Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Aktivity pro psa
Autor Zpráva
HaFk0
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:03
- Nahlásit

Dobry vecer to su zase ja stou moju neposednu fenku pitbula. Ma 5 mesiacov v aprili budem mat 6 Teraz ma problem zvladat jej nedamernu aktivitu jej energiu ja to robim tak ze ked pridem domov idem ju vivencit pokat nevikona potrebu potom idem dom tak hodku si robim svoje po hodke idem snu na prechadzku( ked je mokro alebo zle pocasi-je prechadzka kratsi) ked je pekne ako v poslednej dobe sadnem na kolo a jedu je bezproblemova myslim ze taketo behani ma rada mysli ze asi jedem tak okolo 1-2km(tak na 15-20 minut) potom us je kludenjsi(pred vyhadzku je nadmerne aktivna strasne divoka len beha..skace...) po prechadze ked je us kludnejsi ju idem cvicit a robim snou tak mensi aktivity aport pretahovanie a tak... a chcem sa opytat ci to behanie neni na nu privelka vzdalnost na jej vek ci nebude mat problemy s klbmi kostami a ked je tak ake cinosti a aktivyty by ste navrhly? neni to take lahke ona ma fakt energie a hraje sa len chvilkovo ked hadzu aport maximalne 5-6krat potom us ju to nebavy to iste aj pretahovani a zovseckim je to tak je velky problem ju hrou unavit a utahat a ked nieje vycerpana tak potom je to snou k nevidrzaniu

Lusahu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:50
- Nahlásit

Ahoj, mam taky mladnou čubinu, je celkem klidná, ale někdy taky nevim jak ji zabavit (jakožto psí začátečník),tak jsem si včera pujčila v knihovně Angela Wengmannová - "Jak trávit volný čas se psem", třeba to někde seženeš, jsou tam různý hry, sporty a triky co můžeš psa učit. Pro mě je to docela dobrá inspirace, protože s fantazií na tom nejsem nejlíp )
Pro ostatní kynology zde asi budu za blbce, no co
S tim kolem si myslim, že ten kilák nebo 2 neuškodí, ale pozor na to - za 20 minut 2 kiláky ujdeš, tak aby to nakonec na tom kole nebyly 4

Anežka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 18:20
- Nahlásit

Já můžu doporučit agility. Mé fence je něco málo přes rok (taky je blázen a neposeda s obrovskou zásobou energie) a jsme úplní začátečníci! Nicméně je to zábavné jak pro ní, tak pro mě a můžu říct, že když přijdeme po hodinovém tréninku domů, tak sice ještě chviličku blbne, ale pak spí jako dudek. Podívej se na internetu po nejbližších cvičácích ve vašem okolí a určitě objevíš nějaký, který vypisuje kurz agility. ;)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání