Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

kejtlin
v jakým je časáku?
Ve Světě psů. Má tam fotku a je citovaná i v článku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:28
- Nahlásit

kejtlin
a povlečení-to já žehlím jen občas, když už vypadá jak krep a není to krep
Prosím tě, to se natáhne na peřiny a tím se to narovná .

Jinak znám dokonce i takové ženské co žehlí spodní gaťky . Podotýkám znám, nekamarádím s nima, páč nechápu o čem bych se s nima bavila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:34
- Nahlásit

Biluška
ale je zvláštní, že když mám nemocnýho psa a má třeba nějakou ránu nedejbože otevřenou, tak převlíkám 2krát denně prostěradlo kterým má potaženou matraci a nejsem líná ho vyvařit a vyžehlit, aby se mu tam nedostali bacily

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:40 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Biluška
simte a na co mas ty budouci zokejky? Vis, jak zokejky musej zehlit?
Jinak znám dokonce i takové ženské co žehlí spodní gaťky . Podotýkám znám, nekamarádím s nima

ja teda kdyz uz zehlim, tak vyzehlim fsecko, neni to casto, tak jednou za tyden a pokazdy si rikam, ze uz to nesmim tak nechat nahromadit, mus zase rika, proc nemame nakou zenskou, co by k nam chodila aspon zehlit

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:48
- Nahlásit

leyenda
proc nemame nakou zenskou, co by k nam chodila aspon zehlit
Já dříf měla aupairku. Hlídala děti a psy, uklízela, žehlila, vařila a pekla. Jenže nemohla aupairkovat donekonečna, uš má svoji rodinu . Koukám po jiné, ale žádnou natolik schopnou a spolehlivou abych jí mohla svěřit smečku nemůžu najít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:51
- Nahlásit

šiš vy tadyk žehlíte jo?????
tak to mušim rychle pa neš něco chytnu!..i dyš já asi těško bo dyš něco vypadá uš jako krep ale nejni to krep,tvrdim,že to krep je a gdo mi to dokáže no né?!
Baico
Tak Fanoušek už je čany na naší zítřejší výstavní premiéru
budu na vás usylovně myslet pani!!! at máte s Fanóšu taky fotku f časáku paxi to vylepíme doma na zeť a béme dělat důležitý

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:52
- Nahlásit

kejtlin
stínovou tchýni
Ty si blbá ))) moc si blbá ))))))

Ženy neblbněte s tim žehlenim! Já žehlívávala, dyš sem se sestěhovala s mušem, von si jak blázen převlíkal denně 3X tričko, koupil nám na to pračku, co měla program na lehounce umazané prádlo, trvalo to 30 minut, než se to vypralo, měla náplň 6 kilo a ten jeliman jí naplnil snad každej den. Pak jel cvičit, tož su byla ráda a šla sem na vejlet s jedinym kamarádem, kerýho sem si v čičmelákově našla, měl výbornýho psa, pak sem žehlila, pouštěla sem si k tomu mnoho cédéček, vyhulila spoustu cigaret a pak sem si k tomu vodevřela flašku a děsně se opila. Sem žehlila třá 4 hodiny! Víte, jak mi pak bylo? A stejnak to prádlo bylo zmuhclaný a smrdutý, už když sem ho dávala do skříně. Pak sem se odstěhovala a žehličku ni prkno nemaje, sem velmi spokojená a už nepiju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:54
- Nahlásit

Gerda
čus ,hele ty vole
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/209884-bi n-ladin-je-americky-agent-rekl-castro.html
tim se lecos vysvětluje essi mi jako rozumíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:55
- Nahlásit

Gerda
takže vlastně ses díky odstěhování nestala alkoholikem.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:58
- Nahlásit

kejtlin
takže vlastně ses díky odstěhování nestala alkoholikem.......
hele možná bysme měli sepsat nějakou vjedeckou práci..s tim by nám mohla pomoct makyatryks dyš jí to tak bere.. na téma Závislost na alkoholu pomocí žehličky..bysme mohli pak mít za ménama aji přet nima ty skratky různý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:00
- Nahlásit

davidkova renata
ze ménama aji přet nima skratky různý
pani vy ste roura neuvěřitelná
čekám až přijde lucynka ja k se jí líbilo na veterině

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:02
- Nahlásit

hele vlastně taky nám zejtra držte palečky deme se Sisinou na výstavu a už je vostříhaná a má gumičku v ofině a vypadá čananě jak pudl. sem jí málem nepoznala
davidkova renata
šiš vy tadyk žehlíte jo?????
jo nechte toho už blbý domácí práce du si rači nastavit Zuzanu ať zejtra trefim

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:03
- Nahlásit

davidkova renata
tim se lecos vysvětluje
))))))) a co na to kondolíza rajsová?????????

kejtlin
no asi tak. Navíc chlapík měl příšernou alergii na psa, ze začátku se furt dusil, takže sem musela 2x denně luksovat a vytírat a furt smítat prach a převlíkat postele a takový věci, strašná šichta, před prací a po práci, ˇpak ho to nějak přešlo, což byla má spása. Už sem pomalu začínala i vařit - dyť já měla kolikrát všechno hotový než von přišel a ptala sem se ho, jestli nemá hlat!!!!!!!!!!!! Byl to hodný muš, tak daleko mě zajít nenechal a vařil sám. A rád.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

ted´ psala zuzka že honzův kom má vypolstrovaný ucho, vypadá s tím jak idiot a snaží se to sundat, jinak je ok

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:05
- Nahlásit

Alexa
přijede sisi na závot? Držíme palce vám, aji Bajkofcům, ať te nejkrásnější ze fšech!

Tak kde je ta lucynka??????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:06
- Nahlásit

Bože, máte dneska tak bekaný téma, že uš vás rači nebudu číst a jdu se svalit. Vemu si sebou kníšku a přečtu si další tři řádky Essi tam bude něco o žehlení tak ji dám roztrhat štěňatům

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:06
- Nahlásit

Gerda
Tak kde je ta lucynka??????????????

eště néni noc

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:07
- Nahlásit

Hele ženy, jakou barvou svítěj oči vašim psům? Svítěj všem psům zeleně?

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:08
- Nahlásit

davidkova renata
Závislost na alkoholu pomocí žehličky.
bysem byla vyjimka potvrzujici pravidlo, ja nikdy alkohol nepiju
mne by zehlit ani samo o sobe nevadilo, celkem me to bavi a rada uklizim do skrini nazehlene vonave pradlo, ale mam vetsinou neco dulezitejsiho
Biluška
Já dříf měla aupairku
ja drif mela ekvadorskou Anitu a pred ni Sofyji (Monty promine),
ale sem celkem rada, ze us je nemam, sem nak nigdy nepoznala, co je uklizeny a co ne, blbe skladaly pradlo a kazdou chvili neco spalily nebo rozbily

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:08
- Nahlásit

Alexa
deme se Sisinou na výstavu a už je vostříhaná
chuděra..určo bé mocinky ošklivá)))) i tak držíme palce,no..
Gerda
na to kondolíza rajsová
ty jako myslíš,že láďa,náš binláďa s kundolízou????
takže sem musela 2x denně luksovat a vytírat a furt smítat prach a převlíkat postele a takový věci, strašná šichta, před prací a po práci, ˇpak ho to nějak přešlo, což byla má spása. Už sem pomalu začínala i vařit - dyť já měla kolikrát všechno hotový než von přišel a ptala sem se ho, jestli nemá hlat!!!!!!!!!!!!
but ráda,že to skončilo bo bys úpa zblbla a psala bys ted vedle ve foru o drůbeži recepisy!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:09
- Nahlásit

A tak nic, spát se dneska nebude . Právě se nám pod oknem propotácel totálně ožralý Sergej. Bydlí u babičky Sprosté Boženy. Maj barák naproti přes silnici. Dycky gdyž se Sergej ožere (asi tak obden) tak mu Božena děsně vynadá (ne nadarmo se jí říká Sprostá), vyhodí ho z baráku, on pak sedí na schodech a buď nadává a dobývá se domů, nebo zpívá. Du si otevřít okno, bude kino

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:10
- Nahlásit

Gerda
jakou barvou svítěj oči vašim psům
zlutou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:10
- Nahlásit

leyenda
ja drif mela ekvadorskou Anitu
aleksa má zase čilany..ale nevim přesně na co je má a co s nima dělá..

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:12
- Nahlásit

Gerda
Hele ženy, jakou barvou svítěj oči vašim psům? Svítěj všem psům zeleně?
Na fotkách zásadně červeně. V realitě je to taková zeleno-žlutá. Svítěj stejně nejenom psům,ale fšem zvířatům. Aspoň těm co potkávám v noci u silnice - srnky, lišky a tak.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:13
- Nahlásit

ty woe teď koukám na nebezpečnou rychlost na mou oblíbenou část filmu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:14
- Nahlásit

Gerda
zeleně, počkám na kolegu, oběhnu cukrovar a jedu dom vyvenčit a zkontrolovat psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:27
- Nahlásit

jen mě to teď napadlo, když sem koukala na mařeniny fotky, kde jí beru bleskem, že má voči jako kočka ))sem nevěděla, že fšem stejně...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:36
- Nahlásit

nazdar všeci,
byla jsem dnes poprvé v robotě. Bylo to moc fajne, všechno nám sestřička co odchází ukazovala, mám hlavu jak pátrací balon

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:43
- Nahlásit

lucYnka XIII
jupíííí! Jdi se vyspat, budeš nám vyprávět v mlíkožerech.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

Nejsou tuna nejake bylinkarky? potrebuju poradit. Zlobi me nozka a chtela bych ji v necem koupat - ze spodu na chodidle se strasne loupe kuze a praska to, docela hodne a svedi jak svin jak se to loupe. Mam i na chodidle transplantovanou kuzi, takze neni tak kvalitni a hold jak chodim haksnicka praska. v cem to mam koupat, aby se ta kuze rychleji hojila? Me napad jen repik a hermanek, jine byliny neznam

<< 1 ... 5067 . 5068 . 5069 . 5070 . 5071 . 5072 . 5073 . 5074 . 5075 . 5076 . 5077 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání