| Autor |
Zpráva |
Merin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:31
- Nahlásit
Zdravím,
prosím o radu. Moje devítiměsíční fenka havanského bišonka z ničeho nic začala čůrat do postele rodičů. Přitom nemám pocit, že bychom naše chování k ní v poslední době nějak změnili.
Nemáte zkušenost, proč by se tak mohlo dít?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:35
- Nahlásit
Merin
nechystá se hárat?někdy to dělávaj prej..já s tim nemám teda zkušenost
|
Merin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 22:31
- Nahlásit
Mno uz to ma podle me za par... prece jen este neharala a je ji 9 mesicu... Puberta s ni vcelku mlati... nebo mlatila donedavna... uz jsme si oddechli a ted toto. Ptala jsem se máti esli jí v posledni dobe neco neudelala nebo se ji min nevenuje a ona tvrdi, ze ne... tak nevim....
za napad diky... mohlo by to tim treba byt...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 23:49
- Nahlásit
Merin stimto problemem sem tu mela bišonka na prevychovu byl to ale pes ,a cural zasadne na stranu postele manzela ..u me se celkem rychle srovnal nic neudelal ale jak to odstranit recept presny neexistuje tady jen pomohl vycvik ujasneni pravidel a toho ze postel je moje ze tam muze pokud ja chci ..to same udelali majitele doma a s podekovanim volali nazpet ze vse ok a je pravda nekdys fenky pred haranim ucuravaji ...........nechce se mi to tady ted rozepisovat stejne teorie od praxe je hodne odlisna
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:15
- Nahlásit
To dělala ži taky a prý nedávno zas, ona teda čůrá jen mamce do postele, mě NIKDY. Nejsou rodiče nejslabším článekm?
Jinak my to prostě přešli a ono to vymyzileo, pokud si tím chtěla něco vynutit měla smůlu
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
Merin
Nezměnilo se něco v rodině? něekdo odešel, přišel, stěhování nábytku, ....... při jaké příležitosti to dělá? V jaké je pozici? /na zádech, nebo prostě "přičapne"....... není nastydlá?....... je to fenka sebevědomá, nebo je to "bojínek"?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Fík
My každý víkend stěhujeme nábytek, myslíš, že to psům vadí hodně? Návštěva taky občas přijde a zase odejde...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 16:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Vašim psům evidentně ne, pokud se chovají klidně. Chtěla jsem tím jen naznačit, že fenka se může počůrávat ze stresu.....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 17:14
- Nahlásit
Fík
Já tomu rozumim, ale to bychom nesměli dělat už vůbec nic... A jestli fena bude hárat, tak to může být tím a nebo se jí prostě jenom líbí čůrat na měkký
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 17:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jasně!!! Merin se nás ptá, co my na to?.....Ty si myslíš, že by to mohlo být háráním....a mohlo, o tom není pochyb....mě napadl stres třeba ze stěhování....mám tu zkušenost....i ten by to mohl být......
jde o to, napsat své zkušenosti a o ty se tu pokoušíme,ne? Měla jsem psa, který nasnášel jakoukoli změnu v bytě a co úplně nejvíce....převlékání postelí....prostě z toho měl stres...byl to pes z útulku, takže možná měl špatnou zkušenost........
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 18:04
- Nahlásit
Fík
Mě jenom prostě přišlo vtipný tohle: Nezměnilo se něco v rodině? něekdo odešel, přišel, stěhování nábytku,
To odešel, přišel... Tak promíň
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nic se nestalo :-d, beru to jako vtip, ono když se na tu diskuzi podíváš :-D ... je fakt, že ta moje formulace je divná, viď? :-D
|