Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / UKRADENÁ FENKA PAPILONA - PRAHA 3
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:13
- Nahlásit

Dostala jsem emilem velkou prosbu, zda je možno rozšířit co nejvíce informace o dalším ukradeném psovi:

Dne 17/9 okolo 14 hodiny nám byla při vystupování z vozu v Křižkovského ulici 13, Praha 3, odcizena fenka Batty, papillon bílo černý s béžovým vykreslením (tricolor), menšího vzrůstu - necelé 2 kg. Je tetována číslem 1764 a má čip 203098100221307. Měla na sobě růžový obojek proti blechám a klíšťatům. Jedná se o psa který je přátelský, ale těžko přizpůsobivý cizím osobám. Za každou informaci budu vděčná.

Fenka má po úrazu operované drápky na přední noze, někdy pohopsává po třech.

JAKOUKOLIV ZPRÁVU PROSÍM NA

e-mail: niceMODE@seznam.cz
Telefon: 606 655 837

Na nalezencích již inzerát je, překopčím to na ifaunu, na můj pes. Můžete to hodit prosím, kamkoliv vás napadne??
Moc děkuju

Fotky mám bohužel v emilu a nemám odsud možnost je přehodit na rajče a pak vložit sem. Nemůžu je někomu poslat, abyste je sem pak nandal? Dík.

Tinta76
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:34 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 11:31
- Nahlásit

Tinta76

pani vy ste hotovej poklat! Tetkon to můžu rozhodit dál a prosím rozhodit kam to kohokoliv napadne. Představa, že mi takhle někdo ukradne psa je děsivá! Zbláznila bych se.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 11:39
- Nahlásit

Mě by taky vomejvali(( Je to krásnej motýlek, že dycinky čmajznou takový pěkný zvíře....

Takovouhle potvůrku podšitou jsem potkala předevčírem, vrčelo to na našeho krakena- šli jsem ze zverimexu,měl plnou hubu kosti-majitelka prcka říkala, ještě že ten pejsek má ucpanou tlamu) No ani nevěděla,jakou má pravdu. Ale tenhle to nebyl, bohužel,toho malýho vrčouna už znám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:01
- Nahlásit

žanda

žando jsem moc ráda, že Tě vidím, protože si myslím, že v případě Falca, jsi to asi nejspíš byla ty, kdo hrál důležitou roli. tím, žes obeslala veterináře, tak pokud jsi to dostala i do té konkrétní veteriny, kde byl Falco podchycen, JE TO PŘEDEVŠÍM TVOJE ZÁSLUHA.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:31
- Nahlásit

PetraK
ale....to mohla být jen náhoda. A pokud to pomohlo, no hurá. Kdybych přišla takhle o hafa,taky budu ráda, když mě vy ostatní pomůžete-už jen,že koukáte-tak taky koukám)
Motýlků je nějak docela málo-alespoň tam co bydlím tedy- takže každej novej holt bude proslustrovanej) Za těch x let venčení má člověk ty stálý hafany už taky trochu v hlavě)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 13:54
- Nahlásit

žanda

ale....to mohla být jen náhoda. A pokud to pomohlo, no hurá

já vím, že mohla, ale myslím, že ne, protože oni o tom na tý veterině věděli a já myslím, že tenhle krok - obeslat tím veteriny jsi dělala jen Ty. takže - můj dík a hlubokosklon.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:10
- Nahlásit

PetraK
no dík- jen škoda, že jsem na tom spořilově zrovna třeba nevenčila) dyk to je za rohem.............

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:23
- Nahlásit

žanda

žádná škoda- tohle bylo to nejlepší řešení, vetka měla štěndo v ordinaci, mohla vymámit potřebné údaje, to Ty bys na ulici praktikovala hůř. Já si furt dopředu malovala, kdybych náááhodou v takový situaci byla, co říkat, jak se dopracovat k nějakýmu spojení... vetka měla nejlepší možnosti. Díky Tobě.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 15:19
- Nahlásit

PetraK
to byla ta veterina welwet,nevíš??? na Hrusické ulici??? Tam jsou super- tam chodíme)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 15:29
- Nahlásit

žanda

ty jo to nevím, kde to bylo,

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:50
- Nahlásit

hópnu to nahoru, ať to nezapadne

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 08:02
- Nahlásit

šup nahoru

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2009 18:24
- Nahlásit

Šupla jsem to na celysvet do papillonů.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání