| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:07
- Nahlásit
Eldogueroco nového?
Večer se chlastá, přidáš se?
Já už jsem konečně nakoupila zásoby. Vzala jsem si litránek sudovýho. Těšínkuju se mocinky. Tý jo, a pak že chlast neumí zvednout náladu. Těším se jak malý děcko.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:09
- Nahlásit
pawLINka
CT zkoušky woe. Doval, budeš dělat menťoška hečbekovi.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:09
- Nahlásit
impact
A proč nic nevím?
Bych měla dokonce i zájemce.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:10
- Nahlásit
jbat
Nebo byste rači chlebíčky
s dovolením bych rači ty chlebíčky
Helejte, milé alkoholní dámy, já uš si du nalejt první sklenku, páč zítra hned poránu učím jednoho z mých nejlepčích klijentů a z pochopitelných důvodů, kterým se říká finanční kríze, bych tam nerada dorazila napůl ovíněná
Toš NAZDRAVÍ!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:10
- Nahlásit
pawLINka
Večer se chlastá, přidáš se?
super nápad, přidám se, akorát dorazím trochu dýl asi, tak ne, že mi zas všechno vychlastáte
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:12
- Nahlásit
impact
A v kolik tam budete a bude se dít ještě něco? Dofrčím.
Eldoguero
přidám se
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:16
- Nahlásit
Tak zas du, zdar lidi večír a ať jste všici aspoň trochu střízlivý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:19
- Nahlásit
teda s váma je domluva
navrhuju návštěvu v Mrdicích v termínu 28. 4. - 1. 5. 2012 nebo 5. 5. - 8. 5 2012, je tam po - pracovní den tak co vy nato????? essi teda budou mít volno, ale asi by to chtělo zamluvit co nejdřív, vzhledem k vytíženosti
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
pomalu se balím, ahoj zítra
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:27
- Nahlásit
impact
pawLINka
Taky bych dojela sice mám večír oslavu ale až na21h tož bych vzala třá hmyzáčka páč u pakoně si nejsu jistá esli se choval mravně,páč známe svoje psy byl by rušivý element zas na druhou stranu potřeboval by to jak sůl,ale kdo se má furt tahat s těma traverzama když v žumpalendu není zatím erární že,
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:57
- Nahlásit
pawLINka
No to jen pro lektory si myslim. Optej se Bilu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:02 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
Alexa?? Co?? já myslela že v září se pojede do Mrdic!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:05
- Nahlásit
Alexa
a proč až příští rok? Proč nemůžem jet v září? Na víkend? To zas neni taková raketa, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gerda
ale joooo, ale nikdo nemůže, tak sem myslela, že kdo může pojede teď a hned by jsme domluvily prodlouženej víkend napřesrok aby si jako všichni měli čas udělat čas
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:09
- Nahlásit
Alexa
já teda bych te´d v září jela, ale na květen jako vůbec nevim, třá zdechnu do tý doby, to je pro mě děsně daleko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:10
- Nahlásit
Alexa
jo tak to jo, ale to září nesmíme zavrhnout, je klidně možný, že po hnusnym létě bude třeba výjimečnej podzim...třeba se tam zrovínka uvaříme...chatky po dvou, bydlim s mamkou nebo s Atuší.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:11
- Nahlásit
Alexa
a kdo nemůže? akorát Akyháky a mařka, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:11
- Nahlásit
Alexa
jo to je dobrej náýpad pojede kdo může ted´ JÁ,JÁ,JÁ,JÁ můžu a pak když se nám bude líbit tak pojedeme na dovču
all
žumpo moc jsem dnes utrácelam bohudík za samý potřebný věci-dvoje kalhoty, léky na 5 měsíců-z toho mám obzláště radost, a benzín za 800, laguna má nádrž jako kráva není ani půlka , zejtra koupím materiál velkejm holkám na boudy a nebudu platit práci, kamarádovi dám litr hrušky a bude, opraváři se nemůžu dovolat na pračku nebere mi to a zase budu mít hovno
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:13
- Nahlásit
Gerda
jo tak to jo, ale to září nesmíme zavrhnout, je klidně možný, že po hnusnym létě bude třeba výjimečnej podzim...třeba se tam zrovínka uvaříme...chatky po dvou, bydlim s mamkou nebo s Atuší.
v září právě má bejt krásně, řikali to v tv dnes. já budu sama s šamponama, zaplatim si celou chatku, bo dva lidi, šamponi a eště ňákej pes, to by bylo psycho zas jak ve stanu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
o tak to jo, ale to září nesmíme zavrhnout, je klidně možný, že po hnusnym létě bude třeba výjimečnej podzim...třeba se tam zrovínka uvaříme...chatky po dvou, bydlim s mamkou nebo s Atuší.
jasněěěěě já bydlim sama, a pojedem teda v sobotu, gdyž ta Davítková nemůže v pátek??? mám to teda předběžně zamluvit
MRDICE!!!!!!!!!!!!!
kdo pojede termín 10.-11.9 asi teda so-ne, cena 150,- za lůžko, 2 lůžka v chatce
Seznam:
1. chatka Alexa
2. chatka gerda + mamka nebo Atuše
3. chatka adidaska
4, chatka Kejtlin
zuzanarosakova
a kdo nemůže? akorát Akyháky a mařka, ne?
eldorádovi, Crysa váhá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:15 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdo nemůže? akorát Akyháky a mařka, ne?
a mamka nemůže od pátku, ale až od soboty. A Mařka nemůže proč? To už by přece Dudlíček mohl bejt po rekonvalescenci...
Bajkofka může určo, Alexa může určo, Kejtlina může určo, snad i ta Atuše doufám, třá by mohla aji Tryksová, Adidasková může, eště musej říct Eldorádi...a řekli bysme si teda asi o Jiříčka? Nebo je to většina nekousavejch?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:16
- Nahlásit
Alexa
mamka nebude chtít bejt se mnou v chatce, když může bejt sama, napiš jí rovnou samotku, ke mě napiš Atuši. A Crys neví ještě a Eldorádi neřekli. Tryksový se zeptám. A Kejtlina ti tam chybí, asi taky bude chtít samotku krz smečku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:17
- Nahlásit
Gerda
Alexa
ale nejni to naprd jet v sobotu a v neděli dom? nechtělo by to na dýl?? Jako je to dost daleko, neni v září ňákej prodlouženej víkend,
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:19
- Nahlásit
Gerda
MAŘKA NEMŮŽE, BUDE VE španělsku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
Alexa
Já v září taky nemůžu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
neni v září ňákej prodlouženej víkend,
no ale ten už maj obsazenej
APGREJD MRDICE
1. chatka Alexa
2. chatka gerda + Atuše
3. chatka adidaska
4. chatka Kejtlin
5. chatka mamka Davítkojc
Gerda
eště musej říct Eldorádi.
eldorádi maj výstavu nemůžou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:24
- Nahlásit
Alexa
Bajkofka ti tam chybí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:26
- Nahlásit
jablunka
jako vůbec nikdy v září?? proooč?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
Bajkofka ti tam chybí
no ale ta ještě nenapsala essi může
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:29 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
zuzanarosakova
Možná,ale jen možná,bych dala víkend 24.-25.9,ale pro nás je září dost výdajový,páč se platí dopředu kroužky a jiný chujoviny co se týkaj školky a školy. Navíc si budu muset zase sehnat vodvoz.
|