Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvicak - Beroun a okoli
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:57
- Nahlásit

Zdravim vsechny, potrebuju nejakej cvicak/cvicitele v Beroune a okoli, kde maj individualni pristup trochu. Majitelka psa ma maly dite, pes byl do jeho prichodu jedinackem a deckem jejich, je rozmazlenej, rozstrelenej a taky hodne nejistej. Potrebuju nekoho, kdo se jich ujme, poradi jak a co s vychovou a bude s nima mit trpelivost. Diky za Vase doporuceni pripadny...

brut
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Mathea
v Berouně funguje cvičák pro štěňata v sobotu odpolko, v neděli dopoledne nebo spíš ráno cvičí všichni ostatní (najednou). Já tam chodila s Brutem,ale jejich přístup nám nevyhovoval.
Další nejbližší cvičák je ve Zdicích. Tam vím od známých, že je pár slušných výcvikářů, ale netuším, kdy fungují.... ovšem, mohla bych se zeptat.
Jinak o nikom v okolí nevím. Mohla bych se s nima sejít a domluvit, co je pro ně přijatelný a co ne a pak podle toho stavět dál. Pokud by měli zájem, tak jsem k dispozici a to i dopoledne ( když nebudu u doktora nebo nebude náledí)

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:28
- Nahlásit

brut
Aaa, to ses moc hodna, ja bych jim pomohla, ale je to proste z ruky. Napis mi na mejla nejakej kontakt na tebe na bandassocka@gmail.com prosim. A dekuju

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání