Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 11:27
- Nahlásit

Biluška
děkuju, pani, velice si vaší nabítky vážim - ale my si rači koupíme nový a hlavně to zatím vůbec nemá smysl, první musíme nechat udělat linku, abychme to měli vůbec kam dát
momentálně tu fakt máme holý zdi, sem tam hmoždinka po bývalým majiteli, v ložnici nejni ani světlo, jenom dráty docela sranda najíst se je problém, bo gdyš si sedneme na "postel" (máme akurát složené peřiny na zemi a jednu nafukovačku), tag hned máme u huby štěně
fčil se marně snažím přesvěčit pračku, aby mi vyprala peřinu, prej je to na ňu moc velký a nevyždíme to

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 11:50
- Nahlásit

impact
Si vzpomínám jak jsem se poprvé probudila tady na baráku. Šla jsem k oknu, byl květen, svítilo sluníčko. Na zahradě nádherně kvetly kosatce a pivoňky (uš nekvetou, uš mám psy ), koukala jsem na tu nádheru a byla jsem šťastná jako snad nikdy v životě. Říkala jsem si, že teď už mám opravdu všechno

Baysha
děkuju, pani, velice si vaší nabítky vážim - ale my si rači koupíme nový
Jasně paní, když je na nový tak je to vždycky lepší

bo gdyš si sedneme na "postel" (máme akurát složené peřiny na zemi a jednu nafukovačku)
To si taky pamatuju . Jsme se s exmanželem stěhovali do bytu 23.prosince. Měli jsme dva ešusy, dva zálesácké nože a dva spacáky. Prostě dva trempové přišli z lesa . Koupili jsme televizi,abysme se mohli dívat na vánoční pohádky a stromeček. Na ozdoby nám už nezbylo, tak zůstal neozdobený. Z krabice od televize jsme si udělali stůl. Chtěla bych říct, že "a jak nám bylo dobře", ale bohužel nebylo. Byl to špatný chlap

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 11:56
- Nahlásit

Biluška
dyš je špatný chlap, je to blbý já bych toho mojeho taky občas zabila, ale celkově je to báječný chlap, navíc tím, že je mladší, tak je naděje, že si ho vychovám
televizi máme, ale zatím je ve sklepě, máme sklep 2x2 m a je komplet plný... ale fčera sme se s přítulou shodli, že ztřeštěný štěně je stokrát lepší než satelit se šedesáti kanálama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:01
- Nahlásit

Dobré ráno, dámy.

Když budete hodně zlobit, tak Vám někdy povím hororovou pohádku na několik pokračování o tom, jak se vyvíjela moje situace bydlení od mých 15 let dosud. Co všechno jsem zažila za divokosti, ač jsem vždycky chtěla mít svatej klid a nikoho si nevšímat. Bylo mi to dopřáno až po mnoha letech. Do té doby to bylo dost peklo - bláznivá bába, kuřáci marihuany, dokonce vražda, ale ta naštěstí až když jsem byla odstěhovaná.

A v domě, který už je opravdu jenom můj myši, rejsci, kuny, ropuchy, mravenci. Ruina obsazená zvířectvem, jedna v nejhorším stavu ve vsi. Nastěhovala jsem se 31.10., byl už mráz a tady žádné topení, elektřina z 50. let, voda zamrzlá v rozpraskaných trubkách, koupelna nepoužitelná, na záchod jen do lesa... A věci? Né, že nějaká matračka a nic. Naopak. Dvě Iveca věcí nacpané do malého prostoru na sebe. Bylo to všude! Jen v jedné malé místnosti se dalo chodit, v ostatních byly úzké cestičky a v nich ještě položené věci.

Jak říkám, až budete hóóódně zlobivé, tak nejdřív Cimrmanův horor o třinácti tchýních a pak můj o anabázi s bydlením. To Vám slezou všechny vlasy a komu neslezou, tomu zešediví!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:02
- Nahlásit

Baysha
navíc tím, že je mladší, tak je naděje, že si ho vychovám
To se ale pěkně pletete paní

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:07
- Nahlásit

Biluška
náhodou uš vidím výsledky začínám uvažovat o klikru, že by se to eště zrychlilo
je mi jasný, že chlapa v zásadě nezměním, ale musím zkonstatovat, že se moc snaží a to se cení

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:09
- Nahlásit

Baysha
je mi jasný, že chlapa v zásadě nezměním, ale musím zkonstatovat, že se moc snaží a to se cení
Problém je v tom, že se snaží akorát dočasně. Pak se něco stane, cokoliv, oni se na snažení vykašlou a jsi zase na začátku. Takhle můžeš začínat prakticky donekonečna Dej si poradit od starších a zkušenějších

Vlčáčková
Paní povídej, přeháněj, nic tak nepotěší jako cizí neštěstí

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:12
- Nahlásit

Vlčáčková
tak takovejdle horor mě naštěstí zatím minul, ale ten podnájem, gde sme byli do fčera, byl taky hodně zajímavej - kromě nás tam byli eště dva lidi. Transsexuálka a černoch Transsexuálka Eliška má 185 cm, hluboký hlas a labradorku, která strašně smrdí po celým bytě, taky si tam docela často nakvartýrovala maminku, kerá si dycky zabrala kuchyň na celý den... no a minulý týden se zčistajasna vynořila černochova manželka, strašně tlustá a blbá blondýna tagže 5-6 lidí a dva psi v 3+1 - fakt su ráda, že uš tam nejsu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:14
- Nahlásit

Baysha
Chachááá. Jo, tak ti kuřáci marihuany, to bylo něco podobnýho, ale trošku v horší verzi.

Biluška
No, Ty seš taky pěkná mrcha, jak tak koukám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:24
- Nahlásit

Vlčáčková
No, Ty seš taky pěkná mrcha, jak tak koukám.
Si piš . Tak povídej ty horory, já je mylákuju

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:35
- Nahlásit

Biluška
To by bylo na dlouho! Někdy jindy, jo? Teď sedím u netu a hledám nějakou dietu a podpůrné léky pro Bekynku. Ta má takové výkyvy v chování - od spaní nebo polehávání až po hru včera. Snažila se běhat. No, běhat - spíš se tak belhala, ale celkem mrštně. Štěkala, blbnula, točila se dokolečka. Dostala syrové hovězí, tak z toho byla nějaká rozdivočelá.

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:45
- Nahlásit

ach jo, pračka se definitivně rozhodla, že peřinu nevyždíme, to mi asi do večera neuschne

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:57
- Nahlásit

No tak hlásím, že jsem z pokusů uštvat štěně, aby aspoň chvilku spalo, totálně na sračku, a to každý, každičký den. Při posledním šetěněti jsem aspoň zhubla 5 kilo, ale teď ani ťuk. Ty pindy o spomaleném metabolizmu po 40 asi budou kapánek pravdivé. Před časem se mne kámoška, která má stejně starý štěňátko, jako já zeptala, co už umí. To její umí "ke mně" a "sedni". To moje umí čůrat a kakat na koberec a ještě umí vystřihnout hysterickou scénku po navlečení obojku. Chůzi na vodítku rači nebudu komentovat. Jo a golije ho naučil loudit u kuchyňské linky. Konec hlášení.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:09
- Nahlásit

gabifi
Moje dvě pětiměsíční štěňátka stále ještě umí kakat v obýváku, jen si dávají bacha, abych je neviděla Dále umí nepříčetně ječet na ostatní psy. Umí se rvát o plyšového krokodýla ve tři ráno a prosím pěkně přesto, že v košíku leží asi dvacet dalších plyšáků Ale dámy musí mít obě právě krokodýla Umí rozkošně budit Mášenka tím, že mu šlapou po hlavě, jedna ho kouše do nosu a druhá do ucha.Přitom zcela ignorují jeho řef "kurwavemsitysviněnebosnimapraštímozeď"
Jo a taky umí agitunel, odkoukali ho od starších psů. Pochopitelně ho umí pouze když ho chtějí umět, nikolif když si Biluše vzpomene s nějakým povelem

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:18
- Nahlásit

Biluška
nikolif když si Biluše vzpomene s nějakým povelem
u nás na nějaký povely dojde někdy na přelomu 2010 a 2011

jinak štěňátko mi budí každý ráno v 3:30, že chce čůrat a kakat. Přes den to zvládá bravurně samo, bez upozornění

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:35
- Nahlásit

gabifi
Ano prosím, mě budí taky. Většinou mě vzbudí, aby mi řekli, že se byli vykakat ( v obýváku ) a že je mám pustit pod peřinu

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 14:46 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

gabifi
Biluška
teda holky, já vás upřímně lituju, a začínám mít podezření, že mám fakticky hodně pohodový štěně včera se nám sice vyčůrala do peřin, ale v tom stresu kolem stěhování to úplně chápu, že se zapomněla vyčůrat venku... ale jinač chrní dycky od devíti do půl sedmé, pak v klidu počká, než se obleču, přes den si rezolutně řekne, když potřebuje, a hlavně docela hodně spí a když zrovna nejdeme kolem silnice, tak ji můžu úplně v klidu mít navolno

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:14
- Nahlásit

Baysha
a začínám mít podezření, že mám fakticky hodně pohodový štěně
jsem rada, ze to pises, skoro jsem zacinala mit komplex

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:17
- Nahlásit

Baysha
naše štěně se ještě do peřin nevyčůralo, heč!
(nejspíš proto, že si tam ještě nedovede vyskočit )

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:26
- Nahlásit

gabifi
no my zatím nemáme postel ale jinač si ta potvůrka už dokáže předníma vyskočit na docela vysokej stůl, natáhne tam hlavu a co je do čtvrt metru od kraje, to je její

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:30
- Nahlásit

Baysha
no my zatím nemáme postel
teď chápu

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:33
- Nahlásit

gabifi
právě tu už od dopoledne sedím na netu a vybírám matraci a postel, zatím sem nic nevybrala, jde mi z toho hlava kolem ale aspoň mi před chvilkou volali, že mi vezou lednici, huráááá!

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:35
- Nahlásit

Baysha
právě tu už od dopoledne sedím na netu a vybírám matraci a postel, zatím sem nic nevybrala, jde mi z toho hlava kolem
než něco vybereš, tak štěně doroste do postelový velikosti

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:38
- Nahlásit

gabifi
obávám se, že už postelovou velikost má ale nás moc nebaví spát na zemi

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:50
- Nahlásit

super, tady zase chčije, čůrání a kakání v obýváku zdar!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:05
- Nahlásit

ahoj, vy méte všichni štěňátka nebo co? Baysha už má Bayshu, jo?
já včera naučila bígla jednoho velkokynologa během dvou minut povel "štěkej".
velkokynolog už se se mnou nechce kamarádit...

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:34 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Baysha už má Bayshu skoro dva měsíce
gratuluji ke kynologyckým úspjechům

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:37
- Nahlásit

jo a přivezli ledničku, huráááá za dvě hodiny ju zapnu a du nakoupit masíko pro příšerku, už jí ty granule lezou krkem

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:55
- Nahlásit

Baysha
fotečky někde máš? já ti tak závidíííííím!!! :-D

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:20
- Nahlásit

jbat
fotečky někde máš?
Tý ledničky?

<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání