| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 15:56
- Nahlásit
argosek
coz je ovsem vzdy z (mnohem) vetsi casti zavisle na cloveku nez na tom,cim vsim si pes v zivote prosel.
Jo, souhlas, proto jsem taky na sebe naprášila to řvaní na psa v pubertě.
Bylo to špatně a já měla co napravovat... Naštěstí u Hipíka to napravit docela šlo, ale jsem přesvědčená, že by na tom byl psychicky líp, kdybych se chovala jinak.
coz je ovsem moudre
Ani nemůžu jinak , Hipík je velice šaramantní psisko
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 18:43
- Nahlásit
necetla jsem to cely, ale chtela jsem komentovat to skubnuti pred natahnutim voditka jak psala kobroor. Ja pisknu pred natazenim voditka. Pes se "tresta" sam vlastnim skubnutim a prestane ho to bavit. Je pred trestem "upozornen" pisknutim a pes pak taky zjisti jak dlouhe to voditko je a neni potreba ani piskat, ani tahat. toz tot moje zkusenost
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Psíček
kdyz to neumi lidi, aspon ti psi ze, ale po kom to maji?
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 19:42
- Nahlásit
vlastně nevím proč bych se mela nechat urážet vi víte hovno o tom čím si ten pes musdel projít narozdíl od vás já u toho byla ..a zvládám ho dostatečně jak je možné pokud jde o to zmírnit jeho agresivitu zvládnu ale jeho náhlá reakce na sáhnutí na chlupy není nezvladatelnost ale niaká skrytá reakce na něco co se mu mohlo stát kdekoliv venku ten pes se dá zvládnout není niak extrémě agresivní ale zkrátka i člověk co chová psi celej život občas narazí na překážku máme tu 5 psů 2 z utulku a 3 od stenete a hold u jednoho se obevil problem sorry ze sem tu hledala rozumnou radu kdyz akorat dokazete urazet a mezi sebou se tu hádat jak malý fagani já hold ted jsem těhotná tak niaký extra kousky s ním dělat nemůžu a jako náhradního vychovavajiciho nemuzu dát přitele jelikoz poslouchá obzvláště me jako pana...takze pokud jde o pomoc ci radu tak rada vyslechnu ale pokud tu jste jen aby ste si napravili sve ego zdrzte se komentáře dik
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 20:37
- Nahlásit
sakra neříkám že je agresivní ale jen se ožene ani neskousne a co ty ses?niakej chytrák nebo co?máš skušenost se psem co byl brutálně týranej a co byl v rukou 15 lidí co ho týrali víš něco o tom tak pak mi vyčítej chyby ve výchově na to čím prošel tak sem ho už vychovala dost slušně..jsi kretén...a už nepiš pokud neumíš normálně a bez urážek a ironických narážek poradit ne každej pes je 100% i při luxusní výchově...jenže luxusně jde vychovat pes kterýho mas 5 let od stenete ne psa co máš s tisicem ajedne fobie teprv dva roky dokázala jsem ho uplne zbavit asi 3 fobii což už já považuji za dost dobrý uspěch a to že se u něj obevila další tak se mám z tvých narážek posrat jo?od tebe to sedí kolik psů s tímhle problémem ty vychováváš co už mi tak akorát kradeš nervy ty chytráku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
monikaMalikova
pokud jste skutecne tak labilni, jak v tomto tematu pusobite, neni divu, ze se po vas ohani.
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
labilní ?prosím?jen se nenechám urážet a říkat si od nekoho kdo me nezná karkulko jako sorry ale trošku slušnosti neuškodí pak se hold taky otřu...a já chtěla radu nekoho kdo si prosel stejnym peklem jako tenhle pes sorry ale neprijde mi málo že sem pro nej ryskovala život abych ho vytahla z rukou blázná co mu rozkopal zebra a hlavu a nedával mu nažrat..já chci radu od někoho kdo tomuhle rozumi a ne od nekoho kdo mi bude drze rikat karkulko a rikat ze ho neumím vychovat chtela bych vydet vas jak vas by to slo kdyby jeden na psa strilel aby vypadl dalsi ho odhanel od baraku tim ze po nem hazel šutry atd atd tad a nakonec jeste ten posledni co malem zabil jeho a kdyz sem chtela psa od nej odvest tak i me..pardon ale trosku ucty bych brala..neudelala jsem pro nej malo kdyz se ke me po soudu dostal neumel sedni lehni nic!!!dokázala jsem ho to naučit behem par dni a dokázala jsem mu dat vsecku lasku i vychovu ale hold ted sem tehotna a nemam moc telesne aktivity abych mohla ryskovat i zdravi ditete a on posloucha jen me..takze pripada ti tohle jako čin labilního člověka?já toho psa miluju a udelala jsem i udelam vse pro to aby byl spokojenej slusnej a vychovanej neresila bych to kdyby nebilo na ceste dite a nebala se o reakci jeho na to az ho decko zatahne ja chlupi..ale vy misto rady umite jen rict tos ho nevychovala moc dobre..to je jako rict matce ditete mate nevychovanyho spratka z deckyho domova taky uz ma to dite sve vrozene a neni to jednoduchý doufám že už jsem to jasně vysvětlila
|
moll
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
monikaMalikova
psala jsem 24 Bře 2011 07:11 a opakuju dotaz - odkud jste?
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:49
- Nahlásit
malá vesnice sklaice u smiřic
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:59
- Nahlásit
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:46
- Nahlásit
Psíček
chtel jsi rict masozravci? malo veci si psi od vlku prinesli
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:54
- Nahlásit
Psíček
to budes znalec etologie to se tady zas neco dozvim
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:09
- Nahlásit
bud od te lasky a do meho ditete se nepoustej na to myslim nemas pravo posuzovat kdyz me neznas jsi jen ubozák co si stejne jajo nekteri mysli ze spolkl vsecku moudrost sveta a myslim ze svymi tupimi názory to začínáš dost přehánět nezdá se ti...vlastně nevím proč bych se měla rozčilovat nad takovýmhle nevychovaným zmetkem...je vidět že rodiče ti nebo vám málo dávali na držku díky bohu že jsem měla pořádnou výchovu tak me niaký chytračení nehrozí jako tobě možná proto jsem se zeptala a nechytračila jako ty,vy nebo s čím si o píšu ale neznáš me a pokud se minis poustet do toho jaka budu matka nebo se poustet do meho ditete tak to jsi prehnal nadmiru toho co si smis dovolit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:23
- Nahlásit
monikaMalikova
máte nějaké fotky pejska?
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:34
- Nahlásit
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:36
- Nahlásit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:39
- Nahlásit
monikaMalikova
to máte na rajčeti? tak to se mi nezobrazí... tak nic.
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:39
- Nahlásit
takhle vipadal kdyz se jeste nechal strihat....
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
ne ne na rajceti ne to je url z facebook stranek
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:07
- Nahlásit
monikaMalikova
Je moc hezkej ... Jinak k tématu už jsem psala. Na fotkách nevypadá moc velkej, to vážně zdolá 2,5m plot? No, znám psy, který uměj šplhat jako veverky...
Mám 4 psy, z nich Hipík byl jako štěně a puberťák velkej problematik. Pak se to docela srovnalo. Dnes mu táhne na 17 let.
Další náš magůrek je foxteriérka Žofka. Je původně z útulku a taky si užila svý. Z té jsem měla hodně těžkou hlavu. Měla agresivní úlety vůči mě i dalším členům psí smečky.
Je jiná než byl Hipík, ale na oba dva platilo a platí klidné, důsledné a přátelské zacházení.
Když jsem se nechala vytočit, vždycky se mi to vrátilo... Čím víc jsem byla vynervovaná já, tím víc vyváděli psi.
Ne, že bych na ně teď nikdy nehoukla zvýšeným hlasem, ale hodně se kontroluju, protože to přináší víc škody než užitku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
Psíček
To jse tě převez co ty hlavo moudrá?
))) no ty mě rozhodně... )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:14
- Nahlásit
Psíček
Ne snad těma fotkama? Ty hlavou moudrá
))))))))))))))))) to víš že ano.
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:36
- Nahlásit
hele ty psíčku ...di do prdele myslim ze slusneji uz to rict nejde a naposledy te upozornuji ze pokud jeste jednou se naseres reci na me dite tak te nahlasim jelikoz tohle nemam zapotrebi poslouchat.......
a HaTaR -opravdu preskoci plot 2,5 metru prave kuli tomu ze jednem majitelum preskocil plot o priblizne 2.5 metru tak ho od baraku odhaneli brokovnici jelikoz se do utulku dostal prave od toho majitele ktery byl trestne stihán jelikoz mel pejsek prostrelenou levou zadni nohu nastesti v utulku byli opravdu vstricni a rekli mi co vse vedej co se mu delo o cem vedi a diky tomu jsem vedela jak se k nemu chovat...mel to tezky a podle toho se k nemu musim chovat..mam ho dva roky a stale zistuju co mu vadi a co ne je zlatej hodnej ale kdyz vidi hreben nebo nuzky nebo nedej boze zbran i deckou tak se boji a ne kousne ale ozene se a stahne ocas a utece a pak kdyz to odlozim zacne se mi omlouvat...ale inak muzu rict ze na to kolik toho prozil to psichicky zvlada celkem skwele
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:44
- Nahlásit
Začínám si myslet, ač tedy dost nerada vzhledem k mému názoru na něj, že má Psíček pravdu.
|
monikaMalikova
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:47
- Nahlásit
hele jako sory ale myslim ze tady resime problemi se psem a rejt do tehotny podrazdeny matky a rejt at da dite do decaku prijde mi to jako vyplod chore mysli blbce tohle totiz neni ubec jeho vec a vec nikoho z vas ja s tu ptala na problem se psem a to ze se tu obevi niakej vul tak za to ja uz nemuzu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:59
- Nahlásit
Nejsem hele, jsem tady za Vlčáčkovou.
|