Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Stafordšírský bullteriér
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 4 Zář 2005 09:15
- Nahlásit

ahojky,libi se nam s zenou stafbull,a porad premyslime jestli si ho mame poridit,jsou to nadherni psi,jenze bydlime v panelaku(3+1).Chtel bych se timto zeptat jestli jsou tito psi vhodni do mestskeho bytu,jak jsou narocni na vychovu ,atd.Mam prectenych par knih,ale radeji bych slysel neco od nekoho kdo tohohle pejska uz ma.Dekuji a tesim se na odpovedi

Anonymní
# Zasláno: 4 Zář 2005 09:50
- Nahlásit

Anonymní
Do bytu 3+1 se hodí v pohodě, ale na výchovu je opravdu velmi náročný. Je třeba mu věnovat hodně lásky, ale taky být nekompromisní a důsledný a hlavně si vybudovat přirozenou autoritu vůdce smečky. Také si pes potřebuje vybít svoji energii takže je třeba ho pořádně zaměstnat. Jinak je to příjemný společník, který svoji rodinu miluje. Ten náš (8 měsíců) zatím na vodítku dost tahá, takže třeba moje žena se vrací z vycházek s rukama vytahanýma ke kolenům. Takže asi je třeba mít i dobrou fyzickou kondici.

Anonymní
# Zasláno: 4 Zář 2005 15:26
- Nahlásit

No asi by bylo potřeba si to nenechat líbit, ne?
Iris

sarula
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2005 21:10
- Nahlásit

ahoj můj kamarád má 3 takovéhle slečny,jsou nádherné celkem bázlivé a nemají hned důvěru.Vím ale jistě jak říkal předchozí,že jsou hodně nároční na pohyb,kámoš je bere na travnatej kopec a hází jim klacky dolů třeba přes hodinu a musí běhat a běhat,ted jenom dodatek ony to milují.Také říká že tvrdší ruka není k zahození neustupovat a hlavně nerozmazlovat pak jsou nezvladatelní, vlastně jako každý jiný pejsek.Jsou to takové všeobecné informace ,ale snad to nevadí,zkusila bych i najít třeba jejich samostatné vebové stránky určitě nějaké mají mějte se ahoj

maja
# Zasláno: 5 Zář 2005 07:57
- Nahlásit

Anonymní
Kamarádka má chovatelskou stanici - má 3 feny a 2 psy a pesani jsou úplně v pohodě. Jsou tolerantní k ostatním psům - jeden čas jsem tam jezdila se svojí fenkou, která neměla moc kontakt se psy, tak aby se trochu otrkávala, ale samozřejmě určitě záleží na výchově. Jukni na www.mujpes.cz, tam mají stafordí forum, kde si píšou majitelé tohoto plemene, tak se můžeš zeptat konkrétně.

Anonymní
# Zasláno: 18 Zář 2005 17:38
- Nahlásit

No 8mi měsíční stafbulík by rozhodně na vodítku už tahat neměl...to spíš zavání zanedbanou výchovou....
Co se stafbulů týče -
podívej se na www.mujpes.cz - je tam diskuse (forum) přímo o Stafordšírských bulteriérech...a schází se tam lidičkové, co tyto psíky vlastní a povídají si tam o nich.
Určitě tam můžeš pochytit hodně dobrých rad a zkušeností.
JInak mě se stafbulíci taky líbí, ale dala jsem přednost amer.stafordovi.

Daliborr
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 18:27
- Nahlásit

Dobrý den, chtěl bych se taky zeptat na jednu věc týkajícího se tohoto plemene. Chtěli bychom si se ženou pořídit psa a už máme doma jednoho Jorkšíra (psa) stáří osm let. Zajímalo by mně jestli nebude Staford v dospělosti na Jorkšíra agresivní. V různých článcích jsem se dočetl že by neměl ale narazil jsem i na takové kde uváděli že by to problém mohl být. Má tady s tímto osobní zkušenosti? Děkuji předem za odpověď.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 09:42
- Nahlásit

Anonymní
forum tam asi není.........myslím na mujpes....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání