| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
Nemám čas se dostat k netu, sem děsně zaměstnanej čék ))) Gerdička mi dneska ráno dělala budíček ))) jako ajrodynamickej třesk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:26
- Nahlásit
hele holky,hancaw se dostaví semka aš dorazí dom a domluvíme to.Sledujte foru,opakuju,sledujte foru!!!! mojí !!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:26
- Nahlásit
davidkova renatav pondeli jedu,kvuliva smlouve,sichtam a tak.tak ti pak pisnu co a jak.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vogo, nemoh by mě někdo prozvonit na mobil až přijde? Já tu nemůžu sedět (((((((((((((( Kuju strašně moc!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
.Sledujte foru,opakuju,sledujte foru!!!! mojí !!
pani nezviditelňujte se
Sem si vás dneska chtěla koupit a nemohla sem, opakuji nemohla sem. U nás na vsi vás nemají. Mají akorát pes přítel čověka, psí kusy a myslivost. Svět psů nemají, opakuji svět psů nemají. Zkusím si vás koupit ve městě aš tam pojedu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
ja psa brat nebudu, je malo mista a on by 2 haravky nerozchodil, stejne jsem ho moc brat nechtela krz to srdce se bojim
mam se nekam dostavit nebo tak neco?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:44
- Nahlásit
Guten ták, nemám nápojku a jdu domu trošku uklidit, aby maky nekleplo. Maryje ráno snědla krvavou morkovou kost, máme fšude kref, bo ta blpka to i přes zákas nosí domki.
Bude strašně hnusně, impregnujte sa děcka, teplé prádlo aji si vemte, deky, svetry, tlusté fusky. Ručníky pro psy, ať nejdou chrápat mokří.
Lucka, Lucynka, mamka jedou s hancouw a sami se spolu domluvěj. Já beru Maky a Bambiho, sme už domluvený.
Dnes bude polední klit, je na to akurátní počasí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 11:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nemoh by mě někdo prozvonit na mobil až přijde
pokud tu budu tak klidně,jinak žádám ostatní účastníky zájezdu třá gerdu aby to vzala za mne dyš tu nebudu
lucYnka XIII
mam se nekam dostavit nebo tak neco?
nefim,počkáme na tu hanku
Biluška
Sem si vás dneska chtěla koupit a nemohla sem, opakuji nemohla sem. U nás na vsi vás nemají
su prostě vyprodané no ,fšicí mě chcou asik i dyš někerý asi mín
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
su prostě vyprodané no
ses mezinarodni celebrita, u nas f trafyce ses us taky vyprodana
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:03
- Nahlásit
Psíček
Mám celošivotní poslání ukazovat zbloudilcům tu správnou cestu
tak to potěš pánbůh.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:09 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
davidkova renata
su prostě vyprodané no,fšicí mě chcou asik i dyš někerý asi mín
a co si, kde si, jak si? Nic nevím, třeba bych tě na jihu v pindělí sehnala.
Gerda
Dnes bude polední klit, je na to akurátní počasí.
Do kolika?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:24
- Nahlásit
Gerda
Jsem tu tak trošku s křížkem po funuse, ale mým fenečkám - mámě a dceři - svítí očička takto: mámě červeně (dál od sebe), dceři zeleně (blíž k sobě). Takže je od sebe poznám i v noci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:29
- Nahlásit
leyenda
ses mezinarodni celebrita, u nas f trafyce ses us taky vyprodana
šiš děckáááá ,nechte teho eště spichnu
Lola1
svjet čoklůch
Vlčáčková
mámě červeně (dál od sebe), dceři zeleně (blíž k sobě).
u nás jako fšude..normál zeleně, na fotkách s bleskem červeně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:38
- Nahlásit
probrala jsem se z mrákot, pro lucynku-místa je tam dost, může bejt oddělenej, když bude takhle tak budem převážně chlastat v klubovně-to já teda budu za každého počasí, dá se tam zatopit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
A já myslela, že ta načervenalá barva je normální!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:57
- Nahlásit
Vlčáčková
A já myslela, že ta načervenalá barva je normální!
sim tě f klidu,tady je normální úpa fšecko )))))))))))))
co čupka,jak jí je?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
Teď má nějaké prášky na bolest zároveň s efektem potlačování zánětu z nádoru. Jmenuje se Onsior. Nemá se brát stále. Fenka trošku ožila, ale úplně dobrou chuzi nemá a radši polehává, i když sklony k "courání" má. Včera jsme byli na návštěvě u sousedů, tak se tam snažila producírovat po baráku a všechno zkontrolovat. Musela jsem jí poučit, aby si lehla. Ale nechci, aby moc chodila, ať ještě odpovídá.
Jinak jsem koupila Ovosan a hlívu ústřičnou. Ovosany jí na kila dávám tři, jenže to prý zabere až za 6 neděl. Vzhledem k tomu, že tu může být jen 2 měsíce, tak nevím, jestli jí to může pomoct.
Má chvíle, kdy je celá uchřadlá, ale taky chvíle, kdy je docela čiperná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
Konec poledního klidu, kdo mi zahmtá tu vytřenou podlahu, dostane přes držku. Kůli makýskovi sem vytřela (tu kref z tý kosti), i dyš se sebezapřenim. Ztrestám ji prázdnou lednicí, nedostane najíst. Zase sem si ustřihla kus vlasů, ale tak, že tam mám asi ješka. Není to heské.
Vlčáčková - jak je čubizně? Jak to, že jim svítěj vočka červeně? Mařce dycky jen zeleně....
Libuše má 11 květů. Zuzanka je celá květovaná. Jsou to dobré květiny. Bolí mě kost pod okem.
kejtlin - můžou psi do klubovny třá přes ňákej úplatek? Já asi nechci jet někam na víkent, abych byla zavřená v klubovně a pes v odkládačce....vemem si pláštěnky, jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:31
- Nahlásit
Vlčáčková
kdyby sem eště chodila hipík a několik jejích psů sakryš..má starou fenu kokra z útulku,taky měla rakovinu spíš teda eště asi má,ale je to zřejmě v klidu,nechala jí vyndat krom kastrace aji obě mléčný lišty ,bylo jí asi 12,5 nikdo přesně neví,no riskla to a vyšlo to.dávala feně jakési injekce(teda vet) jsou pěkně drahý teda,je to nějaká serie několiak injekcí v různejch intervalech a pak pauza..lze pak opakovat.Sem to jednak zapomněla a dvanak to ale stálo asi 4 litry to jo..zkus pohledat v tom linku co sem dávala do tématu,ale myslim že to tam nejni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
až vypadne předseda což doufám bude co nejdřív tak psi můžou kamkoliv, mě déšt´ nevadí můžu bejt bez pláštěnky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
Můj vet. říkal, že kdyby to byl jeho pes, už by ho netrápil. A má na Jaggy onkologické věci na starosti on. Bekynka už byla hodně špatné po té kastraci a říkal, že další operaci už by nemusela ustát. Přemýšlela jsem o té operaci, ale vyskočily po ní i na jiných místech boule. Obávám se, že bych jí jen trápila a pak by se jí to zase vrátilo. Vet. říkal, že hodně dělali pokusy v tomhle směru Američani a jejich výsledky jsou v průměru takové, že léčený a operovaný pes žil průměrně o měsíc dýl než neléčený.
Ten nádor je tak agresivní, že prý viděl dělení buněk přímo pod mikroskopem. Prostě nejhorší nádor, který mohla dostat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Vlčáčková
to je mi moc líto, takový zprávy jsou vždycky moc smutný......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:56
- Nahlásit
kejtlin
Hlavně je to dost překvapivé. Mezi tvrzením: "ta tady bude do 16 let" a verdiktem s rakovinou v beznadějném stádiu je cca 10 dní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:58
- Nahlásit
Vlčáčková
hele já tě nechci zranovat,vim jak strašný to je,ale já souhlasim s vetem,operaci bych nikdy v žádným případě ani nezvažovala,to je zvěrstvo dle mýho..jen když jsi psala cos nakoupila,tak že se dá koupit i něco jinýho abys věděla..víš psovi je dycky hůř než jak se tváří a já osobně bych to už skončila..jsem ten typ co nechce nechat dojít psa až do tý nejzašší hranice,sama bych si to u sebe nepřála,ale psi maj výhodu,že pro ně euthanasie dovolená...moje představa je potlačit svoje pocity a sobectví,který je ale pochopitelný, a nechat odejít psa ještě v době kdy je relativně v pohodě ..nechci čekat až z něj nemoc udělá ubohou trosku co zná jen bolest,utrpení a nepohodu a pak to skončit.Jako je mi jasný,že jedna věc je představa a druhá je skutečnost,od stolu se to dycky líp radí,ale pokud by mi tohle řekl i vet,měla bych já osobně jasno.Neber to špatně,každý jsme jiný,jen jsem se snažila ti vysvětlit jak a proč to mám já..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:18
- Nahlásit
davidkova renata
Veterinář se zatím takto nevyjadřoval. Zatím dal ty léky na bolest s tím, že uvidíme, až dobere jednu várku, jak bude vypadat. Zatím zabírají, každým dnem je pes lepší. Ale jsou jen na 7 dní.
Nejhorší je, že ona bojuje furt fest. Nevzdává nic. Zajímá se o vše okolo a co jí jde, to prostě udělá. Nelituje se, nekňourá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:21
- Nahlásit
Vlčáčková
achjo.. ..tak to holt eště chvíli snad vydrží a až to nepude..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
Snažím se poznat, jestli už nechce žít, jestli už jí to moc bolí. Ale prostě si nejsem jistá. "Hopká" kolem, když jí dávám jídlo, vrtí ocáskem na návštěvu a jde za ní ven. Venku jde za lidma. Ale ve své kůži není.
Nevím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale prostě si nejsem jistá
chápu..
to zas tak úděsně ještě nevypadá..nechci to už rozebírat i kvůli tobě,ale osobně bych počkala na nějaký zhoršení trvající dýl než únosnou dobu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
to zas tak úděsně ještě nevypadá..
Možná je to blbý, ale já fakt nevím, jak by to "úděsně" mělo vypadat. Jestli už to tak nevypadá a jen to nechci vidět.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:43
- Nahlásit
Vlčáčková
jak by to "úděsně" mělo vypadat
no třá u mý předešlý to úděsně bohužel vypadalo..nevim co jí bylo,to je fuk,ted už..otekly jí klouby na předních packách,měla furt horečku,skoro nežrala,pohybovala se s velkými obtížemi a jen pokud k tomu byla donucena vynesením před barák na venčení,skoro nespala,zřejmě bolestí,jen tak ležela s hlavou nahoru a třásla se,tahala sem jí po veterinách,občas se jí po práškách na bolest trochu ulevilo,ale jen dočasně .otekly jí i zadní nohy pak.v neděli dopol. jsme opět byli na veterině,něco jí zas dali,ale kolem 9 večer když upadla na čumák při pokusu vstát a popojít jsem už dál nevydržela...strašný..nepopsatelně
|