| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:29
- Nahlásit
PetraK
díky, díky. stafbul má zase širší krk než je u jiných psů běžné, tak já to s nima zkonzultuju. fakt díky za tip!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
PeKrato
stafbul má zase širší krk než je u jiných psů běžné, tak já to s nima zkonzultuju. fakt díky za tip
já myslím, že Ti fakt dobře poradí, když jim řekneš o co jde. tak pak dej vědít.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:47
- Nahlásit
PetraK
vědět dám, díky!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:51
- Nahlásit
PeKrato
postroje mají nejlepší, co znám, tedy na tahání. Já měla problém s maliňačkou, vyzkoušela jsem snad všechny postroje, co jsou, a až od Zera jí sedí perfektně a je to strašně znát i v tom tahu, jak je pes uvolněnej a úplně jinak a s radostí táhne.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:55
- Nahlásit
PetraK
Mám od Zera- ale zrovna ten mi příjde moc silný do ruky.......ale je to tím,že mám ráda dlouhýýýýý vodítka a když to pak omotáš, už se to do ruky nevejde......ale třeba mají i jiný,já už se pak nepídila- mám několik svých a to už mi stačí )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:56
- Nahlásit
Ebony
díky, jste mě asi přesvědčili po sobotě tam napíšu požadavek, když je nenajdu na výstavě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:25
- Nahlásit
žanda
Mám od Zera- ale zrovna ten mi příjde moc silný do ruky....
jak vodítko to nevím, já mám jen postroj, amortizér a sedák.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
žanda
tak vodítka už od nikoho jiného než od Gappay neberu než jsem došla k téhle značce, padlo už hodně peněz na všechna možná a nemožná vodítka a spokojenost minimální
|
Tuta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 09:45
- Nahlásit
já bych poradila místo druku jsme použily nýtky (měla jsem mít kamsi stopovačku nechtěla jsem kupovat). Normálně jsme to snýtovali a udrží to i velkýho psa (což nemáme)
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:15 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
mě vodítko udělali na míru u Zera- mám AA a BOC tak mi tam dali rozdílný amortizér aby se ten tah psů aspon tak nějak vyrovnal...
- a nechala sem si udělat i rozdílně barevný půlky abycho to líp poznala (paní mě sice upozorňovala že to bude hnus, ale co )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 23:23
- Nahlásit
grooggy
a je to hnus?
já chtěla žlutou červenou modrou zelenou a Michal tvrdí, že budem jak cirgusácí
|
Barney09
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 08:07
- Nahlásit
Zdravím, ještě k rozdvojce pro více psů. Já jsem si ji vyráběl ze svařovaného kroužku koupeného v železářství za pár korun a na vodítko jsem použil horolezecké lano od Lanexu. Lano jsem prošil a navrh ještě omotal 2 mm provázkem aby neprošoupali stehy. A mám ho už 8 let. Prodávali ho v kutilských potřebách. Cena se pohybuje od 20 do 60 kč/m. Já kupoval průměr 8mm za 25 kč a udrželo mi to na vodítku BSP a křížence NO i když se rozhodli, že vyrazí za srnkou. A to měli oba dohromady 100kg .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:30
- Nahlásit
Barney09
na vodítko jsem použil horolezecké lano od Lanexu
neřeže to do rukou???
Jakému obojku dáváte přednost na chlupaté psy? širokému stahováku nebo obojku s přeskou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:54
- Nahlásit
kachna_
na chlupaté psy? širokému stahováku nebo obojku s přeskou?
Klasickymu stahovaku, jednoradymu, s delsima okama, samo zaplymu na nestahovani. Neco takovyho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:56
- Nahlásit
kachna_
Jakému obojku dáváte přednost na chlupaté psy? širokému stahováku nebo obojku s přeskou?
obojku s preskou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:53
- Nahlásit
kachna_
Jakému obojku dáváte přednost na chlupaté psy?
Kombinovanej polostahovák?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:57
- Nahlásit
kachna_
Stejne jak Fifi, na zlataky mam jenom kovovy stahovaky a nemenila bych, cubis jeden cas mela ten polostahovak, co dala Inu, ale prijde mi to vic nez zbytecny, stahovaky mame taky na nestahovacim krouzku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 15:14
- Nahlásit
Dotáz, dotáz
k obojkům jsem se ještě samozřejmě nedostala, ale našla jsem kovové spojky.
nějaká zkušenost?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:35
- Nahlásit
kachna_je pani kde jste nasla ty kovove spony?mam jen zkusenost splastovyma,ale nedavam je na obojky,pac rady praskaji!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:18
- Nahlásit
nemethova5
na pet hardware. www.pethardware.cz, mají to trošku složitější (minimální odběry, registrace).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:25
- Nahlásit
kachna_
Měla jsem na jednom obojku kovovou a v zimě mi k ní přimrzala ruka . Takže jsem obojek mrskla někam do skříně a chodím dál s plastovýma
nemethova5
ale nedavam je na obojky,pac rady praskaji!
Mě praskla jenom jednou jedinkrát a to bylo na malamutce Gozérce. Vzhledem k tomu, že dokázala přervat i stahovák (kovový, třířadový) jsem to nějak neřešila. Jinak nepraskla nikdy žádná a to je mám i na velkých psech.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
Biluškaty plastovy pouzivam jen na zapnuti na postrojich,tam ten tah takovy neni jak na hrudniku,kovovy vypadaji velice dobre,jako prave ze plast v zime a v mrazu se chova dost blbe,krehne a praska,se mi prave sem tam stalo.
kachna_diky moc pani za odkaz!!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 21:42
- Nahlásit
Nám praskla plastová spona 2x. Proto jí na obojku používám, jen když je jištěná kroužkem z každý strany.
|