| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:53
- Nahlásit
Jo a rodičů špic si umí zakňourat, že chce ven. Stojí v jídelně před dveřma do chodby, přešlapuje, jako že "dělej, já už vážně musim, já to fakt nevydržim, mně praskne močák". Až teda člověk vstane a jde jí pustit. Otevře jedny dveře, druhý mu pes skoro vyrazí ze schodů a před dveřma na dvůr se otočí nahodí výraz "tak děleeeej" a jak člověk vezme za kliku, tak hodí smyčku a vlítne zpátky do jídelny pod stůl, kde se blbě tlemí.
Taky už máme špice. Michal je od té doby neklidný, podivně se kývá... ještěže nemáme studnu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:54
- Nahlásit
pigie
Taky jsem se s dovolením koukla na víc Hugo je krááásný, taky jsem uvažovala, ale rodinka odmítá psy s celočernou hlavou, prý: ,,mu není vidět do ksichtu" tak mám berňáka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:56
- Nahlásit
kachna_
ještěže nemáme studnu
ešče se bude chvíli kývat a budete ju mít
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:56
- Nahlásit
Tak skus znova http://www.youtube.com/watch?v=Owd4BYvqwMQ
A ten vyraz po prebudeni je fakt skvelyyyy
A aj ja som za rozvyjat tieto veci, lebo inak by som sa s nim unudila k smrti, co by bol taky poslusny
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:58
- Nahlásit
Taky jsem se s dovolením koukla na víc Hugo je krááásný, taky jsem uvažovala, ale rodinka odmítá psy s celočernou hlavou, prý: ,,mu není vidět do ksichtu" tak mám berňáka
Bernaci su tiez fajn - vsetko velke a chlpate typovo podobne Ale existuju aj cierno biely fundlaci, mozno by taky fundel splnoval podmienku
kachna_
Mozno ju casom vykope
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:59
- Nahlásit
PetraK
ešče se bude chvíli kývat a budete ju mít
o víkendu vyčistil bazén
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 23:00 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
kachna_
zacala by som davat pozor
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 23:18
- Nahlásit
kachna_
pigie
o víkendu vyčistil bazén
zacala by som davat pozor -
Pigie, předpokládám, že trilobita jste koupili kvůli pejskovi. Jak jste spokojení, je podlaha opravdu vysátá, nebo je to jen jak můj Tom tvrdí - přesun hmot - zleva do prava a opačně
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 06:34
- Nahlásit
worick
Poviem ti to takto, bol uz 2x v oprave a ja som bola uplne bezradna. Pracuje totiz kazducky den pocas toho ako vencim poobede A kedze ako vidis, nemame koberce, tak uprace naozaj dobre. Kedze som bola spokojna, tak som investovala aj do scooby, ktora mi tu podlahu poumyva - to uz je lacnejsi pristroj a podla toho to aj vypada. Cize najprv musi trilobit povysavat a az potom pustit scoobu, inak to dopadalo ako pises Ale naozaj si neviem tychto dvoch pomocnikov vynachvalit
|