Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Brigáda - venčení, klasický výcvik, výchova (Brno-Lesná)
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Ahoj, kamarád z nedostatku času hledá někoho kdo by mu 2x týdně na cca 1-2 hod vzal ven čuby. Starší (necelé 3 roky) je kříženec šelti kolie s nějakými teriéry (takže vychcanej paličák co pro jídlo udělá všechno) a mladší (necelé dva roky) je kříženec (matka německý ovčák s labradorem) a otec pravděpodobně bígl. Tu zase tolik jídlo nezajímá a pořád by chtěla "pracovat". S ní je výcvik radost.
Mají prtě a míň času tak aby smečka nezvlčela.
Odměna cca 75/hod. Oplocený cvičák u nich za domem, možnost brát sebou vlastního čtyřnožce.
Kdyžtak mi sem hoďte kontakty a já je předám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 13:18
- Nahlásit

ahoj, kamarad z krpole s docela vychovanym akitakem, co ted nema praci by to bral, cas by na to mel a chut taky, 776 246 745. Otazka, zda jde tedy jen o venceni ci i cviceni, ale kdyby byl zajem, tak se urco domluvi a kdyz nebude, tak holt co by se dalo delat

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 08:17 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Díky postoupím kontakt dál
jde i o výcvik, ale žádné zkoušky, spíš aby holky furt věděly kde je jejich místo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 10:09
- Nahlásit

reneeska
no uvidis, jak se tvuj znamy domluvi s tim mym, akiho maji docela vychovaneho, takze i ten vycvik si myslim, ze by nebyl problem, akorat sem to vcera zjistovala narychlo a primo o vycviku sem mu nerikala, jen o venceni.

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 15:37
- Nahlásit

Shodou okolností další:
Různé: hlídání pejsků Brno-Lesná nabídka práce

Ahoj, mám tu pro Vás dobrou nabídku jak si přivydělat a zároveň zasportovat. Hledám spolehlivou osobu na občasné hlídání našich dvou pejsků Boreder kolie Falca(pes) a Huskynu Kačky(fenka). Oba jsou slušně vychovaní kolie je ještě mladyý pes takže občas chytá "rapla" huskynka postarší klidná dáma.hlídání je možné i s jiným pejskem jsou nekonfliktní (hrajou si a nebo se srovnaj navzájem a je klid). Je to spíše nabídka na delší spolupráci občas so a ne(za 1000kc?)ne vždy se dají pejsci vzít do hor...nebo hlídání oplatíme hlídáním...Prostě pokud máte někdo zájem si něco vydělat a jste z BRNA a okolí, nebo potřebujete stejně jako my občas pohlídat pesana napište na mail nebo sms a domluvíme se osobně... Klára
Datum: 20.01.2011 [úpravy] Autor: Lulu Kontakt: 776600454

inu
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 16:23
- Nahlásit

cernej caj

OT Ty znáš někoho s akitou z Brna?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2011 15:44
- Nahlásit

inu
jojo Můj kamarád má jednoho akiťáka a kolega z práce má dokonce 2

inu
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:49
- Nahlásit

cernej caj
americkou akitu nebo akitu inu? Ptám se ze zvědavosti, občas nějakýho akitáře potkám, tak možná, že jej od vidění znám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 08:28
- Nahlásit

inu
sou to akita inu. Ten kolega bydli nekde u modřic a je to chlap z posilky jak hora, ten kamarád je hubenej jak lunt a drobnej, akita je možná těžší než on

inu
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 08:46
- Nahlásit

cernej caj
sou to akita inu. T

hm, tak ty asi teda neznám.. ale asi jsem to měla napsat dřív, protože vychovanýho akiťáka jsem v Brně ještě nepotkala

Vídávám dvě akity v Juliánově, jedna je pruhatá a chodí s ovčákem; majitel něco mezi 40 -50ti (ale nemám dobrý odhad na věk), druhá je červená, docela dost vyjíždí po psech, majitel tak mezi 25 -35ti.

Pak jsem ještě vídávala akitu v Králově poli a na Kraví hoře, ale ty venčily ženský.

Takže neznám, ale díky bohu za malé zázraky v podobě vychovaných akit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 09:53
- Nahlásit

inu
napadlo me, ze Akiho venci aj hnedovlasa slecna, tak 25 - 30, spise mensi z kralova pole.

Vychovanyho ho maj mi prijde dobre, ale nase ferinka z neho byla takova rozpacita, asi se ji zdal moc velikej

inu
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 10:15
- Nahlásit

cernej caj
Akiho venci aj hnedovlasa slecna

Jo, tak tyhle jsem myslím zahlídla, ale už je to dýl

A dneska ráno jsem potkala ten polopruhovanej duet, tak jsem ho vyblejskla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 10:59
- Nahlásit

inu
aspon jdou s panem pekne) akorat si nejsem jista, jakou radost z nas ma zadavatelka reneeska a jestli uz nekoho sehnali na to venceni?

inu
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 11:05
- Nahlásit

cernej caj
akorat si nejsem jista, jakou radost z nas ma zadavatelka reneeska a jestli uz nekoho sehnali na to venceni?

jasně, už to utnu. Ale byla jsem zvědavá, tak jsem si nemohla pomoct Díky za info

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 11:52
- Nahlásit

inu
jojo, to nic proti tomu zaneradovani nemam a neni zac

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:07 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Shání se pořád a dodávám kontakt na zadavatele páč já su neschopná předávání takže petr@mikita.cz

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:15
- Nahlásit

Takže znovu, stále platí, a akutnějším se stává:
Ahoj, kamarád z nedostatku času hledá někoho kdo by mu 2x týdně na cca 1-2 hod vzal ven čuby. Starší (necelé 3 roky) je kříženec šelti kolie s nějakými teriéry (takže vychcanej paličák co pro jídlo udělá všechno) a mladší (necelé dva roky) je kříženec (matka německý ovčák s labradorem) a otec pravděpodobně bígl. Tu zase tolik jídlo nezajímá a pořád by chtěla "pracovat". S ní je výcvik radost.
Mají prtě a míň času tak aby smečka nezvlčela.
Odměna cca 75/hod. Oplocený cvičák u nich za domem, možnost brát sebou vlastního čtyřnožce.

petr@mikita.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 22:19
- Nahlásit

reneeska
tak sem predala email, no su zvedava... aspon takhle mu muze psat rovnou vic zajemcu bez toho, abys to musela prostrednikovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

reneeska
tak kamarad se (ne)vzpamatovava z rozchodu, takze ... dala sem kontakt jeste jedne kamasce, co nema praci.

Nemá už ale to hlídání a venčení stejně zařízený? kamarád mu prý už psal ale nakonec ani nevim jak to dopadlo, protože posledních 14 dní je vlastně trochu "mimo"... tak se omlouvám za planý sliby

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:03
- Nahlásit

cernej caj
Nevím nevím ... já bych do toho šla sama, ale to dojíždění se mi nevyplatí

Kniga
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:08
- Nahlásit

cernej caj Hele ze prijmeni toho tveho kamarada co se ted vzpamatovava z rozchodu zacina na F.? Mam dojem, ze svet je desne malej ...

Kniga
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

cernej caj ted jsme se ti koukla na clen a musim se smat.. proc jsi tu jako cerny caj a ne jako nejaka tva normalni prezdivka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:15
- Nahlásit

Kniga
vysvetlim kratce a jednoduse - mela sem starch ze nekdo kdo je zaprisahly nepritel acany z blizke rodiny by sem nahodou moh chodit a mohl by me ji pak hrozne rozmlouvat, kdyz sem resila zda je vhodna pro psa pak sem zjistila ze sem nechodi, ale uz sem tu byla pecena varena jako cernej caj

reneeska
davala jsem info kamosce, uvidime... doufam, ze kamarada zatim psi nesezrali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:25
- Nahlásit

reneeska
tak kamoska tam uz psala, ze ma zajem tak ceka na odpoved, snad je teda email ok

reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

cernej caj
Měl by být OK tak snad ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání