Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Erotoman...
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:11
- Nahlásit

Tak jsme dnes na cvičáku nic neudělali - přišla háravka. Pes se mi přestane soustředit, kňučí, chce jen jí. Upoutání pozornosti pamlskem ještě celkem ujde, ovšem ne nadlouho - ta fena je prostě lepší než párek. Až potud bych to chápala, chtíč je silnější než on. Ale jak je možné, že z celé party na fenu takhle reaguje jenom můj pes? Panic netknutý, co nemá vůbec ponětí, o co vlastně jde? Ostatní psi normálně fungovali a o fenu ani pohledem nezavadili. Jen ten můj se v mžiku změnil ze sebevědomého, stabilního psa, který je začátečníkům dáván za vzor, v ukňouranou trosku, která myslí jenom na to jedno... Zásadní otázka - přejde ho to? Je mu 19 měsíců, pubertu má dávno za sebou. Na cvičáku je všechno od puberťáků až po zasloužilé harcovníky a jen ten můj je takový erotoman. Je to léčitelné, nebo platí jaký pán, takový pes?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:25
- Nahlásit

Chceš uklidnit? Pes, 4,5 roku, nikdy nekryl. Na zkouškách obedience jsme přijeli, okamžitě zavětřil, začal táhnout jako vůl, a přímo k jedné konkrétní feně. Ostatní majitelé psů sice naštvaní, že jejich pes tu fenu také cítí a nesoustředí se, ale to co tam předvedl ten můj - vzpínal se, že jsem ho nebyla schopná udržet na vodítku, povel "místo" s příšerným řevem a kňučením ustál jen chvíli - to tedy nepředvedl nikdo. Naštěstí potom odešli, takže "jenom" tahnul k místům, kde byla. Co si tam o nás museli všichni myslet radši ani nedomýšlím. Takže.... Hřát Tě může, že v tom nejsi sama

argosek
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 08:43
- Nahlásit

corgi

nabidni mu svou nohu. od pnuti pomuzes, vztah upevnis, kalhoty vyperes.

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:41
- Nahlásit

VerčaZ
No my bychom dopadli asi stejně. Bojím se, že jednoho krásného dne, až bude pejsek řádně připraven, vyrazím pyšně vykonat ZZO a odjedu s ušima sklopenýma... Fakt jsem si připadala jako blázen. Výjimečně jsem byla ve středu a ne v neděli, takže tam byli lidi, co jeho normální výkony neznají, a po tom představení, co tam předvedl, ho považujou za typickou ukňučenou trosku neschopné majitelky...

argosek
Von na nohy nejni!

argosek
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 17:30
- Nahlásit

corgi

asi to neumite. to uz je holt ta pokrocila kynologie.

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:47
- Nahlásit

corgiJe mu 19 měsíců, pubertu má dávno za sebou.
tak na to by som sa veru nespoliehala
moj zacal mat pubertu ako tak za sebou v troch rokoch

...a na agi tabore sa zamiloval do jednej krasavice tak, ze za nou zdrhal pri kazdej moznej prilezitosti, abosultne sa nechce sustredit, len gulal ocami a cuchal ako zbesily - a ked nebola na porudzi krasavica psia, prisla mu na obskocenie vhod aj jej panicka

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 19:03
- Nahlásit

corgi
tak Ríša takhle jo? Buď v klidu, Ayrina když prvně (srpen) hárala, tak byla jak bláznivka nadržená, chtěla znásilŇovat každýho psa , psi o ní vůbec nejevili zájem a ona by je svlíkla z chlupů , plazila se za plotama a psi nic , pak dostala vyloženě vztek, že jí nikdo nechce a plazila se ještě víc. Vyhlížela chlapáky na balkoně a když nějakej pes proběhnul , tak řvala jako když psovi šlápneš na nohu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 19:14
- Nahlásit

corgi
Náš erotoman Texál byl těsně po vazektomii když začala hárat Nýna. Ještě neměl ani vytažené stehy. Nýna mu ze začátku stála a chtěla. On chtěl, ale nemohl. Zajistil tím týden v pekle pro celou rodinu. Týden kňučení, drápání na dveře, týden kdy nevnímal žádný povel, ani své vlastní jméno. Magor Po týdnu to Nýnu přestalo bavit a začala se po něm ohánět. Nastalo ještě horší peklo, začali se mi rvát psi, ve smečce byli tak napjaté napnelismy, že bouchali při sebemenší zámince.
Skončilo to tím, že ji ten degen málem utopil. Byli jsme u rybníka, psi hezky plavou za hozeným ragbyčem, najednou ten vůl doplaval k Nýně a uprostřed rybníka na ni naskočil a začal dělat takové ty nemravné pohyby. Na plavání se vykašlal. Nýný chvilinku plavala za oba a pak začali klesat ke dnu. Skákla jsem do vody a kraulovala k nim. Nejspíš jsem trhla světový rekord ve volném způsobu na 25 metrů Vylovila jsem je když už byli oba pod vodou, víceméně byl skoro zázrak, že jsem je v té kalné vodě našla
Od té doby erotomany nepodceňuju, ti psi fakt nevědí co dělají. Blbečci. Holt samečci no, co po nich můžem chtít holky

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:05
- Nahlásit

Bela
pubertu má dávno za sebou.
tak na to by som sa veru nespoliehala

Nu jo, vopravdu, zrozuměl, zvážněl, zmachrovatěl, je to velkej mužskej, ale v mžiku na to zapomene...

ankaras
tak Ríša takhle jo
Jo! Má u mě velkej černej puntík! Chlap mizerná

Biluška
erotomany nepodceňuju, ti psi fakt nevědí co dělají
Přesně tak, jako by mu někdo vymyl mozek. Jsem se úplně styděla
Skončilo to tím, že ji ten degen málem utopil.
Strašný...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:51
- Nahlásit

corgi
já bych s ním s háravkama necvičila, zkazíš si poslušnost.

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:06
- Nahlásit

corgiNu jo, vopravdu, zrozuměl, zvážněl, zmachrovatěl, je to velkej mužskej, ale v mžiku na to zapomene...

to ti zavidim , u nas sa to zrozumnenie fakt zacalo prejavovat az teraz pred nedavnom. Aj ked neviem, ci je zrozumnenie to spravne slovo - proste, konecne ma zacal viec vnima a lepsie spolupracovat
ale harafky su holt harafky, co narobis? volanie matky prirody nezastavis
moj je tiez erotoman, ten naskakuje aj na neharav feny, a ja uz to ani neriesim, pokial nejde do tuheho

ankaras
tak byla jak bláznivka nadržená, chtěla znásilŇovat každýho psa
aj my sme cez vikend stretli jednu taku kamaratku a obcas to vzala aj zo zleho konca
http://www.images.dogforum.sk/files/nqlootvjg5ntp2 3rr5ig.jpg

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

áááách, to se tak, tak krásně čte! vědomí, že v tom nésu sama je - no úžasnej pocit.

jsme taky ten případ, že když je fenka - TA PRAVÁ- nemusí ani hárat, aby ztratil makovici. Naštěstí už jsme se posunuli z fáze - "Beru šécko!" do fáze "Tak tadle stojí za hřích!" Nejvíc v kurzu jsou bloncky a fenky typu bull.

jeho manželka největší - pitbulka. Ta hárat rozhodně nemusí, aby se dožadoval plnění manželských povinností

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:45
- Nahlásit

kejtlin

No, pokud to není nějaká super extra voňavá, tak já to docela na cvičáku vítám, dá mi fušku, aby se na mě soustředil, ale zase pak si myslím, že si tím tu poslušnost pilujeme. Když děláme přivolání, dám mu teda stopovačku, abych ho trošku vytrhla, ale dá se to. Samozřejmě musí mít ten pes už nějaký základ a nesmí mu vonět extra.

PetraK

Jasně, nemusí hárat a většinou je Wilík první, kdo jí zavětří a je u ní první a pak si jí hlídá. On se těm ohařům hodí dobrej nos i na něco jinýho, než je zvěř

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

VerčaZ
Wilík první, kdo jí zavětří a je u ní první a pak si jí hlídá

stačí prohodit jména , když se dosasí Ešus, je to přesnej popis
jak se maj oba prdíci?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:19
- Nahlásit

PetraK

Mají se fajn, Wilík už není z Atillky tak rozhozenej a dokonce už je schopnej se dívat na to, jak s malým blbnu aniž by se o něj pokoušel infarkt.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:00
- Nahlásit

PetraK
Nejvíc v kurzu jsou bloncky a fenky typu bull.
Představ si corgiho lačnícího po dlouhosrstý BŠO - to je ta situace ze cvičáku. Mám pocit, že jejich kříženec by se hodil do místního tématu Neobvyklí a krásní kříženci...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání