| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:08
- Nahlásit
diana
ahoj, budu čekat s cedulkou a co se týče toho šmudli stříhání, tak já tam už nechodím, takže už to aktuální není, ale jinak díky
|
diana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:12
- Nahlásit
aha, tak to bol ten z libne. som nevedela.
takze, ked vybehne niekto velmi zmateny z toho, ze nebude vediet ku komu sa hlasit s jednym malym biglom, kt. sa bude ledva vliect a s este vyplasenejsou svetlou krizenkou, tak to sme my
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:17
- Nahlásit
diana
a prosím pro blbé, kdy mi jí přivezeš, já už si nepamatuji kdo a kdy mi jí přiveze a kolik si mám připravit peněz? dík za vysvětlenou
|
diana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:20
- Nahlásit
želva
no ja viem jedine, ze kto ti ju privezie. predsa ja zatial to je tak, ze z brna vyrazame v piatok rano. ostatne sa pytaj radsej gabi, nech to nedopletiem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:23
- Nahlásit
diana
ok, už jsem v obraze, dík, tak se na vás těšííím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 06:32
- Nahlásit
gabi
diana
holky prosím napište mi asi v kolik dorazíte? jo a kde na vás mám čekat?
jo a Gabi, prosímtě jak se Sindy chová večer? jako jestli knourá nebo i štěká?
dík a moc se na vás těším
jo a gabi, pošli mi na sebe ještě jednou tel.číslo.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:40
- Nahlásit
tak zejtra ji mám doma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:53
- Nahlásit
želva
tak zejtra ji mám doma
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
no jo no, radči jdu dnes vybalovat zboží abych myslela taky na něco jiného a aspon mi to uteče než jí přivezou
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 01:07
- Nahlásit
Tak mám čerstvé zprávy ze Slovenských hranic, bo jsme byli se smečkou v Martině na maturitním setkání.
Na hranicích absolutní nezájem o jakékoliv projíždějící auta, nanejvýš tam stojí jeden pán a mává rukou "jeďte", nekontroloval ani občanku a byl vysloveně otrávenej, když jsem přibržďovala.
Zamával jen prudčeji, ať vypadnem.
Stejně při cestě tam i zpátky, přechod Bumbálka.
Ať žije Schengen !
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:28
- Nahlásit
haloo haloo, nevíte někdo japato vypadá s převozy chlupáčů teď? Jsou kontroly, nebo mávající pání, nebo nemávající páni?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:12
- Nahlásit
pe3ce
Včera jsem jela Kojetín/PR, přechod Starý Hrozenkov, Prievidza a zpátky pro fenu do množírny. Nikde ani noha. Přechod je zrušen, je tam normální cesta. Jedeš, jedeš a z ničeho nic jsi na Slovensku.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
impact
krásná zpráva
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:27
- Nahlásit
pe3ce
Byla jsem tam někdy v únoru 08, ten sám přechod a ještě tam byly ty boudy a jely jsme skrz ně. Akorát byli liduprázdný. Ale teď jsem je normálně cestou tam přehlídla, páč jsme jeli a zničeho nic byli na Slovensku. A zpátky jsem to teda koumala důkladně a pak si v jednom místě všimla, že je svedená cesta bokem a boudy jsou úplně stranou..
Tak ať jedete pro cokoliv, přeju, ať se cesta vydaří.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:54
- Nahlásit
impact
díky velmi moc a mnoho. Se nemůžu dočkat, krasotinka voříšková je from Koshitze a to je dálava. Holčina ji má přivézt tak v půlce července, ale to je dobááááá
all
Kdyby se tu našla nějaká předobrá a zlatá dušinka, co by měla náhodnou či služební cestu na slovač (k těm Košicím), byla bych velmi povděčná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
impactpak si v jednom místě všimla, že je svedená cesta bokem a boudy jsou úplně stranou..
no ted to bude mimo misu, ale my jednou jeli, cesta byla rovne a jeste svedena bokem k nejakym neidentifikovanym boudam, nikde ani noha, jeli sme krokem a hledali celnici ci aspon celniky (tak 8let zpatky asi?) ale nikde ani noha, tak sme jeli dal a najednou za nama 2 policejni auta eskortovat zpet do cr ze pry sme prekrocili hranice ilegalne kdyz sme pak mistem projizdeli znova, uz se tam objevila cedule s objizdkou k tem podivnejm budkam celnickejm
pe3ce
mas foto hafana, co si budes dovazet? verim ze cekat mesic je desny, kdyz se tesis uz ted
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:15
- Nahlásit
pe3ce
Ahoj
Ko Kosicim nejedu ale pravdepodobne 7.7. budu v Trnave (akorat nevim jestli s autem nebo bez auta.. ale vlakem by to fenule se mnou urcite taky zvladla ) a pak smer Brno. Kdyby ti to pomohlo.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
cernej caj
foto mám, jen ne na netu, tak ho sem neumím dát, nebo spíš nemám čas to nastudovat. Jo čekání je děs
Neysa
díky za nabídku, když to jinak nedopadne, tak se ozvu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:43
- Nahlásit
cernej caj
kdyz sme pak mistem projizdeli znova, uz se tam objevila cedule s objizdkou k tem podivnejm budkam celnickejm
To je divný já dyž sem jela vystavit do Nitry tak sme si ani nevšimli,že jedem přes náký hranice pakůn řval jak tur a smýkal celým autem jak malej cirkus a nikdo se nepozastavoval nad tím,že pašuju krvežíznivou šelmu přes hranice a nemám cites8
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:16
- Nahlásit
tak mě ještě napadá, jak to vypadá s kontrolama na dálnici na Blavu?
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
pe3ce
Zadny kontroly nejsou, na byvale celnici ti akorat prodaji dalnicni znamku
Jedine co budou kontrolovat, pokud te kolem hranic zastavi, tak jestli mas dalnicni znamku.
Jezdim na Slovensko hodne a s coklama nikdy nebyl problem. Maximalne mi okomentovali Raista - "Co to je za obludu? "
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
Neysa
Maximalne mi okomentovali Raista - "Co to je za obludu? "
to si dovolili hodně, takovýho žampiona nazvat obludou
takže samé dobré zprávy, mi odlehlo
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
pe3ce
Hele, za poslednich 6 let me staveli celnici jednou. 13.6.2011 21:30 vecer u Lanzhotu. Celnik chtel akorat videt kufr (asi jestli si nevezeme na zradlo pro psy nejaky bezence ), poblahopral k poharu co tam byl hozenej a s usmevem nas odmavl. Doklady od coklu nechtel, v podstate ani moje, jenom ridice.
Pocitam, ze kdyby byl v kufr cokl, tak nas odmavne rovnou.
Fakt to nikdo neresi a hlavne - nikoho ani nepotkas, maximalne stoji u cesty statni a hlidaji rychlost a dalnicni znamky..
|