Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:34
- Nahlásit

Čus ženy Boženy!!
V Jílovém veverky a mě dnes nečekejte. Pojedu až odpoledne do Zlovsi. Máti měla v noci astmatickej záchvat, až to vypadalo, že pojedeme v noci na kyslík. Takže dnes vařím, uklízím, peru a krmím králíky slepice, než se táta vrátí s tenistama s mistráku,kam jet musel, protože je kapitán. Zástupce kapitána jet nemohl, protože to je moje sestra, krerá má rozřezaný palec na noze a v postatě nemůže chodit. To je konec hlášení z místního lazaretu

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:57
- Nahlásit

MarushCrysa
podle mě v noci voživnul ten kotel a sežral tě...a už nedogestíš

to by se ti líííbilo, coooo?? neboooj, mě se jen tak nezbavíš

Akky0Aimetak to vypadá že se kolem voběda stavím na kafe am a juknout jak válčí Vlasta s Gusem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:57
- Nahlásit

Baico
V Jílovém veverky a mě dnes nečekejte
ojéé,pani,tak zpátky nemám s kým ject,maruš jede do mníšku rovnou,tak tam asi zvostanu až do závotu
at je máti f pohodě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:58
- Nahlásit

Crysa
hele ty nejedeš do jílu? dyk máme spicha v půl 10,před 11 tam dávno sme..i dyš jede s maruš tagže

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 08:59
- Nahlásit

Baico žjoova, nezávidím ti situaci a mamce přeji brzké zlepčení

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:01 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

davidkova renata
Hlavně nebuď hysterická.

Dobré jitro tábore zvěrstef!

Teprve stáváme, páč sme od atušů dotáhli f půl na jedenáct. Utopili sme Cicika a Syrečka v kaolínovém lomu. Jsou stejní a velmi si rozuměli. Za hodinu vyrážíme za vámi, vy játra.

PS: Bajková! A neměli byste s mamčou přece jen k doktoru zajet?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
jedu, ale dyk mě zas fčíra říkala paní Alexová, že jako ňák na poledne ta, stačí, tak jsem vymyslela ještě variantu do Jílovsi krz Hostík, tam jukenzíkukenzí na Gusta a Vlasta, bo doufám že tímto se už na MR dostanou a pak za váma. Tedy v deset/půl jedenáctý vocaď, před jedenáctou Hostík, půl hoďky, pokecat a frčát dál přes Baranďák, dolů kolem vody a neboí po spojce a tam uhnout na Jílové. Dojezd dvanáct, půl jedný, páč asi hned jak bém vypadávat z vozu tak asi fík čekat nebé, navíc si pořebuju jen revír a ne poslušnostě ani překážky.. takže když Alexa říkala že vy béte ve 12 tam tak že to bude tak akorát. Teď už musím počkat než mě pračka dopere, páč se mě tam točej věci na zítra a prostě je pověsit musím.

Max. teda pokud nestíhám Jílové, tak zaseknu na Hostivaři na celej výběrák, poprosím Alexu vo nafocení lesa a revír zkusím tady v obdobnym terénu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:05
- Nahlásit

Gerda
Hlavně nebuď hysterická.
to je moje základní vlastnost)))))))))))))))
od atušů dotáhli f půl na jedenáct
to uš sem hodinu a půl spala,zas to nějak neklaplo

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
Crysa
at je máti f pohodě!
Už je celkem dobrá. Včera ten kreténskej soused zase pálil nějaký chemický hnusy, takže to vyvolalo ten záchvat. Naštěstí se to povedlo rozehnat těma jejíma dejchátkama. Jen jsem hned po ránu šla tomu debilovi od velde zvednout mandle. Lidi jsou fakt kreténi. Přitom byl řed 14 dny svoz nebezpečnýho odpadu, kdy by to zadarmo odvezli. Ale to by lenochod musel udělat 3 kroky před barák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:06
- Nahlásit

Crysa
Alexa říkala že vy béte ve 12 tam
ale hovno,zas je hysterická!! bambiho naberem před 10 a jedem!
fotky ti pošlu počki

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:08
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
buďte dobré
renata si přinejhorším sedne bambimu na klín a crysa naprosto správně zhodnotila situaci. Páč se zase slezou kol půl na 12 pak budou hoďku krafat u ofcí a pak se bude půl hodďky krafat na cvičáku u kafe a kol jedný se odvalíme do lesa

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:09
- Nahlásit

Gerda
A neměli byste s mamčou přece jen k doktoru zajet?

Dejchání už je v klídku. Vytáhla dejchátko nejvyššího kalibru. Myslím, že dnešek prospí, je jen unavená.
Prostě včerejšek byl fakt jedlej, nejdřív zablokovaný auto na parkovišti, pak ve mě gynekoložka zlomí plastový zrcadlo a v noci máti záchvat. Takže doufám, že mám už vybráno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:09
- Nahlásit

Crysa
hele na zmt to je od foto č. 2055
http://renata62.rajce.idnes.cz/zavod_jilove/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

Baico
nejdřív zablokovaný auto na parkovišti, pak ve mě gynekoložka zlomí plastový zrcadlo a v noci máti záchvat.
asi ti někdo pošuchral čakry

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:12
- Nahlásit

Baico
teď sem to teprv přečetla hlavně ať je mamka v pohodě

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

Dobre rano, mate se hezky? Mate pripraveny mavatka? Jeste jsou v Cechach prvomajove pruvody? Tady nevim, v Arles urcite ne, je 1.maje svatek gardienu (tech, co hlidaji na konich byky), tak by se na ulici uz zadny dalsi pruvody nevesly, oblikneme si krasny kroje a budeme se predvadet po meste A dneska je velmi tezky zavod endurance. Tak zase jdu a preju vam krasny vikend

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:19
- Nahlásit

Alexa
teď sem to teprv přečetla hlavně ať je mamka v pohodě

Díky, ale už je dobrá. Teď si vyžádala kafe. Naordinovala jsem jí pyžamovej den. Dopoledne mám službu já a odpo to převezme tatí.
Jo Zlatovláska psal, že by do Zlovsi nakonec přijel, když ho někdo naberete. Měl by odpo teda někdo místo v autě?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:28
- Nahlásit

davidkova renata
nendu do ZMT, du jen se starou bábou do T1, mladá nemá dodělaný poslušnostě a bezpamlskovou stopu ještě taky nešla.

jako v tom lese co tam je teď v pozadí, v takym řiďonkym bé T1?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

No každopádně teď počkám než dopere pračka, když odpadla akce s tátou, tak si zajedu do Hostíku a odtama zavolám než bych vyjížděla dál, esli to eště má či nemá smysl dogestit vo fous dál, takže na mě fakt nečekejte

impact
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 09:58
- Nahlásit

Biluše má vepřadorku? Ta už neví co by.

Jinak bré ráno. Jsem byla včera na pívo, ale šla jsem brzo, tak už jsem byla v deset zalehlá. Což znamená, že mé osmihodinové spánkové maximum bylo překonáno v šest ráno. Výborný. Od tý doby tu ležím a čumím na filmy. A střízlivým.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:01
- Nahlásit

impact
Biluše má vepřadorku? Ta už neví co by.
Má, ale nechce ji

Sváží nám plasty a já je nestihla zabalit Zase je neodvezou, budu mít barák zabordelený až po strop

impact
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Biluška
Udělej nějakou událost na FB na vepřadorku, ať to můžu nasdílet.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

impact
dyť ji tam dávala Adidaska. A já sem psala sdílet tak ji tam musím něge mít, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:25
- Nahlásit

bré dopoledne, kámoščina tchýně, nepřišla na domluvené stříhání ani se neozvala nic, je stejná jako kámoška mě pěkně vytočila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:54
- Nahlásit

ZDAR ČARODĚJNICE!!!
Jsem móóóc zvědavá, kolik se Vás sem ještě vrátí...

Monty
Příště se na ní vyprdni.

Biluška
Jsem v práci a makám. Co Ty? Předpokládám, že jsi tu jediná, která na tom může být stejně jako já. Nezanadáváme si?

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:57
- Nahlásit

Vlčáčková
já taky makám, můj plán nedělat dnes v práci vůbec nic mi nějak nevychází

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 10:59
- Nahlásit

Baysha
Jsem na tom hůř. Mě nevychází plán: udělat dnes v práci hodně práce!

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

Vlčáčková
udělat dnes v práci hodně práce!
tak na tenhle plán jsem se vykašlala už velmi dávno jsem tu poslední den, tak to nehodlám hrotit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

Baysha
Tak to jo, to jo. To se na to vyprdni. Stejně jsi tam poslední den jen proto, že na Tebe byli zlí. NE?

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

Vlčáčková
jasně, jsem jim řekla pápá a jdu na lepší těším se

<< 1 ... 7425 . 7426 . 7427 . 7428 . 7429 . 7430 . 7431 . 7432 . 7433 . 7434 . 7435 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání