Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:09
- Nahlásit

Vlčáčkováno tak ten je celej nadsenej,krouti se jak cerv a poskakuje jak kozel,jakou ma radost ze ma kamose,on je hrozne pozitivni co se tyce zvirat a ma desne ochranitelsky pudy,coz se mi na nem hrozne libi,ze zvirata muze a ze mu vubec nevadi.jak mu zarili oci to by jsi musela fakt videt,hajan chuvak,jako padesatikilove zvire versus par deka ani to ne jesterky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:10
- Nahlásit

Grinsi jako myslel,ze me zastrasi kdyz otevre tu svoji malou tlamu,no jo ja ho tak drzela,abych ho nerozmackla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:23
- Nahlásit

a natankovat ji vzal jen jednou a prej už nikdy v životě
Grin
Narazil na teplýho pumpaře, nebo co?

nemethova5
Nepůjčila bys mi Hajánka? Potřebuju zesocializovat Vlčáčka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:25
- Nahlásit

nemethova5
Mě jednou kousl gekon zední. A držel jak kolíček. Pustil se asi až za čtvrt hodiny. Jsem nemohla nic dělat s gekonem na prstu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:27
- Nahlásit

Vlčáčkovávlcacek by se jen skarede na hajanka podival a hajanek by byl jak zapasnik sumo,by ho zalehl a cekal by az se vyvrci,no hajan se nerve,male psi sumak,to uz by fakt muselo byt aby do nej velkej pes opravdu vlitnul!to by byl blbec kdyby se nechal pohryzat,jinak jsem zjistila od koho ma hajan ten kousanec,ma to od artiny,od kolegyne feny ovcacky,ta vlitla do hajan hajan byl privazany a s kosem,ona samo ze nic,tak hajan ji udelal alfa roling,pekne si ji nahrabnul pod sebe,se divim,hajan ma limec na krku jak hrom,jinak krk uz dobrej je to perfekt zahojene,jinak mam doma jak betadinu mast tak tu vodicku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:28
- Nahlásit

Vlčáčkováno jo gekoni kousou to vim,prej jak kolicek,bolelo to?pani,vy nemate ty pacidla jak na picbumy,ze by se to jako mohlo aplikovat na gekony,naky mini pacidylka,tra sirka by stacila,na tu jeho tlamku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:35
- Nahlásit

nemethova5
naky mini pacidylka,tra sirka by stacila,na tu jeho tlamku.
Sirka by asi stačila. Nebolelo to, ale kdybych mu ten prst vyškubla, tak mu vylámu zuby. A do smrti (blízké) by se už, ten blbec, nenažral. Tak jsem to musela vydržet, no.

vlcacek by se jen skarede na hajanka podival a hajanek by byl jak zapasnik sumo
Si piš, že by se Vlčáček škaredě podíval. Dívá se škaredě, pak vrčí škaredě, pak vyjede po nose. A to vše v asi tááák 2 - 3 sekundách. Právě že by potřeboval trošku na prdel, hajzlík. A hlavně společnost nějakého obra, který se bude chovat přátelsky.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:37
- Nahlásit

nemethova5
tybrďo, krásnej ještěrák

fšici
Tu Biluščinu vepřadorku sem dala na blůčko a teď tam psala holka, že si ji bere Ovšem je z Prahy. Nevíte náhodou o někom, kdo by ji byl schopnej přiblížit z Oryjentu do metropole?

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Narazil na teplýho pumpaře, nebo co?

Bohužel, to jsem nikdy nezjistila... odmítl o tom mluvit. ale myslím, že v tom bude nějaká podobná zápletka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

Grin
odmítl o tom mluvit
Nutně potřebuje psychiatra. Určitě má trauma. To víš, chlapi jsou křehké nádoby. Nepodceň to! Může z toho mít ošklivé následky, až mu bude 70!

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:54
- Nahlásit

Vlčáčková
Určitě má trauma
samozřejmě, léčil se z toho aspoň půl roku, z toho 5 měsíců o tom vykládal kamarádům a vůbec to děsně dramatizoval

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:02
- Nahlásit

nazdar zeny, co delate? ja si du stezovat
mam dalsi skrabance vzadu na aute. To nechapu za mnou stoji to same auto takze nikdo nepreparkovaval a na zadnim blatniku tri ryhy jak kdyby tam skrabl tygr tlapou. Kurna s tim autem. Si koupim nejake nalepky a budu to prelepovat uz asi. Nebo cervenej sprej.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:04
- Nahlásit

Grin
A chudák malej, nešťastnej. Kdo ví, jestli to někdy úplně překoná.

lucYnka XIII
Ser na to. Auto je stejně jen spotřební materiál. Já mám poškrábanou metalízu ze všech stran. Na rozích, ze předu a ze zadu od parkování, a z boků od psů.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:21
- Nahlásit

Vlčáčková
mi nic jineho nezbyva nez se s tim smirit

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
neska asi divný skvrny na slunci - taky mám potíže s autem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:34
- Nahlásit

Grin
copa taky ti ho poskrabal tygr

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:34
- Nahlásit

Vlčáčkováno tak to bych vydrzela taky,nez abych mu vyrazila gekonovy zuby,jeste ze to nebolelo,no jo hajan je obr se zlatym srdcem,neni to agresor na psi a zvirata,no amin to je jiny kafe,to bude a je peknej zmetek.
Bayshajsem jesteraka vypustila,at si jde hledat partnerku,nez jsem ho pustila aspon jsem ho fotla,krasnej byl a velkej teda.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:36
- Nahlásit

nemethova5
Mělas mu dát pusu. Třeba to byl princ. Hajánek by se mi moc líbil. Nevyměníš ho za něco?

lucYnka XIII
Přesně tak. Smiř se s tím, tohle není až tak důležité.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:41
- Nahlásit

Vlčáčkováno to teda nevymenim,to mas pravdu,uz ho chteji tri lide,ale maji smulu,ty jsi ctvrta,je to fajn pes s dobrou povahou,nic ho nerozhazi,ma fakt pevne nervy,no takoveho medu uz asi mit nikdy nebudu!!!
budu libat jesteraka,buh-vi co zral,fuj.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
ne ale vypustil mi benzín feťák

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:48
- Nahlásit

Grinzkurv.ni fetky a smazky,vim proc je nenavidim!!!!!skoda,ze u te nadrze neskrtl necim,sice lito by mi bylo tvojeho auta,ale te kurvy usmazene by me teda lito nebylo ani nahodou!!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:49
- Nahlásit

Grin
ne ale vypustil mi benzín feťák
smarjaa to je des bych jim hnaty polamala

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
mi povídej... ještě teď jsem nasraná..

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:08
- Nahlásit

davidkova renata
Čuste, pani drahá,
dlouho sem vás nezhlídla. Něco novýho? Uš ste třá babičkou?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:09
- Nahlásit

Grin
verim asi du preparkovat na hlidane parkoviste bo jeste neco se s tim autem dtane a me je...e
jsem si i rikala, ze si zaridim misto invalidy pred domem, mela bych na to narok krz ty nohy. jenze mam docela strach. furt mu nekdo neco provede, kdyz jenom na chvili nekde parkuju.
Parkovat porad pred barakem tak je z nej asi jen srot

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:14
- Nahlásit

nazdar ženy, co tu děláte? já sem v hokně a večer bych měla ject do zlofsi, ale chčije a bouří zde velmi

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:18
- Nahlásit

kejtlin
Zdá se, že nadávaj na ty bídný červy, co si troufnou na bezbranný autíííko! Hnáty by jim zpřelámaly, za koule do průvanu je pověsily a do píííva jim plivly!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:18
- Nahlásit

kejtlinmakam!!! a chytam jestery!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:20
- Nahlásit

nemethova5
koukala jsem, krásnej ještěr

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 17:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
no já to právě mám před barákem.. ale na osvětlenym pparkoviště uprostřed sídliště a stejně!! Člověk nemá slov, fakt...

<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání