Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:51
- Nahlásit

davidkova renata
Horečka nás přešla po ATB.
Pohybuje se špatně, protože jí bolí břišní stěna. Kulhá na přední tlapku. Vše se zlepšilo dost výrazně po lécích na bolest.
Když zavelím, že jdeme ven, je poslední. Ale pokud začnou psi hlídat, je sice taky poslední (většinou), ale valí s nima štěkat. Aspoň do půlky vzdálenosti ke dveřím.
Spí celkem v pohodě. Má přitom sny.
Netřese se, ale chvílemi při dýchání "sípá". Skoro bych ale řekla, že je to spíš slabé chrápání, protože po chvíli přestane a dýchá normálně. Někdy ale takhle "chrochtá" při otevřených očích - málo kdy, možná ale i u toho spí, umí to s pootevřenýma očima.

Tak hrozný, jak popisuješ, to teď není. Horší to bylo předtím, než ATB zlikvidovala zánět na žláze. Teď je tam sice pořád a pořád bolí, ale výrazně méně a už tam nejsou bakterie. Ale úplná pohoda po těch práškách taky není. Trošku to asi pořád bolí, i když je to každým dnem lepší.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:53
- Nahlásit

Jo, to je divný, jakoby se účinek těch léků na bolest kumuloval. Bereme je od čtvrtka. Čtvrtek večer ve 21 první. Pátek byl lepší, večer už o dost. Dneska si sama bez říkání vyšla ven. Ale od té doby chrápe.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 15:16
- Nahlásit

Psíček
To vykládej hadům v lese. Třeba ti to budou věřit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:13
- Nahlásit

Psíček
Heleď, jestli máš pro mě nějakou smysluplnou radu, co bych s tím psem měla dělat, tak si to ráda poslechnu. Ale na rejpání a hloupé řeči vážně nemám náladu.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Pani, to je mi moc líto. Vím, jak vám je, já si tohle rozhodování absolvovala před měsícem

Jinak info z výstavky. Kromě toho, že má Fanda napsaný v posudku samý krásný věci, tak tam má napsáno, že je pozorný a hravý a že byl snaživě předveden
Taky jsme se tam kromě séger potkaly i s bráchou Flašíkem. Fanda je oproti nim pěknej kolohnát a má nejdelší chlupy.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:30
- Nahlásit

Tady je fotečka Baica, Fandy a Flashe

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:33
- Nahlásit

Vlčáčková
jen přeju hodně síly

davidkova renata
nechat odejít psa ještě v době kdy je relativně v pohodě
těžká věc, on ten pes na to může mít úplně opačný názor a odcházet z poměrné pohody se mu nemusí chtít. A to je pak masakr. Zažila jsem to.....

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:15
- Nahlásit

V roce 2002 jsem nechala utrati svého psa bylo mu 12 let a měl nádor v tlamě.V době kdy jsem ho nechala utratit by se dalo říct, že byl veselý,ale co to bylo platný, když se nádor zvětšoval a já nechtěla čekat na to až přestane uplně jíst už takhle jedl jen paštiku s prstu.
Asi bych to psovi zbytečně neprodlužovala, když stejně víš že je to jen otázka dnů.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:19
- Nahlásit

Lucynka s číslem a co chodí jen v noci

Má mail, opakuji, má mail, kuju předem

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Čus bus autobus
teda dnešní výstava pudlů byla fakt bomba, nejen že to ty načinčaný vyfénovaný fešáci měli venku na trávě, tagže vypadali jak zmoklí slepice, páč až do cca jedný téměř vytrvale pršelo, ale eště sme šli skoro poslední a eště sem musela čekat na vypsání titulu vodjížděla sem ocamcaď v 15,15 dom a pak hnet na vystoupení s Leksou, který se kvůli mě 3x posouvalo Tagže Sisinka dostala velmi nadějná1 a čekatele klubového dorost šampiona
k závotu Báru nechávám doma páč kulhá budu závodit jen s Alexou a možná se Sisinou, která ale nic neumí
Honza taky nezávodí páč mu chrchlou čokle, ale možná pojede bez nich, moch by tudíž rozhodcovat

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:27
- Nahlásit

Alexa
nejen že to ty načinčaný vyfénovaný fešáci měli venku na trávě, tagže vypadali jak zmoklí slepice
Vy ste asik nebyli v Bolce, co? Tam pršelo asi jen do devíti.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:28
- Nahlásit

Jo a samo gratuluju Fandovi Bajkonůrovi k úspěšné první oficiální prezentaci

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:29
- Nahlásit

Baico
Vy ste asik nebyli v Bolce, co? Tam pršelo asi jen do devíti.

nééé my byli na klubovce na Konopišti. A začlo tam pršet kolem desátý, to tak akorát vychází, že ste nám to z Boleslavi poslali

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:30
- Nahlásit

Alexa
budu závodit jen s Alexou a možná se Sisinou, která ale nic neumí
Fanda taky nic neumí a když náhodou něco jo, tak jedině na pamlsky

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

Alexa
to tak akorát vychází, že ste nám to z Boleslavi poslali
No já když popjížděla v tý oloně k parkovišti, tak jsem si říkala, ať to táhne pryč, ale o Konopišti jsem nic neříkala, takže v tomhle nejedu.
A děkujeme za gratulaci. Největší radost mám z toho snaživého předvedení. To když rozhodčí diktovala, tak jsem se začala nahlas chechtat ještě v kruhu. Pani by do žumpy rozhodně zapadla.

hancaw
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

Lucynka s tim číslem a Davítková sem tu jen na fteřinu a potvrzuji Lucynku nabírám v 9:15 u Volhy Davídkovou v 10 hod u louky mám kombíka nanda s Ginou jsou tam v poho pokud jede ještě někdo už budu jen na mobilu a jen na sms - mám práci tak si to ještě rozmyslete ! a to dobře

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:45
- Nahlásit

Alexa
Baico
gratuluju moc vám oběma paní, je škoda, že honza nezávodí, tak at´ je vezme a závodit nemusí. kdo bude v mlékojedech spát, už se to ví?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:51
- Nahlásit

hancaw

Jedu já s Britou, a budu stát vedle Lucynky s číselem, jo? Kuju

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:51
- Nahlásit

hancaw
prijede sem i Lucka Kratochvilova tak ji naberes taky tady, ale to uz jsem psala do sms, tesim se zitra

kejtlin
ja nespim chci jet vecer dom

Kdo vubec jede vecer dom, teda kdo me a renatu veze zpet?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:52
- Nahlásit

jestliva je tu nekdo kdo hrajete farmville poslete mi 4 hrebiky a kliknete mi na kurnik uz se mi tam slepice nevejdou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
To nevím, ale mohly bychom to udělat tak, že nás Vládik vyzvedne přímo v Mlíkojedech a rozveze do bydlišť?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je prej bezva, kamarádka mi volala jednou at´ jí sklidím pole jinak nebude mít nic, já koukala jak idiot, netušila jsem o čem je řeč, ale tuším, že musím mít profil na FB nebo ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:59
- Nahlásit

jo a jinak tam nebudu mít jen mých 13 psů, ale i 3 cizí takže 16, ale pro ty si v neděli přijedou majitelé.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:01
- Nahlásit

kejtlin
jj je to na FB

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:08
- Nahlásit

vidite mam zitra neco vzit?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

kejtlin

Prosím tě, dala bys sem odkaz na mapu, kde je cvičák? Mě tam bude vyzvedávat Vládik a nějaký podrobný popis, jak se tam dostane autem? Jak se dostane do Nerátek si zjistim, ale přímo na cvičák? Zpátky pojede Lucynka s číslem, Renata Davídková s Nánou a já s Britou, twingem

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:52
- Nahlásit

kejtlin
že honza nezávodí, tak at´ je vezme a závodit nemusí.
no ale on má podezření na psincák, tak aby to tam neroznes.
kdo bude v mlékojedech spát, už se to ví?
já ne musím domu za Balunkou a Honza taky ne, páč ho asik povezu, ale samo přispěju

Hele kupujete někdo ty buřty??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
, twingem
coto??? tak to bé asik masakéro
kejtlin
takže 16
anebooože))
lucYnka XIII
mam zitra neco vzit?
já nevim,já peču šveskovej koláč

jinak gratulujem fšem vystavovaným

nevim gdo má na starost buřty?!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:55
- Nahlásit

Pamatujete si někdo polohu cvičáku? Jdu si ohřát polívku, tak než to snim, doufám, že to sem někdo hodí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pamatujete si někdo polohu cvičáku? Jdu si ohřát polívku, tak než to snim, doufám, že to sem někdo hodí
je to hnetka vedle vody,asi 20 metrůch...doufám,že ti to pomohlo))

<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání