| Autor |
Zpráva |
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:49
- Nahlásit
ahoj, mám takový problém. můj bratr, i přes to, že nemá žádné zkušenosti s výchovou pesana si pořídil amstafa. jelikož nemá ani potuchy, jak takového nebo jakéhokoliv psa vychovat, tak jí má jen "na mazlení" a výchova žádná. to odkud fenka pochází a jak jí dostal tady raději psát nebudu, protože větší blbost snad nikdo udělat nemůže. bratr žije s maminou. mamina s výchovou taky nemá žádný zkušenosti a já bydlím cca 150km od k. varů. jelikož se o fenečku teď většinou stará mamka (co se venčení a krmení týče), tak zřejmě bude její a jelikož je mamka od přírody autorita, tak si i myslím, že fenečka bude brát jako pána jí. touhle cestou jsem chtěla někoho poprosit, jestli se tu najde někdo z kv, kdo by byl ochotný se tak jednou týdně sejít a mamce ukázat co a jak. já jí sice naposílala miliony odkazů, dovezla knihu a základ ukázala, ale myslím si, že by bylo lepší, kdyby tam byl "dohled". děkuju za jakoukoliv odpověď. jo, fenečce jsou teď 2měsíce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:52
- Nahlásit
darkvirgin
a nebylo by třeba lepší, kdyby s ní začala docházet na kynologické cvičiště?
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:54
- Nahlásit
kejtlin
co si pamatuju, tak prej ve varech nebylo nejlepší (pár známých odcházelo docela zklamaných a jezdilo jinam), ale nevím jak to tam je teď.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:00
- Nahlásit
darkvirgin
nevím, od varů bydlím asi 200km možná víc, ale nemusí to být vždy cvičákem, každému sedne jiný způsob výcviku, nebo někomu třeba vadí ne příliš slušná mluva na většině cvičácích , nebo přístup výcvikáře nebo nevím ještě co at´ si to vyzkouší sama.
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:17
- Nahlásit
kejtlin
vyřídím. on tam nebyl spokojený právě ani můj táta, když si cvičil vlčáka, tak ono je to těžký. řeknu jí a uvidím
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:34
- Nahlásit
darkvirgin
ve Varech jsou dva cvičáky, jeden ve Dvorech, a jeden ve Staré Roli vzadu na starém hřišti, tam je i záchranářský cvičák. Oba znám a oba jsou velmi slušné, ten ve Dvorech je možná trochu víc "profi" na ovčáky, ve St. Roli je taková lidovější parta. Je to jen o lidech, ne o cvičácích.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:06
- Nahlásit
Ahoj, z obou cvičáků ve St. Roli znám výcvikáře osobně, tady je odkaz na novější cvičák: http://zbkkk.cz/ (záchranáři) a na ten původní: http://www.karlovarskycvicak.webgarden.cz/. Na tom druhém zmiňovaném jsou v nabídce kurzy základní poslušnosti. (10 vyučovacích hodin, cena cca. 2 000,--)
|