Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / pokousání člověka
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Angel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 10:57
- Nahlásit

Hmm tak to vzhledem k tomu - jak to vypadá - bude asi bolet ještě dlouho grr

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 09:01
- Nahlásit

Tak jsem se Ti ptala - PCR by to mela sepsat jako prestupek, pokud ne, jit na kraj a chtit vysvetleni, proc to nebylo sepsano. Dale na obec - na prestupky a poradit se tam jak dal vymahat uhradu skody soudne, kdyz to nepujde domluvou pres prestupkovou komisi. A urgovat to co nejdriv.

Angel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 09:05
- Nahlásit

No právnička mi sepsala trestní oznámení. Bude na orgánech činných v trestním řízení - jak to vyhodnotí. Děkuji mmoc za optání. Dám vědět - jak se věci mají - ale asi to bude nějakou dobu trvat..... hlavně at už se mi ruka zahojí aspon tak, at mohu něco dělat - člověk si až při takovém zranění uvědomí - jak je to omezující - jen s jednou - navíc levou rukou.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 09:26
- Nahlásit

tak budu drzet palce a dej vedet jak to dopadlo. Jo jo - v tehle pripadech plati rceni - Jsem jak bez ruky. Po utoku vzteklyho westa jsem mela v prdu 3 prsty - to je pak obcas problem jen zapnout si kalhoty, kdyz mas jen malicek a prstenicek. Ted uz si davam velkej pozor pri seznamovanim s novym cizim psem v utulku - zasadne levackou Preju brzke zahojeni

Angel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 10:32
- Nahlásit

Jj díky - jsem sama zvědavá, jak tohle dopadne a doufám, že majitel bude pohnán k zodpovědnosti. Pokud se zde objeví někdo - kdo měl podobné zkušenosti nebo je schopný mi poradit - budu ráda.

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

Angel
Já bych tady poradila - ale spíš opačné straně - kde se ale taky můžeme ocitnout všichni - zainvestovat do Pojištění odpovědnosti občana, v němž je zahrnuta i škoda/náhrada škody způsobená všemi členy domácnosti, a to včetně psa. Stojí pár stovek na rok, a plnění má poměrně slušné, tudíž by pak vemli pravděpodobně odpadl ten problém neochoty za cokoliv platit, když by to vlastně zaplatila pojišťovna.

Angel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 11:15
- Nahlásit

No jedna věc je neochota - druhá lidská slušnost. Tomu člověku je to bohužel šumák - i když to už byl druhý případ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:39
- Nahlásit

Angel
Přítel měl od psa rozkouslý prst až na kost. Přes neht. Kůže mu visela na kousku. Na chirdě mu to nějak přišili zpátky. Neht mu tam nechali, i když byl roztříštěný. Po pár dnech mu ho strhli, protože mu prst začal dělat neplechu. Nehojilo se to vůbec a hrozili mu i amputací... Různě mu obřezávali kůži a dělali samý fuj fuj věci...
Nakonec se to obrátilo a zahojilo se to. Prst má divný tvar, protože má přes něj jizvu, neht už mu skoro dorostl, i když zatím prapodivného tvaru a jinak už je OK.
Ale je pravda, že se to hojilo cca 2 měsíce než s ním mohl začít normálně žít a používat ho.

A s tou bolestí ti věřím. On je chlap a když se do toho třeba bouchl, tak "jásal" bolestí...
Tak ti přeji, aby se to brzo zahojilo...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:49
- Nahlásit

Angel
Já jsem si kdysi poslední článek prstu usekla. Sekyrou. Doktor na pohotovosti zkusil jakousi experimentální léčbu, kupodivu to klaplo a všechno krásně dorostlo. I nehet - není sice kompletní, celý ten prst je o trošku kratší, ale na první pohled není nic vidět. Ovšem díky bolesti je nefunkční doteď a to je to už dýl než rok. Některé věci s tím dělat můžu (např. vodítko v ruce bez problémů udržím), ale některé (např. psát na klávesnici) ani omylem. Naučila jsem se psát zbývajícími devíti a ten jeden držím nahoře jako anglická dáma malíček

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 22:02
- Nahlásit

Angel

moji psi jsou šampioni několika států a nepíši to tu, abych se chlubila, ale proto, že jsou zvyklí se pohybovat mezi wpoustou psů a pokud na ně někdo nezaútočí - nervou se - jsou to retrívři. Taky máme složeno spoustu zkoušek od canisterapeutických přes záchranářské, z poslušnosti i lovecké..

Bez ohledu na Polepšovnu mazlíčků, pokud bys potřebovala v budoucnu na tohle znalecký posudek (případně, pokud by se tam dal dotáhnout, i posudek na agresora), doporučuju paní Žertovou. Je soudní znalec v oboru a už ponohla několik takových sporů vyhrát.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 29 Lis 2009 23:03
- Nahlásit

Angel
Můžeš mi prosím napsat, na jakém konkrétním oddělení PČR jsi byla podat to trestní oznámení? Pokud je pravda tohle: řekli mi, at to podám jako občansko právní cestou k soudu a policista přitom věděl o době tvé pracovní neschopnosti, mohl se v krajním případě i sám dopustit trestného činu - odmítl příjmout oznámení o trestném činu = zatajil trestný čin. Rozhodně se nenechej odbýt, policajti jsou dnes už neochotní (líní) něco vyšetřovat, je jich málo, mají toho moc, nemají auta, benzín.... bla bla atd
Postupuj dle rad od Bilušky a držím pace!

rain
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:12
- Nahlásit

Víťa
Přesně tak mi to řek i přítel (taky policajt, naštěstí né obvoďák) - hned se začal smát jak jsem mu řekla o co šlo "poslali jí k soudu ať si to podá jako občansko-právní spor co? ", že je to normální a snaži se střepat ze sebe co můžou. To pak člověka potěší.

Každopádně jak jsem psala, je to jejich povinnost, trvej na tom a stížnost by rozhodně nebyla od věci.. Jestli navíc pracovní neschopnost přesáhne týden, už se to zase musí řešit jinak a rozhodně to pod kobereček nezametou .

Angel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 18:23
- Nahlásit

S právníkem jsem v kontaktu, ted jsme to řešili. Stranej nestranej - když mi pes co ho ženská nezvládne požere psy a pak i mne - tady asik není co řešit - leda, že bych se pokousala sama a napřed teda své psy - aby mi pak mohli na té chiře vypreparovávat zapracované chlupy z mých psů z rány.
add Víta - jo s těma policajtama je to děsný - to jo a bohužel je to špatný - nebot pak jsou takoví nezodpovědní lidi vysmátí jak lečo

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 18:52
- Nahlásit

Psíček
no na jedny profesionaly uz natrefila jak je videt zrovna se netrefila
Angel
a co prst a psi jak se hojite?

Angel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 19:11
- Nahlásit

prst přes víkend byl lepší - dnes zase převaz - jak mi z toho strhnout ty přischnutý proteklý obvazy, tak to zasejc oživí - takže dnes to bolí. Vypadá to porád nechutně. Pesani se hojí líp

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání