| Autor |
Zpráva |
Alice
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 16:31
- Nahlásit
Ahoj všichni, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s matrací pro psy zn. DOGMANS? Uvažuju, že jí koupím mojí gordonsetřici...a tak by mě zajímalo jestli třeba šustí a co na ní říkají vaši hafani ) Díky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:39
- Nahlásit
Z iFauny:
jedno téma
druhý téma
Jestli to pomůže...
|
Alice
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
Díky moc! Tak zatím to vypadá, že za ty prachy nic moc... a já z něj z počátku byla tak nadšená Asi se musím poohlídnout po nějakým jiným...Napište prosím jaký pelechy máte ať mám inspiraci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:17
- Nahlásit
Alice
Moji psi spí tři v posteli, jeden má svoje křeslo a poslední má ceeelou boudu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:21
- Nahlásit
Alice
Napište prosím jaký pelechy máte ať mám inspiraci
Mám staré matrace povlečené do starých dětských prostěradel (krásně na ně pasují). Musí to být takové ty froté prostěradla s gumou po okraji, ty nepadají. Na to jim hážu staré deky, ručníky a tak podobně. Dle stupně opotřebovanosti buď peru, nebo vyhazuju.
Hlavně neber proutěné košíčky. To jsem zažila dvakrát - pokaždé to přivezli s sebou hotelovému pejskovi. Vypadá to sice krásně, ale když se uvnitř ten pes pohne tak to proutí praská Šílené zvuky. O zábavu celou noc máš postaráno
|
Alice
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:39
- Nahlásit
Moje taky spí samozřejmě v posteli, ale takový pelíšek se vždycky hodí Proutěnej by rozkousala na totata Plastovej se mi moc nelíbí a taky by byl určo hned okousanej. Ten Dogmans je prý do extrémních podmínek , ale dle odkazů co mi poslal impact to je vyhození peněz... Tak se poohlížím dál.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 15:28
- Nahlásit
Alice
Se zmíněnou matrací osobní zkušenost nemám,ale můžu doporučit tuhle http://www.agatka-eshop.cz/detail/3922-ewjul-ponto n-lux--130-x-90--%2528nr.13%2529.html
mám dvě pro vlkodavky ,silný celtovinový potah,nenasákavý a pokud je hodně zašpiněný,lze vyprat samostatně.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 15:34
- Nahlásit
Ahoj, já jsem před nedávnem si objednala pelech Pasadena a jsem spokojená... okolo je zip a je to z "baťohoviny". Takže nečistoty jdou smít mokrým hadrem nebo vyprat v pračce. Je to Made in Poland... http://pet-food.cz/75-x-50cm/5528-pelisek-pasadena -se-snimatelnym-potahem-p1-60x40cm.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 15:35
- Nahlásit
Alice
ale dle odkazů co mi poslal impact to je vyhození peněz...
Poslala, smím-li prosit.
|
Alice
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:16
- Nahlásit
Jéé impact jasně poslala omlouvám se
|
Alice
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:25
- Nahlásit