| Autor |
Zpráva |
charron
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:09
- Nahlásit
Poradí někdo kvalitní cvičák do cca 25 km od Stříbra?
Přestěhovali jsme se, na původní je to dost daleko, navíc náš výcvikář odešel do důchodu, nový nevyhovuje...
Jde o sportovní kynologii.
Děkuji.
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 22:25
- Nahlásit
charron
Ze všech okolních mám nejlepší osobní zkušenost se ZKO Planá: http://zkoplana.webnode.cz/, od Stříbra asi 27 km - pěkné prostředí, fajn parta, dojíždějí tam střídavě dva figuranti.
|
charron
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 09:17
- Nahlásit
Děkujeme, zkusíme to
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 16:55
- Nahlásit
charron
A co 2 stříbrské cvičáky ?
Ty Vás nezaujaly ? Dobré party na obou .
Chcete partu nebo máte taky nějaký cíl ?
|
charron
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 10:31
- Nahlásit
Byli jsme na jednom, parta určitě dobrá, ale vadilo mi, že není oplocený a je to spíš tak na zábavné odpoledne...
Já mám dobrmany, nemám tedy žádné závodní ambice, ale chci s nimi dělat podle IPO, aby si trochu zaměstnali hlavu. Pes tedy základy má (řekla bych IPO1 bez aportu, ten nám nejde), fena je pole neorané, umí sedni, lehni, ke mě, fuj - už je jí rok a půl, tak by to chtělo trochu pocvičit a protože jsem začátečník, raději bych pod dohledem.
Ale co přesně hledám. Přiznám se, že jsem trochu rozmazlená z minulého cvičáku (bohužel jsme se odstěhovali 60 km a náš výcvičář šel do důchodu ). Tam to chodilo tak, že byly malé skupinky, které chodily v různé dny. Mě a ještě jednu paní si "vybral" hlavní výcvikář a věnoval se nám. Bylo to fajn... Chápu, že tohle už asi nikde mít nebudeme, ale chtěla bych, aby tam byl někdo, kdo by byl ochoten se nám občas soukromě (zaplatili bychom samozřejmě) věnovat + skupinové cvičení. Ale ne 30 psů, to už jsme zažili, na 1 cvik se čekalo přes půl hodiny a dohromady jsme neudělali nic...
Já nevím, jak to chodí jinde, tak možná, že vám moje požadavky přijdou nesmyslné?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 17:18
- Nahlásit
charron
Zastavte se naproti spořitelně, zajímáte mě
|
charron
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 17:35
- Nahlásit
Určitě se zastavíme, děkujeme
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 20:02
- Nahlásit
charron
Odkud jste jestli se mohu zeptat, přímo ze Stříbra?
|
charron
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 21:09
- Nahlásit
Ne ne, z Kostelce, bydlíme tu 2 roky...
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 21:18
- Nahlásit
Jéé, tak to je kousek od nás, přemýšlím o dojíždění na cvičák do Tachova...
|
charron
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 22:23
- Nahlásit
Nic bližšího vás nezaujalo? Já byla jen na tom jednom ve Stříbře, pak jsem si říkala, že se raději poptám a uvidím
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:12
- Nahlásit
Nejde o to, že nezaujalo, ale vzhledem k pracovní době nemůžu dojíždět na cvičák např.každou neděli, protože se mi neustále točí služby a vychází mi to, že bych se tam třeba jeden týden dostala a další 4 týdny ne, což potom moc smysl nemá. A dostala jsem kontakt na pána právě z Tachova, který by eventuálně byl ochotný i výcvik nějak po domluvě uzpůsobit. Tak z tohoto důvodu volím Tachov, žádná osobní zkušenost za tím není.
|
charron
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:33
- Nahlásit
Aha. Tak potom napište dojmy
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 11:57
- Nahlásit
charron
Hele, jsem vedle z toho, že někdo tady v okolí tuší něco o IPO a nemyslí tím pokrývku střechy.
Tak sakra gde ste ?
A ještě ke všemu špičatí čumáci.....
|
charron
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:10
- Nahlásit
agáta12
No, něco o tom tušíme - to je asi doslovné
My jsme se přistěhovali do Kostelce před 2 lety a nastal kolotoč s rekonstrukcí, takže na nějaké větší akce, než je vylítání, nebyl čas
Se psem jsem dřív chodila pravidelně - stopa, poslušnost, obrana... Bavilo nás to oba, ale pak jsme z toho vypadli a teď se nám nějak nedaří navázat...
Kam chodíte vy? Na nějaký ten stříbrský? A co máte za pejsky?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:40
- Nahlásit
charron
No právě, že ne .
http://www.kk-nyrany.wbs.cz jsme tady.
Mám boxera.
A zrovna v okolí K. jsou nádherné čuchací terény , stačí dobře vycházet s Karlíkem, Kovářem... . jen na golfáč si netroufnu
|