| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 10:36
- Nahlásit
Vy jste s pejskama takoví zcestovalí, tak mi určitě poradíte. Chtěla bych vyrazit na výlet, ale konečně jsem sebrala odvahu zkusit s Berni vlak - možná proto, že za posledních 14 dní jsem jela vlakem 3x (po asi 6tileté odmlce) a zjistila jsem že nemam žádnou fóbii . Výchozí stanice by měla bejt Týnec nad Sázavou - směr Praha. Poraďte mi, kde bych mohla vystoupit, aby to bylo pěkná procházka pro mě i pro Berni, a případně bych zase někde hupsla na vlak zpátky směrem Týnec ... neznáte někdo tyhle trasy?? Kde se dá dobře projít, aby se psice proběhla?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:20
- Nahlásit
Janiii
já asi neporadím, ale mi jezdíme každej rok na Posázavskou stesku - asi 10 až 15km. A letos tam chceme i kempovat a jet na 5 dní
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 11:22
- Nahlásit
Janiii
asi z Petrov na Kamenný Přívoz. Je taková obligátní trasa. Ale dá se vystoupit kdekoli a jít po nějaký turistický značce.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 16:55
- Nahlásit
Janiii
je spousta možností mě by se líbilo, jít kolem Zbořeného Kostelce, přes Nespeky do Čerčan a kdyby to bylo málo tak až do Čtyřkol. Je to super trasa, skoro pořád kolem Sázavy - takže rovina
Jen ten začátek bude asi blbý, od nádraží ke Zb. Kostelci to asi jinak nejde než po silnici
A autobusem nejezdíte?
|
joli
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 17:02
- Nahlásit
Janiii
teď jsem si to ještě jednou přečetla a pochopila , že ty jsi asi z Týnce ...........
Ale stejně , jestli jezdíte i autobusem , dojeď do Kamenice a můžeš dojít do Týnce pěšky....
Já chodím často Kamenice - Nespeky , není to po silnici a nejdeme to ani dvě hodiny.
Anebo z Kamenice přes Těptín a Hornopož. les / nebo jak se jmenuje/ do Kamenného Přívozu anebo do Prosečnice....taky super
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 18:11
- Nahlásit
joli
Nejsme přímo z Týnce, ale vedle z Pecerad. Na Zbořeném kostelci se nám moc líbí, krásná vyhlídka a v lesích se berni dobře vyběhá, díky za tvůj tip, nakonec tenhle víkend vyrazíme asi ještě se známou někam dál, Křivoklátsko nebo tak, ale díky díky díky
|