| Autor |
Zpráva |
Apollo
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:45 - Změnil/a: Apollo
- Nahlásit
Prosím Vás, proč bráchovo 11 týdení štěně RR neustále nakrývá mého 7 měsíčního bostonka? První jsem si myslela že je to jenom takové štěněcí poskakování ale teď už je to úplně očividné. On ten parchantík tu moji placatou tlamičku vážně ojíždí. Chytne se jako klíště a jede. U tak malého štěněte jsem se s tím ještě nesetkala. Je to pořád ještě hra nebo už jde o výraz dominance? Je pravdou, že štěnisko má hodně drsné hry oproti ostatním malým výlupkům a hodně si hlídá oblíbené hračky a žrádlo.
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:14
- Nahlásit
Je to hra. Štěňata si hrají na všechno co budou v životě dělat, na lov, boj...i na ten sex
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:30
- Nahlásit
Apollo janakou
No nevim, můj pes si do puberty na sex nehrál - díky bohu. Zatím to může být hra, takový jakože pokus o dominanci ve stylu "co ještě ten druhý vydrží", ale já mít RR a bostonka, tak s tím něco začnu dělat - přeci jen ten váhový rozdíl se bude zvětšovat a až bude RR taky v pubertě, mohl by ho nejen nakrývat, ale přímo překrývat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:34
- Nahlásit
corgi
Můj pes to dělá proto, že by si chtěl za.ukat, opravdu v tom nehledá vyšší smysl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:37
- Nahlásit
Apollo
Taky si myslím,že je to čistě jenom sex. Prostě onanuje
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:50
- Nahlásit
me to zadnej pes nedelal, ale prastena Roza ojela kazdyho psa, co ji prisel pod tlapky, kdyz byla mala. Myslela jsem, ze uz ji to preslo, ale pri kazdym harani se mi snazi nakryt vsechny 3 psy a je ji jedno jestli zepredu nebo zezadu, takze jde asi fakt jen o sex
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 07:32
- Nahlásit
Počkejte az vyroste, nebude mit bostonka za co chytnout a pohoda. A nebo zakazujte
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:03
- Nahlásit
existují mezi psy i buzeranti? .. mě stěně souloží deku,si ji dycky přednima tlapama chytne a už jede dobytek
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:05
- Nahlásit
staropramen
existují mezi psy i buzeranti? .. mě stěně souloží deku
:::
Já myslela, že je TA deka
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:11
- Nahlásit
ale ne,ty buzny neměly souvislost s TOU dekou to jsem se ptal k tématu a o znasilnene dece to bylo tak jako bonbónek
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:22
- Nahlásit
staropramen
rekla bych ze jo, meli jsme pekinaka, kterej nakrejval s laskou babicky vorecha pri kazde prilezitosti - byl "von" tak mu mati domluvila naondulovanou fifinku, kdyz prijela strachy pred ni zdrhal, ikdyz byla prave v haracim rozpuku, zalez za palandu a vylez az kdyz vypadla. Jinak jeho nejvetsi milenka byl spacak. Tahle vlastnost u malych plemen je dost silena.
|
Apollo
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 20:01 - Změnil/a: Apollo
- Nahlásit
můj předešlý pes (velký knírač) měl speciální nakrejvací plyšovou opici. Byl do ní celý blázen. Umiloval by ji k smrti
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 20:16
- Nahlásit
Mucholabka
Můj pes to dělá proto, že by si chtěl za.ukat, opravdu v tom nehledá vyšší smysl
Ten je mi ale sympatickej
|