímhle dokáže poradit jen Ondra.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:09
- Nahlásit

kdyz spi sama v obyvaku
To je vono nudíse je nas...tak ser..,kupte jí medvídka mývala.Dobré by bylo je večer vyvenčit voni pak nebudou mít co kakat a budou si pěkně hrát.Psíček
On si myslí, že blbý jsme my!"
No to je jasné,proč bysme sem přece psali vo rady,když si stím neporadíme samy,že jo

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:34
- Nahlásit

Psíček
Hele jen tak mmochodem, proč jsi přesvědčena, že ten dotaz opravdu není od někoho, kdo potřebuje poradit?
Pokud dokáže založit téma,tak zcela jistě dokáže vyhledat milion diskusí na toto téma zde co již byli řečené,takže bud se osůbce nechce hledat nebo se nudí.Ale dobrá tak rada přímo na toto téma jest tu a tu a tu http://www.vimevic.cz/zajmy/pes.html

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 08:50
- Nahlásit

Puvodne jsem si myslela, ze mezi pejskarmi jsou hodni lide, a bohuzel jak vidim najdou se i primitivni debilne hyeny, ktere budou radeji osocovat druheho ako napsat svuj nazor. Kdyz Vy jste tak "zaneprazdeni" a mate cas cist 600 tem, ta ja ten cas nemam a zajima mne pouze muj pes. peace on you!

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:01
- Nahlásit

Wendy8488
primitivni debilne hyeny

psíčku, wendy tě volá...

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:04
- Nahlásit

danajasa
okud dokáže založit téma,tak zcela jistě dokáže vyhledat milion diskusí na toto téma zde co již byli řečené,takže bud se osůbce nechce hledat nebo se nudí.
Tak to si nemyslím,hodně dlouho sem tu hladat neuměla a téma sem založila jen s pomocí druhých.
Napadlo vás,že to opravdu může bejt někdo kdo sem přišel pro radu? A pokud si přečte to co tu je a jen zasvěcení vědí o co jde,bude si myslet,že to tu navštěvují jen slabomyslní jedinci. (což je velká pravda )

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:16
- Nahlásit

Hezky shrnuto....
hlavne si myslim, ze prostredi netu a jeho anonimity dava lidem do rukou tu nejvetsi zbran a tou je hrubost, osocovani a urazky lidi o kterych nevedi vubec nic. Myslim, ze jsem se slusne zeptala,podekovala za pripadne reakce a misto toho som dostala urazky...ale chapu, ze jenom moc nestastni lidi dokazou kolem sebe rozsivat zlo, takze mi jich je vlastne lito...
a na zaver jenom pro priklad...jako kvuli cemu tu tedy existuje "diskusni forum"....protoze mne ted nekdo urazil, a treba ta osoba se ptala na konkretniho cloveka, ktereho znam osobne a umela bych rict svuj nazor....ale proc?kaslu na ni...

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:18
- Nahlásit

Psíček
Co taky jinýho čekat třeba od "ženy", která si dá nick jbat? Co myslíš?

že se jmenuje Jitka Bat....? )))))))
každej za tím vidí to, co chce. není sprostý ten,kdo sprostě mluví, ale ten, co sprostě myslí, ty úchyle.

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:22
- Nahlásit

Jitka Bat.
ajaaaaaj co by na to rekl Freud... proc ne treba: JitkaB, nebo JitB, nebo BatJ, nebo treba baterka...ale JBAT...no OK, kazdy davame sve skryte touhy najevo jinak...

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:23 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Psíček
Naprostá většina zdejších "pejskařů" ví o psech kompletně kulový, ale jakmile přijde někdo, kdo vypadá, že ví ještě trochu méně, jsou z nich okamžité odborníci na slovo vzatí a hlavně onen dotyčný je hnedle absolutní blbeca je třeba mu to dát najevo.

a tak je potřeba pořád zakládat nový témata, abys to dokazoval, viď?

Ovšem co ej na tom nejlepší je to, že tento výkvět dutohlávek o tom již několik let vážně diskutuje, stále rozebírají, jestli jsme to či ono já nebo ne apod. Činí tak i v soukromé korespondenci, posílají své "vyslance", aby to u mne "nenápadně" zjistili.

no tak to si trošku fandíš, ne? na tebe už časem a energií plýtvá málokdo, proto se neustále projevuješ touto formou anebo tou sprostou, jen aby na tebe někdo zareagoval. mně to teda přijde spíš vtipný, protože jsi bezkonkurenčně největší zoufalec v dějinách internetových diskuzí.
pa pusinko. ¨

Wendy8488
co by na to rekl Freud... proc ne treba: JitkaB, nebo JitB, nebo BatJ, nebo treba baterka...ale JBAT...no OK, kazdy davame sve skryte touhy najevo jinak...

zapomněl ses přepnout, chlapče.

čus.

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:27
- Nahlásit

Uf to zamestnavame v bankach inteligentne lidi, ktery ani nerozeznaji rod v pisanem textu....
aspom vidim za co Te v pracovni dobe plati...

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:28
- Nahlásit

Wendy8488
Uf to zamestnavame v bankach inteligentne lidi

už zase slovenčina, hej?
v bance...?

papa

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:31
- Nahlásit

Hej to je v jake reci? protoze slovencina slovo hej nezna...my mame ANO....Ty inteligenti BANKERKA....

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:37
- Nahlásit

Wendy8488
my mame ANO....

VY možná,my v Piešťanech dost často používáme hej.

Ty inteligenti BANKERKA....
tak to je už nějaký pátek minulost.

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:38
- Nahlásit

minulost??? ooou Tak to se nevidim....
hlavne v piestanEch....nesnaz se je to zbytecny...

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

Wendy8488
hlavne v piestanEch....

no samozřejmě, žiju v česku, mluvím česky, skloňuju česky.
hele víš co je úplně nejvtipnější? že jsem ani minimálně nereagovala na nějaký imaginární dotaz a při tom se "dotazovatelka" začala hádat se mnou.

už fakt jdu, protože je to zbytecny... )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

Wendy8488
Tak to se nevidim....
a víš ,že je to možná lepčí?

Wendy8488
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:54
- Nahlásit

hmm skoda slovenko JITKO ze cesky nemyslis...to bys aspon myslela...
fuu strata kratkodoby pameti?

primitivni debilne hyeny

psíčku, wendy tě volá...

mas pravdu jdi, abys aspom neco dneska udelala...

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:14 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Hezky shrnuto....
hlavne si myslim, ze prostredi netu a jeho anonimity dava lidem do rukou tu nejvetsi zbran a tou je hrubost, osocovani a urazky lidi o kterych nevedi vubec nic. Myslim, ze jsem se slusne zeptala,podekovala za pripadne reakce a misto toho som dostala urazky...ale chapu, ze jenom moc nestastni lidi dokazou kolem sebe rozsivat zlo, takze mi jich je vlastne lito...

bohuzel jak vidim najdou se i primitivni debilne hyeny, ktere budou radeji osocovat druheho ako napsat svuj nazor.
TAK TAK-nejleší je pochválit se sám,nikdo jinej to za vás neudělá

Pumpa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

Wendy8488

takže se psem už je to v cajku?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 00:02
- Nahlásit

Psíček

myslím se psem Wendy razdvatři, ať je to kdo chce ..... evidentně už musí bejt v cajku, když se už zajímá o nesmyslnou hádku, místo toho, aby řešila problém.....

Mollynka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:26
- Nahlásit

Tohle dělával strejdův pudl, probíhalo to přesně jak popisuješ a bylo to vždy zásadně z trucu, že ho nechali samotnýho doma, nebo vedle v pokoji

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:29
- Nahlásit

Mollynka
Tohle dělával strejdův pudl
To bude nějaká mejlka. Nikdy jsem pudla neměl.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:41
- Nahlásit

Strejda
to byl ten bez papírů, Strýče, jak jste se kvůli němu chtěl vdávat. Pamatujete?

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:49
- Nahlásit

Gerda
Strýče, jak jste se kvůli němu chtěl vdávat. Pamatujete?
Takhle vznikají fámy a někdy i mezinárodní konflikty. Já jsem Vám pouze vystavil osvědčení, že se můžete vdávat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:53
- Nahlásit

Strejda
Takhle vznikají fámy a někdy i mezinárodní konflikty
Tak se na mě nezlobte....stejnak pudla nemám, svatba padá.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání