Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 14:40
- Nahlásit

Zdrávas ženy, Cicinovi ve vlaku, knedlik očištěn, zdravim rosňu zejména, bo je duch málochodný, tož tak už sme ju dlouho nečetli nic. Cicin si odvezl své zranění velmi hrdě, Makyjová ho straší hláškou - Neser, nebo ti vypláchnu dírku, což je velmi strašné, neboť je to až zvrhlé, pročež Cicin nemá proplachování rád. Maryje je po víkendu znavena, jediná Aleksandra vyjela do Zlovse, neboť jí nikdo neřek, že nejedem, jste zlé, až vyzývavé!!!!!!!
Co děláte blbíny? Jdu teď uklidit, peru, pak asi vyrazíme s Máněm do lesa, ale teď dávají Dovolenou s Andělem a to jeden muší vidět!

Bajko bude mít děsnýho kocába, opakuji. Pan Bajkonůr jí zřejmě vůbec nevezme na plac.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Biluška
Máme v Jimlíně přenádherného labradora. Ale je to pes, no.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

Gerda
Cicin je Tryx?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Ano )))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

Gerda
Chudáček. Jak ho mohlo to velký zvíře kousnout? Copak neví, že do malých se nekouše?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

Mě už to dření neba . Poďte mi něgdo zasadit ještě asi tak milion brambor

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

zdravím a pozdravuji, jsme byli s šampusema v lese a moje retardovaná sestra se tak bála divočáků,že celou dobu mlátila klackem do pet lahve,aby je odehnala,bo to prej odežene medvědy .. A Nyx má opět obě uši nahoře,ale ví pánbůh na jak dlouho... jinak jste všechny divoženy samozřejmě nejvíc čarodějné a nechápu jak jste mohly přežít!

Gerda
Rambík furt myslí na Máňu...hrozně jí miluje a chce jí za ženu, jestli mu jí nedáte adidasovi vám vyhlásej válku prej

rosnička
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit

Marush
jinak jste všechny divoženy samozřejmě nejvíc čarodějné a nechápu jak jste mohly přežít!
Sme čikovný a nelezem inkvizici na voči!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:17
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale tak se to přihodilo, což se stát může, byla to taková nešťastná náhoda. Ale Cicin je děravej, no.

Marush
Což vo to, my mu jí dáme, ale musí se posnažit si jí nějak získat ))) Zatim ho dost nesnáší )))) Musí počkat půl roku, než bude zas hárat, pak mu asi dá, jen jí pak nesmí vodkopnout, až si užije, ale bude muset platit alimenty na dementoštěnce. Budou po nich krásný a zároveň po nich i debilní. Linka jak víno, chovatelský nebe nás čeká ))

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:18
- Nahlásit

rosnička
Sme čikovný a nelezem inkvizici na voči!

já jsem taky vyvázla, ďáblovo znamení mám velmi dobře skryto

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:19
- Nahlásit

Jo a Makyjovi už sou asi v Brnu, jen se tam mydlej cigoši s náckama, maky vypadá jako anarchista, tak možná dostane do držky ještě ona. Výlet do práglu za všecky prachy.

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:22
- Nahlásit

Gerda
jako jejich stěňátka by byly strašně ale roztomilé..si je představ... je fakt že ho nesnáší a to ho moc drásá a o to víc jí chce,Máňa mi připomíná tu princeznu Angelínu z pohádky Z čerty nejsou žerty...

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
sme do zlofsi nejeli
jak kdo pani jak kdo

sem zjistila, nejen že se se mnou nebavíte na foře, že mi už neodpovídáte na mejly teď už mě lákáte i na výlety kam vůbec nejezdíte

Gerda

chuďátko cicinek vyřiď mu pusinku vod dženynky, že ho mocinky moc lituje

ve zlofsi sme si to nakonec pěkně užili, půáč dorazil i Jirka se
Žanetou, pocvičily poslušnostě, zakously Matesa a jely domky. Bajkovka byla velmi nespolečenská páč si ustlala vedle branky a odmítala se pohybovat, občas pronesla nějaké slovo asi abychom jí nepodezírali že usla

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:23
- Nahlásit

A eště bych vám přála vidět knedlíčka, jak je vypulírovanej, vyvoněnej, oluksovanej, s čerstvou avivážní dekou a leštěnkovanou palubkou, s umytejma prahama, s novejma mazlo-stěračema, prostě čistovůz. Ale to už neuvidíte, neboť až se tam nasere smradlavá a špinavá Nanda, s ubahněnou a pískovanou davítkovou, bude to zas jako dříf. Moc by se vám knédl líbil. Budu se do něj přezouvat do bačkůrek a pyžamka. Včerejší mokropsi a mokrobahenní lidi dorazili dílo zkázy a smradu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:30
- Nahlásit

Marush
A to nevíte, že k princeznám se nečuchá? ))))))

Alexa
Jsem profesor Zelí a vy jste moji žáci. Opakujte po mě. Repetent Pelnář mě pozval v neděli na oběd s tím, že budou mít vepřovou a maminka marně shání přílohu. Smutně jsem pokýval hlavou - pochopil jsem tvůj špatný ftip, chlapče. V neděli budete na výletě a já bych jako hlupák klepal na dveře.
...uvidíme, hláfko.

Za chvíli jdem s brijárdama do léza, Maryje už ale nechce, celý den dnes spí. Ještě ale musí výletit, spát může zítra, než pojede na klikaci.

Kvete slečna azalééééé, je to dobrá květina.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:35
- Nahlásit

A taky sem vám neřekla, že mě fčéra zmlátila fenka z tůně, slečna Kryska. Maskovala to za radostný skok, ale já vím, že mě napadla. Rezatí psi jsou agresivní, počkejte, až uvidíte fotkíí, kterak nás zrzce drásají až na živý maso. Lvi lagunoví nás taky ohrožovali, neboť potajmu šli a čekali na příležitost. Jsou strašně zákeřní právě tím, že čekají na příležitost. Ale až nás dostanou, bude zle. Pak nás ohrožovala Aleksa, neboť schválně pouštěla děsně moc chlupůch, kterýma nás dusila. Psi jsou nebezpeční, mohou nás zranit, měli bychom se před nimi skrýt.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit

Nazdárek tupounci, Tryksounkovi je převelice zle, hezky spinká, což se mě převelice líbí. Asi bude dostávat jedno kousnutí pravidelně. Z vlaku šel v mým tričku, sousedky nás potkaly a strašně mu chválily apartní svetříček. Asi si vážně musej myslet, že jsem totálně vadná. Když se dozvěděly, že je kousnutej, tak ho pro změnu převelice litovali, což ho bavilo. jinak ta dírečka vypadá vcelku hnusně, jsem zvědavá, jak se to vyvrbí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit

Maky a Trix
Tryksounkovi je převelice zle
chuďátko malý, když přežije ve zdraví Barunu tak ho musí sežrat nějakej hnusnej bandaska

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit

Alexa
to byla moje vina, já se vždycky ukolíbám tím, že jsou psi v pohodě a pustím ho mezi ně... a takhle to holt dopadá, no.

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:59
- Nahlásit

Maky a Trix
Držím palce ať se dobře vyhojí.... já takhle pustila rafana vyříkat si to s rádobykámošem....si to vyříkávali asi deset minut a oba pak byli jak cedník Natrhlý ucho, pár dírek na krku.....a tyjo v pohodě Ikdyž kupodivu nejhůř se hojilo to ucho - dokud jsem ho nezasypala Framykoinem.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit

Dines
hm, můj pes si nic nevyříkává, prostě přicházel na přivolání od jinejch psů. A byl zákeřně napaden zezadu... ale dík za ty place

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit

Alexa
sem zjistila, nejen že se se mnou nebavíte na foře, že mi už neodpovídáte na mejly teď už mě lákáte i na výlety kam vůbec nejezdíte

twe se to nějak stupnuje co?! mi řekni gde se to zastaví
dyš vono se to rozhodlo aš ráno podle toho jak bé tryksovi a nějak sme to nigdo nenapsal na foru,no..ale dyk to máš fuk,nakonec my sme tam bez tebe byli mockrát,tak jednou je to holt navopak))))
Bajkovka byla velmi nespolečenská páč si ustlala vedle branky a odmítala se pohybovat,

to je hostitelka teda! a gdepak vůbec je??? .-)))) se ani nevobjeví...
rosnička
prosymvás vysetre se na to kolo uš a rači se vyjádřete gdy s náma někam pojedete!!!!
Maky a Trix
jinak ta dírečka vypadá vcelku hnusně
tak gratulujem))))

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:37
- Nahlásit

Maky a Trix
A byl zákeřně napaden zezadu

chudák hodný Tryxátor...

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit

davidkova renata

rosnička
prosymvás vysetre se na to kolo uš a rači se vyjádřete gdy s náma někam pojedete!!!!

my tam pak rači nepojedem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit

Alexa
my tam pak rači nepojedem
šiš taxe neposer dyk nás uš znáš tak co bys na nás viděla snat si tam jela kuli vošklivý balunce aby neměla trojma z placu tak vocogo

laguna
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit

Alexa

Bych se bála co bude příště

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:44
- Nahlásit

laguna

já chci LVA... jsou tak skvěle obří, strašně mě baví

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:51
- Nahlásit

sem domki, co řešíte?

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:58
- Nahlásit

Ahoj sem doma, byl to náročný víkend.
Kde je Bajkovka? Je mezi živýma?

Jak jste se měli?

Maky a Trix
Ahoooj chudák Trix, snad to bude bez komplikací, je fakt, že ta díra v tom malém tělíčku nebyla uplně mini
A Syreček si ho velmi zamiloval, a hlavně to byl pejsek k němu, hlavně velikostí, on teda rád i mega psy, ale to je o zalehnutí, Trix má bezva velikost, nebo spíš malinkatost ))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:00
- Nahlásit

Atusch
Ahoj, pěkně se mu to rozšklebilo a teď chodí a můžeš skoro sledovat činnost dýchacích svalů Syreček je převelice úžasná silka, myslím, že pro Trixe to je moc hezký a vhodný kamarád. asi za vámi budeme jezdit častěji...

<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání