Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Berger alias Psíček, Kotková - canisterapie, souvislosti, rozuzlení - hlavně pro Waldu :))
Autor Zpráva
Helppes
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 01:30
- Nahlásit

Walda
Ahojky Waldo, tak nám to tady celé hodně pomohlo, abychom odhalili, cože se za tím zájmem Psíčka o naši organizaci a hlavně najednou o obor canisterapie, skrývá.

Cituji z jeho webu:
A proč toto paní Zdeňka Střeštílková dělá? Proč se chová jako ******?
Odpověď je na snadě. Lidé, kteří jsou obětí její nenávisti, tedy já, Sali-R.Bennett, primářka pat. rakovnické nemocnice a Libuška Kotková z Agility alfa Bruntál) nesouhlasíme s některými věcmi ohledně údajného psychologa psů Rudolfa Desenského a vzhledem k tomu, že ona patří dle mého do společenstva jeho "uctívaček" a bohužel toto společenstvo již delší dobu nemá relevantní argumenty pro obhajobu jeho práce, schyluje se k takovýmto nechutným metodám.
- konec citace -

Odkaz na celé znění a veškeré souvislosti je tady: http://www.pejskarina.unas.cz/irsky-vlkodav-poskvr na-chovatelu-chow-chow.html

Už svítá??? Asi jo, ale ať můžou pochopit i úplně nezasvěcení, tak tady je toto - je to sice hodně dlouhé, ale za přečtení stojí, neb ze stránek http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/cani sterapie již dávno vše zmizelo. Za povšimnutí ale stojí na stránkách paní Kotkové www.schnappischnapp.estranky.cz, nynější zkušební řád canisterapie.

Z Návštěvní knihy webových stránek paní Kotkové

Přidat vzkaz »
Strana 1 / 3, celkem 41 příspěvků ››
Odpovědět | 24. 11. 2008 (21:09) | X
Petr
Mně se na Moravě líbí, ale nelíbí se mi vaše jednání a oblbování nás všech, kteří máme o canisterapii zájem, zatímco vy si z toho chcete udělat kšeft. Jaký má Petra vulgární výrazy, že jí chcete zablokovat? Já jsem v jejím příspěvku nenašel ani jeden vulgární výraz. Vše, co vám nehraje do noty, tak mažete nebo chcete blokovat - jak napsala Petra - fuj. Taky se mi nelíbí, že ukradnete zkušební řád, vydáváte ho za svůj počin a pak ani nevíte, co tam vlastně máte - viz vaše diskuze na cz - pes - http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2138.html#22 a http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2139.html , kde vystupujete pod nickem Biluška. Tady si může každý udělat obrázek o vás sám, canisterapeutická diletantko - to není vulgární výraz, ale označení někoho, kdo nerozumí tomu, do čeho se montuje.
Odpovědět | 23. 11. 2008 (23:37) | X
Petr
Sakra a já už myslel, že něco slušnýho v canisterapii vzniklo i na Moravě a ono to neexistuje. Ach jo, proč nemáme na Moravě někoho konečně rozumnýho, kdo by se chtěl canisterapii věnovat. Nejdřív nějaká Lacinová z Brna založí jakousi asociaci, kam nám, ¨jako jednotlivcům nedovolí vstoupit a pak zase tohle. Kamilo, mám tu diskuzi s paní Daušovou staženou taky, dokonce jsem paní Daušový i napsal, protože mi to připadá hodně sprostý, kopírovat zkušební řády a pak z nás všëch tady dělat blbce.
Biluska reaguje:
24. 11. 2008 (07:24)X
Jo jo Petře, máte to těžký. Asi Vám nezbyde než dojíždět do Helppesu když se Vám na Moravě nic nelíbí.
Odpovědět | 23. 11. 2008 (20:06) | X
Kamila
Jaká duplicita ? Vy jste asi opravdu velmi nečestný člověk, přečetla jsem si ten váš zkušební řád i ten, co tady nabízel Bob a opravdu jsem zjistila, že to máte obšlehnuté. Pokud by měl někdo zájem, mám veškerou korespondenci z této knihy okopírovanou, klidně poskytnu. Za to co děláte, by jste se měla hodně stydět - fuj . A mažte, mažte vše, co Vám tady v knize nehraje pod ruku, v tom případě tady tu knihu smažte celou, protože jestli si ty poslední příspěvky přečetlo víc lidí, tak budete muset počítat s tím, že ze sebe také nenechají dělat hlupáky a platit Vám za nějaké pofiderní zkoušky a semináře do Vaší kapsy.
Biluska reaguje:
24. 11. 2008 (07:24)X
Kamilo, tou duplicitou jsem myslela příspěvky paní Daušové, které psala zároveň sem i do mailu. Připadá mi nesmyslné odpovídat jí dvakrát. Zároveň vás žádám, abyste se trošku krotila ve výrazech jinak vás nechám smazat a zablokovat pro vulgární výrazy a urážky.
Odpovědět | 23. 11. 2008 (19:25) | X
Pro paní Daušovou a ostatní z
Jelikož už s vámi Váš problém řeším na mailu dovolila jsem si smazat ho z návštěvní knihy, aby nedocházelo k duplicitě příspěvků.

Z korespondence s paní Kotkovou

------------ Původní zpráva ------------
> Od: Helppes <info@helppes.cz>
> Předmět: Upozornění
> Datum: 23.11.2008 13:04:29
> ----------------------------------------
> Dobrý den,
>
> na Vašich stránkách jsme dnes objevili, že od 20.11.2008 zveřejňujete
> okopírovaný Zkušební řád ze stránek našich, tedy ZŘ Klubu speciálního
> výcviku
> 943 Helppes Českého kynologického svazu. Upozorňujeme, že na našich
> stránkách je upozornění že „Všechna práva vyhrazena Helppes - Centrum
> výcviku psů pro postižené o. s.“, tudíž zveřejňovat a kopírovat cokoli
> z těchto stránek, bez našeho vědomí, není možné. Navíc se ani nejedná se o ZŘ pouze pro canisterapii.
> Na Vašich stránkách ani neuvádíte zdroj, ze kterého je tento ZŘ okopírovaný.
> Prosíme Vás o urychlenou nápravu tohoto nedopatření, které
> pravděpodobně vzniklo z Vašeho špatného právního povědomí a pokud
> budete mít zájem tento ZŘ ponechat na Vašich stránkách, prosím,
> napište nám, dohoda je možná, musí s tím ovšem souhlasit zástupci
> Českého kynologického svazu - Klubu spec. výcviku 943 Helppes.
>
> Organizovat CT zkoušky podle tohoto ZŘ mohou pouze subjekty, začleněné
> pod KSV
> 943 ČKS. Pokud chcete organizovat CT zkoušky, musíte si vytvořit
> vlastní ZŘ pod Vaší organizací, který Vám schválí ÚKOZ, včetně
> schválení řádu při veřejném vystoupení nebo svodu ÚKOZ.
> za Helppes - Centrum výcviku psů pro postižené o. s.
> Zuzana Daušová - ředitelka
> GSM: 603 769 864
>
>
Dobrý den, děkuji za upozornění jak na mailu, tak v návštěvní knize. Zkušební řád, který máme na stránkách www.schnappischnapp.estranky.cz rozhodně není zkopírovaný. Při jeho tvorbě jsme čerpali inspiraci jak z Vašich stránek, tak z jiných organizací zabývajících se canisterapii, jak v Čechách, tak i v cizině. Připouštím, že jsme převzali strukturu z Vašeho ZŘ, obsah však zdaleka stejný není. Pokud se cítíte ublížená tím, že struktura našeho ZŘ je podobná té vaší nemám žádný problém ji předělat.
S pozdravem
Libuše Kotková
1. canisterapeutická

> Předmět: RE: Upozornění
> Datum: 23.11.2008 18:16:26
> ---------------------------------------
Vážená,
> z toho, co odepisujete mám pocit, že jste zřejmě vůbec nepochopila
> podstatu problému. Dokonce to ani nemá nic společného s tím, že bych
> se já osobně měla či neměla cítit ublížená. Na Zkušebním řádu KSV 943
> ČKS pracovala celá řada odborníků, a to jak z řad odborníků
> kynologických, tak i řad lékařů, psychiatrů, fyzioterapeutů ad. Vaše
> 1. canisterapeutická není ani registrovaným občanským sdružením,
> o.p.s. apod., zkušební řád, o kterém tvrdíte, že není v podstatě
> opsán, není registrován a schválen ÚKOZ. Jestliže zkušební řád, který
> máte na stránkách není téměř shodnou kopii ZŘ KSV 943 ČKS a vydáváte
> ho jako řád pro canisterapii, pak je dosti nepochopitelné, že jste si
> nechali jako „inspiraci“ ve Vašem ZŘ pro canisterapii také speciální náplň a provádění cviků u zkoušek speciálního výcviku – zkoušky pro psy vodící, asistenční, signální.
>
> Je také s podivem, že když se ohrazujete proti kopírování, že níže
> citované body jsou tedy zcela shodné, a to nejen v obsahu slov, ale i
> v členění Zkušebního řádu.
>
> Viz zde:
>
> Odd. II, odst. 4, body c.), d.) – Zkušební řád KSV 943 ČKS citace
>
> c.) Oznámit nejméně 14 dní předem delegovaným rozhodčím bližší podrobnosti o
> akci. O těchto skutečnostech informovat včas i psovody.
>
> d.) Uhradit delegovaným rozhodčím, případně i určeným pomocníkům náležitosti
> dle platných směrnic ( posuzované, stravné, cestovné) a to i v
> případě, kdy došlo k odvolání akce z důvodů klimatických,
> veterinárních opatření, z vyšší moci, nedostatečného zajištění akce a nekázně psovodů.
>
> Odd. II, odst. 4, body c.), d.) - Zkušební řád 1. canisterapeutické -
> citace
>
> c) Oznámit nejméně 14 dní předem delegovaným rozhodčím bližší
> podrobnosti o akci. O těchto skutečnostech informovat včas i psovody.
>
> d) Uhradit delegovaným rozhodčím, případně i určeným pomocníkům
> náležitosti dle platných směrnic ( posuzované, stravné, cestovné) a to
> i v případě, kdy došlo k odvolání akce z důvodů klimatických,
> veterinárních opatření, z vyšší moci, nedostatečného zajištění akce a nekázně psovodů.
>
> A takto bychom mohli pokračovat v dalších částech Vašeho ZŘ. Je s
> podivem, že jste opsala i právě oddíl o delegaci rozhodčích. Odkud
> delegujete rozhodčí a kdo je tedy rozhodčí, kým byl jmenován, že může
> posuzovat zkoušky, které máte ve Vašem ZŘ, odkud Vaše chovná stanice,
> pod kterou vše vedete, bere tu odvahu posuzovat psy, na kterých jsou závislé životy a zdraví lidí s postižením?
>
> To není o nějakém mém osobní ublížení, to je o tom, že cítím
> povinnost, jako vedoucí pracovník profesionální organizace –
> poskytovatele sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením,
> apelovat na Vaše amatérské pokusy a tvorbu jakéhosi ZŘ a nedopustit
> ohrožování lidí s handicapem skupinkou jakýchsi amatérů, kteří pravděpodobně vůbec netuší, co mohou svým jednáním způsobit.
>
> Rovněž je velmi zajímavé, že za seminář o canisterapii, který nabízíte
> na Vašich stránkách, si dovolujete účtovat peníze, ač jako organizace
> nikde zaregistrováni nejste, takže lidé Vám mají zasílat finance na
> soukromý účet? Zde už mám dokonce pocit, že porušujete nejen etiku, ale také zákony této republiky.
>
> za Helppes - Cen

Helppes
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 01:37
- Nahlásit

Část druhá - sorry, celé se nevejde do jednoho příspěvku:

> Ještě jednou dobrý den,
při kontrole jsem zjistila, že na našich stránkách byla skutečně vyvěšena špatná verze zkušebního řádu. Je to jedna z pracovních verzí kam jsem si ukládala jednotlivé návrhy a pomůcky. Tímto se omlouvám, už jsem to opravila.
O schválení řádu UKOZ máme zažádáno, zkoušky CT budeme pořáda "ve vlastní režii". Ještě jednou děkuji za upozornění.
S pozdravem
Libuše Kotková
1. canisterapeutická

Dobrý den,
už jsem vám psala, že odstavce o zkouškách vodících psů se tam dostali omylem. Stejně jako "delegace rozhodčích, pomocníků a pod".
Naše 1. canisterapeutická skutečně není registrovaným občanským sdružením, ani žádnou podobnou organizací. Je to tak proto, že se o žádné o.s. nejedná. Jedná se o OSVČ a jako taková taky je na mé jméno zaregistrovaná. Z tohoto titulu také můžu požadovat platby za semináře a semináře pořádat. Paní Daušová, pokud se mnou chcete komunikovat žádám vás o slušnou úroveň. Výrazy typu "amatéři" a podobně budu považovat za urážky. Nejste jediná kdo umí vychovat psa pro canisterapii.

> ------------ Původní zpráva ------------
> Datum: 23.11.2008 18:53:25
> I po úpravě na Vašich stránkách se stále jedná o naprosté okopírování
> náplně CT zkoušky, včetně cviků poslušnosti, metodiky i všeobecných ustanovení – viz:
>
> Účelem zkoušek je prověřit vycvičenost a způsobilost psů pro současný
> účel svého pracovního zařazení a použití. Náročnost těchto zkoušek
> plně odpovídá podmínkám a potřebám handicapovaných a je zárukou, že
> pes, který úspěšně ukončí speciální výcvik danou zkouškou, bude
> platným pomocníkem v jejich životě. Obsah zkušebního řádu je pro
> všechny účastníky závazný. Zkoušky speciálního výcviku jsou veřejně
> přístupné akce a musí zcela odpovídat popisu zkoušky. – toto asi nemá moc společného s CT !!!
> Pokud nemáte ZŘ schválený, můžete ho na stránkách prezentovat pouze
> jako návrh ZŘ, navíc, když uvádíte, že máte o schválení ZŘ na ÚKOZ
> zažádáno a ještě před chvílí byl na Vašich stránkách uveřejněn ZŘ ve
> zcela jiném znění, pak tedy jaký návrh jste podávali na ÚKOZ. Zítra se
> na ÚKOZ obrátíme sami s tím, že pravděpodobně již mají nebo by mohli v
> nejbližších dnech obdržet kopii již registrovaného ZŘ, který byl protiprávně stažen z našich webových stránek.
A pořádání zkoušek či seminářů, jak píšete - ve „vlastní režii“, tak
> pokud za to vybíráte peníze od účastníků, pak je to, vážená, v rozporu se zákonnými normami.
> Na základě čeho budete účastníkům vystavovat doklad o zaplacení, jako
> kdo odvedete daň ze získaných peněz, jak tento zisk proúčtujete
> finančnímu úřadu apod.?
za Helppes - Centrum výcviku psů pro postižené o. s.
Zuzana Daušová - ředitelka
GSM: 603 769 864

Vážená paní,
domnívám se, že náplň zkoušek CT není vaším majetkem a tudíž mám právo si do našeho ZŘ dát stejnou náplň. Myslíte si snad, že nebudeme zkoušet např. přivolání psa pouze kvůli tomu, že už to zkoušíte vy? Vaše jednání mi přijde opravdu velmi urážlivé. Z jakého titulu se mě opovažujete napadat a tvrdit, že účastníkům nevystavíme doklad o zaplacení, či neodvedeme daň? Obraťte se na koho chcete, klidně i na UKOZ. Opravdu nemůžu za to, že si myslíte, že jste jediní kdo může pořádat zkoušky CT. Chápu, že Vám konkurence není zrovna příjemná, ale urážky kvůli tomu nestrpím. Za to, že se na našich stránkách objevila část Vašeho ZŘ jsem se Vám omluvila a již jsem ji stáhla. Nyní od Vás očekávám omluvu za řeči o amatérech a o nezdanění semináře.
S pozdravem
Libuše Kotková

> Datum: 23.11.2008 19:54:31
> Vážená slečno či paní,
>
> pokud se domníváte, že Vaše jednání svědčí o Vaší profesionalitě,
> budiž, na nás ale příliš profesionálně rozhodně nepůsobí ani to, že
> kopírujete registrovaný ZŘ, ani to, že ho vydáváte za vlastní a ve
> znění, které až na upozornění urychleně musíte stáhnout a uveřejníte
> další kopii – tedy výňatek CT ze ZŘ KSV
> 943 ČKS naprosto okopírovaný (vše máme z Vašich stránek staženo a
> porovnávali jsme). Jak z níže uvedené korespondence vyplývá, paní
> ředitelka s Vámi jednala velmi slušně a nevím, co Vás uráží, protože
> Vaše jednání rozhodně dojmem jiným, než amatérským nepůsobí. Naopak,
> nás velice uráží, že ZŘ KSV 943 ČKS je pro takovéto amatérské aktivity
> sprostě kopírován a zneužíván. Paní ředitelka se rozhodně nedomnívá,
> že by byla jediná, kdo umí vychovávat CT psy, ani o tom s Vámi nevedla
> diskuzi. Zastupuje organizaci, která se zabývá poskytováním sociálních
> služeb, souvisejících se speciálním výcvikem psů pro osoby se
> zdravotním postižením, zastupuje tedy celý tým profesionálních
> zaměstnanců či spolupracovníků organizace v oblasti výcviku psů a
> dalších pracovníků v oblasti poskytování sociálních služeb, tedy ne
> sama sebe, jak se pravděpodobně mylně domníváte. Ohradili jsme se
> pouze a nyní již i po poradě s našimi právními zástupci víme, že
> oprávněně, proti tomu, že kopírujete ZŘ KSV 943 ČKS či jeho části z
> našich stránek, a to i přes upozornění, že všechna práva vyhrazena
> Helppes. Pokud máte ŽL na tuto oblast, můžete bez pochyby pořádat
> semináře, můžete je i inzerovat, ale v tom případě by jste měla mít na
> Vašich stránkách uvedeno IČO a číslo podnikatelského účtu, kam Vám
> mohou účastníci zasílat poplatky, ale rozhodně nemůžete, jako osoba
> fyzická, registrovat ZŘ na ÚKOZ a tudíž ani, jak uvádíte „ve vlastní
> režii“, pořádat CT zkoušky, protože každou veřejnou akci musíte mít
> předem schválenou Krajskou veterinární správou, která Vám ji schválí pouze na základě registrace ZŘ a Řádu při veřejném vystoupení od ÚKOZ. Takže ani toto nesvědčí o Vaší profesionalitě, kdy vlastně sama neznáte zákonné normy v této oblasti.
> za Helppes - Centrum výcviku psů pro postižené o. s.
Bohuslav Brož - koordinátor

Helppes
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 01:38
- Nahlásit

Část třetí a poslední.

Vážený pane Broži,
Vaše paní ředitelka mě nazvala amatérem a obvinila mě z nelegálního pořádání semináře, což považuji za urážku. Za zveřejnění části Vašeho ZŘ jsem se jí omluvila, na našich stránkách byl skutečně omylem a již byla sjednána náprava. Pokud Vám vadí, že při zkouškách CT zkoušíme stejné věci jako Vy tak skutečně nevím co Vám na to odpovědět. Jsou to obecně dané věci, které by měl CT pes umět a opravdu nevím jak se jim vyhnout. Mě naopak vadí vaše napadání a nazývání mě amatérem. Dost dobře ani nechápu proč do celé věci vstupujete Vy? Paní ředitelka potřebovala posilu a zastání, nebo oč se vlastně jedná?
O schválení řádu UKOZ a povolení vet. správy může žádat i fyzická osoba, pokud splňuje všechny podmínky. Snad byste si měl napřed nastudovat normy Vy.
S pozdravem
Libuše Kotková
1. canisterapeutická

-----Original Message-----
From: libuše kotková [mailto:libuse.kotkova@seznam.cz]
Sent: Sunday, November 23, 2008 8:04 PM
To: Helppes
Subject: RE: Upozornění

Mimochodem, pane Broži, jak jste se dostal k mé korespondenci s paní Daušovou?

Za prvé Vám do toho, jak jsem se k organizační, tedy nikoli soukromé, korespondenci dostal, nic není, ale rád vysvětlím: paní ředitelka Vám psala ze služebního mailu a protože nyní odešla, požádala o další případné jednání v této organizační záležitosti s Vámi mně a seznámila s ní i všechny pracovníky a členy. My Vás opravdu za „konkurenci“ nepovažujeme, to by jste byla až příliš namyšlená, ale rozhodně nenecháme kopírovat materiály z našich stránek bez našeho vědomí a svolení. Ani nechápu, za co bychom se měli my nebo paní ředitelka omlouvat Vám? Za to, že jste nám sama napsala, že semináře a zkoušky pořádáte v uvozovkách ve vlastní režii? Že na stránkách Vaší chovné stanice není žádná zmínka o tom, že canisterapie je Vaše podnikání, na které, jak uvádíte, máte ŽL? Že inzerujete zkoušky, aniž by jste měla schválený ZŘ? Nebo za to, že jste se omluvila, že jaksi „nedopatřením“ jste na Vašich stránkách uváděla více z okopírovaného ZŘ KSV, než jste původně zamýšlela a teprve na naše rázné upozornění jste tuto kopii stáhla a nahradila plnou kopií zkoušek CT ze ZŘ KSV? Toto Vám připadá z Vaší strany málo amatérské? Nedomníváte se, že jste to Vy, kdo nejen uráží, ale svým nečestným jednáním přímo poškozuje celou organizaci Helppes? Že jste to opět spíše Vy, kdo uráží paní ředitelku nějakým zavádějícím tvrzením, že není jediná, kdo umí vychovat CT psy, ač o tom s Vámi paní ředitelka vůbec nejednala? Paní ředitelka s Vámi nejednala nikdy jako soukromá osoba, ale jako vrcholný představitel managementu NNO, takže ani není na místě jakési osobní osočování. Vy se zřejmě tímto snažíte odvést pozornost jinam, než kde je začátek celého problému, tedy od Vašeho protiprávní jednání vůči naší organizaci. A kdo s Vámi vede korespondenci za naši organizaci opravdu není Vaše starost.

-----Original Message-----
From: libuše kotková [mailto:libuse.kotkova@seznam.cz]
Sent: Sunday, November 23, 2008 8:47 PM
To: Helppes
Subject: RE: Upozornění

Za prvé, do toho co uvádím na svých stránkách vám opravdu nic není. Nevím o žádném zákonu, který by mi nařizoval, že tam musí být mé IČO či předmět podnikání.
Za druhé je mi celkem jedno s kým z Vaší organizace jednám, zda s Vámi, či s paní Daušovou. Připadá mi totiž jako jednání o ničem. Nebudu s Vámi diskutovat kdo z nás je větší, či menší amatér, ani kdo komu co řekl. Paní Daušová uvedla, že situaci bude řešit přes UKOZ tak to tak, prosím, řešte. Nechápu co více Vám k tomu mám říct já. Co po mě vlastně chcete? Nechápu sice čím poškozuji Helppes a jeho profesionalitu, přesto se vám za své jednání hluboce omlouvám. Tím tuto diskuzi končím a přeju Vám dobrou noc.
S pozdravem
Libuše Kotková
1. canisterapeutická

O stránkách soukromých osob a o tom, co na nich uvádět, máte samozřejmě pravdu, pokud se jedná o stránky soukromé a pokud nenarušujete práva někoho dalšího, jako se stalo v tomto případě kopírování ze stránek naší organizace. Možná bude zajímat spíše příslušné úřady a účastníky, jak budete semináře a zkoušky účtovat a přiznávat ke zdanění, což nás opravdu nezajímá. Paní ředitelka neuvedla, že bude celou záležitost řešit přes ÚKOZ, to by byl pochopitelně částečně nesmysl, pouze uvedla, že podá na ÚKOZ upozornění ohledně případně registrace kopie ZŘ KSV, ale také, že celou věc projednáváme s právními zástupci.
A Vy se ptáte a stále nevíte, co po Vás vlastně chceme? Stažení přesné kopie části ZŘ KSV, která se týká CT zkoušek z Vašich stránek a nevydávání této kopie ZŘ KSV za Váš, tedy zřejmě, jak vyplývá z Vašich stránek, ZŘ Vaší chovné stanice. To, že jako inspiraci použijete ZŘ KSV nás celkem těší, protože svědčí o jeho kvalitě, ale to, že ho přímo okopírujete i přes jasné upozornění na našich stránkách, tak to opravdu dopustit nemůžeme. Pokud si vytvoříte vlastní ZŘ, který nebude přímou kopií ZŘ KSV, pak si pořádejte, inzerujte na svých soukromých stránkách a přezkušujte, co chcete a je věcí úplně jiných institucí zjistit, zda-li je to v souladu s právními předpisy a zákonnými normami, platnými v ČR.
Pravdu ale máte zajisté v jedné věci: že totiž tato jednání s Vámi jsou o ničem a celou věc jsme již předali k posouzení naší právní zástupkyni.
Taktéž přeji dobrou noc

rita5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 01:51
- Nahlásit

Ty voe, čučím jako puk, tak sem měla podezření správný, sem si to takle nějak taky dávala dokupy, ale že až tak. Ty jo, to je teda hustý
Helppesáci, ste dobrý stopaři

Helppes
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 02:14 - Změnil/a: Helppes
- Nahlásit

A ještě jedna zajímavůstka, ohledně podnikání paní Kotkové, kamarádky to Psíčka, v oblasti canisterapie.
Dnešní výpis z veřejného rejstříku podnikatelských subjektů Ares:
registrační číslo: 042570PP
Zápis do registru: 21.7.2006
stav registrace: platná
datum stavu: 12.12.2007
typ osoby: fyzická osoba
charakter činnosti: podřízený pojišťovací zprostředkovatel
jméno: Libuše Kotková
Zprostředkovatel, pro něhož je činnost vykonávána
obchodní firma: Fincentrum a.s.
registrační číslo: 019447PA

Nic jiného zde paní Kotková zaregistrovaného nemá, takže veškeré aktivity, o kterých nám v mailech tvrdila, že podniká jako OSVČ, jsou pouhým výmyslem a lží.
Nyní již naprosto chápeme útoky vůči naší organizaci, hezky nám do té mozaiky ty kamínky zapadly. A rychle, přátelé, rychle.

Helppes
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 02:37
- Nahlásit

Takže kdože si to tady mastí kapsičku na canisterapii ? Když paní Kotková nemá v oblasti kynologie vůbec žádnou registraci, jaký že to je asi účet, na který účastníci zasílají peníze ? A za co si vlastně nechává paní Kotková platit ? Za to, že účastníkům vystaví nějaký pofidérní certifikát, který je pouhým cárem papíru ? A to účastníci zaplatí za tento bezcenný canc papíru, více, než v Helppesu za zkoušku, složenou pod hlavičkou KSV ČKS. Ó, jak je toto možné? Že by náhodička ?

Ze stránek paní Kotkové: odkaz zde - http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/cani sterapie/zkousky-z-canisterapie

1. CANISTERAPEUTICKÁ
srdečně zve všechny zájemce o canisterapii
na
seminář
CANISTERAPIE V PRAXI
zakončený zkouškou

Seminář proběhne 2.-3. května 2009 v prostorách 3. ZŠ Bruntál (Cihelní ulice)

Na programu jsou jak teoretické přednášky tak praktická cvičení. Seminář je možno ukončit zkouškou a získáním certifikátu „canisterapeutický pes“. Začátek v sobotu od 10,00, předpokládané ukončení kolem 17,00. V neděli v 10.00 začínají zkoušky. Zkušební řád najdete na www.schnappischnapp.estranky.cz
Zkoušky proběhnou v prostorách školy a v přilehlých ulicích.

Počet teamů je omezen, smí se zúčastnit maximálně 20 psů.
Cena 800,- za psa. V ceně je tričko s logem 1.canisterapeutické a certifikát.

Veškeré potřebné pomůcky jsou v ceně, pouze pamlsky pro psa si vezměte vlastní.

Přihlášky zasílejte na adresu Libuse.kotkova@seznam.cz, nebo písemně – Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99.
Platbu na účet – 670100-2203320759/6210 – do zprávy pro příjemce je bezpodmínečně nutné uvést své jméno, jinak nemůžeme platbu identifikovat. Pokud nechcete či nemůžete napsat zprávu pro příjemce uveďte libovolný variabilní symbol a ten mi co nejdříve sdělte mailem, či sms.

inu
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 08:41
- Nahlásit

Helppes
jestli má todle ukázat, že seš lepší, než Psíček, tak tě asi překvapím, ale nejseš.

mac1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:04
- Nahlásit

inu
jestli má todle ukázat, že seš lepší, než Psíčekbych řekla, že o to vůbec nejde

inu
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:06
- Nahlásit

mac1
možná, ale čeho je moc, toho je příliš. Psíček má blog, né? Helppes a jiné existence mají své webovky, ne?
Tak proč s tím hergot nejdou oxidovat tam, když se cítí vzájemně tak poškozeni? A nebo s tím můžou jít na mujpes.
Tam se to v tom hnoji ztratí

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:06
- Nahlásit

No tak já bych to shrnula. V živnostenském rejstříku má zaregistrované následující obory:
1) chov zvířat a jejich výcvik
2) zprostředkování obchodu a služeb
3) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků
4) provozování kulturních, kulturně vzdělávacích a zábavných zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a podobných akcí
5) provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti.
To vše od 3.5.2006 na dobu neurčitou.

Zajímavé je, že když paní Daušová zadá do Aresu moje jméno vyjede jí pouze fin. poradenství. Když ho tam zadám já vyjede toto - http://dw.czso.cz/rswj/detail.jsp?prajed_id=338449 7.

Asi máme každá jiný Ares nebo co.
Takže já jdu vzbudit svého právníka a další kroky už nebudu řešit zde na foru, ale s ním. Vážená paní Daušová, počítejte s tím, že krom veřejné omluvy budu požadovat i náhradu ušlého zisku pokud se prokáže, že tento váš pokus o moji zdiskreditaci odradil mé potencionální (či stávající) klienty.

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání