| Autor |
Zpráva |
sewerka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
Čaute,už jsem sem v září psala kvůli roťákovi a štěněnti jezevčíka.Tak od té doby je to tak,že RTW na toho malýho pořád hučí.Jakmile se k němu přiblíží a on to nechce,tak hučí.Je zase pravda,že třeba když spí všichni pohromadě/mám ještě bordodogu/,tak mu to někdy vadí,řeknu ať toho nechá.Nechá toho a leží spolu dál.Občas se spolu přetahují o hračku.Ale mě prostě připadá,že ten RTW toho malýho snáší jen když má náladu.Dneska došlo k nějaké šarvátce,já byla za rohem,takže jsem to neviděla,ale myslím,že to bylo tak,že šel roťák za mnou a malej běžel zároveň s ním a obtěžoval ho tím,že mu skáče po tlamě...to on dělá tý feně/ovšem ta si to nechává líbit/...RTW uhýbá,pak zavrčí a malej toho nechá,ale jestli ho ten malej chytil za pysk?????...nevím...jen doměnka...no pak šarvátka,kdy bylo slyšet RTW a pak toho malýho.Z tlamky mu tekla krev...má vylomenej mlíčňák.RTW jsem poslala na místo a vynandala jsem mu.Mám strach,aby to příště nedopadlo ještě hůř.....taky nevím,jestli ho mám pořád napomínat,že na něj pořád hučí,ikdyž jde ten malej jen kolem něho.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:50
- Nahlásit
sewerkano heled,ja mam neco obdobnyho!akorat mam dva ovcouny,staryho a mladyho,stene,no moc ho starej neprijal,sem tam po nem taky vrkne,ale uz je to lepsi,zjistil,ze mu nic nedam zadarmo,taky huci,hned ho okriknu,jinak v pohode,nevim,co ti poradit,myslim,ze to chce cas,u nas to same.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:55
- Nahlásit
sewerka
Já nevím, kolik je tomu štěněti.
Moje fenečka jako maminka své štěně moc moc opečovávala. Mohlo všechno. A pak mu byly cca 4 měsíce a najednou se situace obrátila. Tak zlá nikdy na nikoho nebyla! Štěně, pokud na vrčení nevypadlo, dostalo nakládačku. Nesmělo se přiblížít k jídlu, tahat mámu za uši a ocásek, kousat jí, čuchat jí k břichu, ďobat do tlapek... prostě nic.
Přešlo to samo, když štěně pochopilo, kde jsou hranice a že už není malý capart, který může všechno, ale musí se naučit chovat slušně.
|
sewerka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:55
- Nahlásit
No jo,vždyť ten malej je tu už tři měsíce.Mám prostě strach,aby mu ten velkej jednou neublížil pořádně.Taky si myslím,že už to jiný nebude,že na něj bude prostě hučet pořád....nevím,jestli ho mám okřikovat,když je to jen proto,že jde kolem.Nedělám skoro nic jinýho....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:03
- Nahlásit
sewerkahele,to se spravi,amin ma uz skoro rok a je to lepsi,hajan taky po nem furt jel,sem tam ho musim okriknout,to kdyz chce jit amin do obyvaku a hajan hned vystartuje,tak hajana servu!a je klid.ne myslim,ze mu nic neudela,to ja si myslela taky.
|
sewerka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:13
- Nahlásit
Tak jo holky...děkuju a uvidíme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
Ono kousání těmi prvními zoubky hrozně bolí. Nedivím se rotvíkovi, jestli ho tím malej kousnul do pysku, že ho zpráskal.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
Vlčáčkováani nevis jak,kdyz mi hajan jak byl stenco,tak chnapl za moje prsty,ze jsem jela sit!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 22:00
- Nahlásit
nemethova5
JO? Mě Bekynka, ta byla fakt divoká, kousla do chodidla. Tak to jsem myslela, že si cvrknu! Hrozně hryzala, když měnila zuby. Přilítla, chytila za botu, zalomcovala divoce a odběhla - a v botě 2 zuby.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 22:26
- Nahlásit
sewerka
RTW uhýbá,pak zavrčí a malej toho nechá,ale jestli ho ten malej chytil za pysk?????...nevím...jen doměnka...no pak šarvátka,kdy bylo slyšet RTW a pak toho malýho.Z tlamky mu tekla krev...má vylomenej mlíčňák.RTW jsem poslala na místo a vynandala jsem mu.Mám strach,aby to příště nedopadlo ještě hůř.....taky nevím,jestli ho mám pořád napomínat,že na něj pořád hučí,ikdyž jde ten malej jen kolem něho.
Ja uz ti psala do drivejsiho tematu.. Nevim, proc sprdavas rtw starousedlika, kdyz pricinou dlouhodobejsich neshod je zrejme rozjivene stenatko, i to se musi naucit ty "mantinely" - jak od psa tak od vas..
Kdyby rotik chtel, tak josefcika prezvejkne napul na jedno kousnuti, takhle treba?? jen vychovne seknul, aby ho prestal malej prudit. Nebo se treba jen taky o neco pretahovali a rotik vice zatahnul a jezevci se zoubek vylomil.. ryzi spekulace, jedna jak druha, kdyz si u toho nebyla.
Ze na nej varovne rotvik vrci - jak jinak by mu asi mel rict, at mu da pokoj a tahne od nej, nebo bude hur? A za to ma byt trestan, okrikovan od tebe? A steneti, protoze je maly, se dovoli asi vsecko.. Takovej na me to dela dojem, promin.
Reseni? - mit je pod dohledem, umravnit i prcka, starsimu rtw najit misto k odpocinku, kam za nim prcek nepoleze. A hlavne si pamatovat, ze pan domaci je rtw a bordina, stenatko jezevcicek roztomilej je pro ne jen "osina v zadku" neboli vetrelec, se kterym TY je musis szit a urcit pravidla. A ne pana domaciho neustale okrikovat.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:27
- Nahlásit
Fifi
|