| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:51
- Nahlásit
Celkem si, pes, dítě i já užíváme tahání sáněk, existuje nějaká alternativní zábava, až sleze sníh? Máte někdo zkušenost?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 01:19
- Nahlásit
čus, můj čokl tahá buď loď nebo když už je v létě teplo, tak rovnou mně ve vodě... a je to taky celkem sranda...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:02
- Nahlásit
Mám malinkej dřevěnej vozíček, děda mě v něm tahal, když jsem byla malinká. Jedno až dvě skladné malé děti se do něj vejde, já tam psovi moc nenakládám, není to malamut Baví ho práce, tak ho nechám tahat třeba jenom nářadí na zahradu apod. V zimě nám tahá boby na kopec. Taky se dají koupit takové ty ruksaky pro psy, když je baví něco dělat, ale nejsem si jistá, jestli je to pro dlouhopáteřáky to pravé.
Mimochodem, včera jsem na stráni potkala tatínka, kterak nechává svého křížence BŠO tahat boby s dvěma harantama. Byl by to hezký obrázek, kdyby je ten pes neměl přivázaný za obojek...!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:04
- Nahlásit
Tohle jsem našla na netu:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
corgi
to je asi ono . Já si dokázala představit jen ty vozíky za kolo a ty se mi
1) nelíbí
2) je to moc drahé
Pumpa
zkusíme, dík.
Už vím aspoň co hledat
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 11:44 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
kachna_
www.zoharcu.com sekce konstrukce a výrobky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 12:00
- Nahlásit
Evey
no tak to je ale naprosto luxusní. Díky za inspiraci.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 14:39
- Nahlásit
Evey
Ten je suprovej, zrovna taky přemýšlím jak to budu řešit v létě, páč sáňky jsou naprosto super a baví to dítě i psy.
Dík za inspiraci i já
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 10:20
- Nahlásit
kachna_
Eldoguero
Prosím, rádo se stalo.
Nejsou to moje stránky, ale tihle chovatelé jsou super lidi, pokud si nebudete s něčím vědět rady, tak je neváhejte kontaktovat, rádi poradí.
|