Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 23:25
- Nahlásit

Gina už sama pije. Posílali mi i video, je vidět, že je jí zle, ale snaží se.

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 00:04
- Nahlásit

Mucholabka
tak to je dobře. Držíme talpky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 06:31
- Nahlásit

čus žumponoři, už dřete?

Mucholabka
Držíme packy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:08
- Nahlásit

Erin
Štěkají vaši psi i během noci?Okřikujete je?
Já je na noc zavírám, aby neštěkali. V Bosyni štěkaj všichni psi a navíc tam není takový provoz, tak snad budem moc nechat kreténa vlkošedýho v noci venku, ale jestli to bude blbý, bude spát doma.
Biluška
Hele, nechceš Cira do lýnyjí k Bagetce? Dali by dohromady echt pracáky, navíc Cir má vlohy pro kotec a luxusní reakci na nápřah.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:15
- Nahlásit

kachna_
bagetka má vlohy pro řetěz, tak to by nemuselo být marný
Ale má Cir nějaké krásné vady? Chápej, Bageta je echtgoldmatroš, páč je to německý naháč, toho musíme využít a ženich musí být minimálně na stejné úrovni

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Kráásnéé rááno!!!
Snad si densak v práci odpočinu po náročném víkendu. Původně jsem myslela, že se mi v pokoji vymaluje pouzae strop. Ale dopadlo to tak, že se nejen maloval celý, ale i tapetoval. Jsem uplně mrtvá, kolena mám otlačený, jak jsem po nich lezal za tátou a hnrd utírala primalex, aby nikde nezaschnul. Ještěže dneska tu můžu celý den sedět.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:38
- Nahlásit

Baico

Tak přece jenom zlatá státní správa, taky jsem po náročném víkendu ))))

Dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:18
- Nahlásit

brý ráno na pyjáno
nestíhám,du,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:33
- Nahlásit

Biluška
Ale má Cir nějaké krásné vady?
Alergii na některé kovy a K9, vychrtlej jak Davítkojc, reakci na nápřah, nevyšetřený klouby, bázlivost (tý ho teda Michal do značný míry zbavil ), štěká na chodce a auta s vozejkem. Problémy s ušima (už teda dlouho ne, ale to se pořeší úpravou stravy). A má zkoušku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:35
- Nahlásit

kachna_
No tak to by šlo, tak ho berem

Tinta76
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:55
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

davidkova renata
pyjáno
hezký, pani, nevim teda proč ale připomnělo mi to jednu debatu vohledně vyjmenovaných slov po p ... jakože v nich chybí jedno zásadní slovo, který je doknce použito v učebnicích pro ZŠ, k čemuž někdo navrhnul, že by mezi vyjmenovanými slovy určitě nemělo chybět a tudíž by ho zařadil mezi pytel a pysk

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

pro klikače
http://www.youtube.com/watch?v=ybX0CD2CbG4
http://www.youtube.com/watch?v=cAtDw87bhcw
http://www.youtube.com/watch?v=k4xGK-10BNM se mi to moc líbí, možná si koupím kliker

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:47
- Nahlásit

PetroK, vím, že používáš klikr, mě ta videa úplně nadchnula , jak dlouho trvá, než pes pochopí, že kliknutí=dobře=odměna ?

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

PetroK
Tak jsem naklikávali podle tvých rad, ale ještě jsem to nedotáhla. Ale teď mám měsíc do zkoušek, tak nebudu experimentovat a pojedu zatim "po staru" na pamlsky a míček. Ale v zimě si ho naklikám a uvidíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:14
- Nahlásit

Brej den, brej den, Tinta neleze komínem!!

jak se daříte??

mac1

háskýýýýýý! Zkoukla jsem jen to první, a je fascinující, jak jim u toho šrotí mozeček . Šlo to hodně rychle

Naklikávání - to bude asi u každýho psa jiný, já si to moc nepamatuju a hlavně jsem jela nadvakrát, páč prvně jsem to udělala tak, že jsem naklikala doma a venku prt a nebylo to ono. Pak jsem to udělala jako s jiným cvikem a navrch začla používat na klikání jen echtgold odměnu. Že je pes naklikanej poznáš podle toho, že jakmile klikneš, tak se čokl vedle tebe zhmotní ať je kde je. Když to takhle máte doma, jdete ven -do klidu, a pak do rušivejch élementů. Ta fáze venku už pak je rychlejší. Ale ten začátek doma bych neuspěchala. Týden třeba?? Fakt nevím - sem sklerotik. Naklikávej v různých místnostech, v sedě na zemi, ve stoje, v sedě na židli, aby si čokl klikání nespojil s místem nebo činností.

dobrou zábavu a výsledky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:19
- Nahlásit

PetraK
hele a dá se klikat, když pes nemá rád jídlo obecně a natožpak pamlsky...ani na hračky se motivovat ouplně nedá...takže cvičíme na jásavou intonaci.Zkloubím to nějak s klikrem?díky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:47
- Nahlásit

Lucie od Arta
ty jo Lucko- čteš mi myšlenky. Páč jsem zrovna přemýšlela nad tím, co v případě nežravce. Ale to budeš muset za odborníkem nějakým -zkus KaTachyon. Chodí sem a nebo tady máš přímo její stránky :
http://katachyon-training.blog.cz/rubrika/clicker

hele a není opravdu nic na světě, co by s ním nepohlo? Syrový jatýrka? Kůžička od slaniny??

Já mám štěstí na žravý čoklidy, kdyby byl pes nežravej, jsem v hájzlu, vůbec bych nevěděla co dělat.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:50
- Nahlásit

PetraK
zkusím, díky.
hele, ne stopro.Syrový jatýrka jsou rozhodně blééé.Blééé OBČAS není piškotek nebo kousek sýra, ale nikdy dopředu neodhadnu, zda mu právě v tu chvíli udělám radost nebo ho naprosto znechutím a on přestane dělat úplně protože co kdybych mu pak zas cpala jídlo...Von ale neni úplně normální, na druhou stranu

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:06
- Nahlásit

Mucholabka

pani tak jak to vypadá? Držím palce až ode dneška, ale držím.

Lucie od Arta

no tohle je pecháček. Zkoušela jsi třeba Játroví? A nebo něco nestandardního? Já tuhle udělala "díru do světa" se zbytkem těstovin se sýrovou omáčkou. No jo, já vim, není to zrovna jako úplně košér asi, ale Ešus po tom byl celej říčnej, páč... "Todle sem ešče nikdá nejed, tak toho musim sežrat co nejvíc, páč kdo ví, kdy zas baba nabídne!" a to vám bylo radostný cvičeníčko. Na starou nudli!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:26
- Nahlásit

Spáchala jsem strašný zločin. Mám dva dny po splatnosti fakturu za vodafoun.
Jinak jsem asi dneska zničila křehkou duševní rovnováhu dopravce, který nám přivezl kuchyň (do domu, co se bude pronajímat, já budu mít tu třicet let starou). Nájemník si jí objednal, ale odejel na dovolenou, takže jsem jí měla převzít já, neb tam ještě bydlim. Problém byl, že nezavolal mně, ale nájemníkovi. Ten volal mně, že za několik minut tam je. No tak jsem vypustila psy a v tu chvíli jsem zjistila, že pro každého vypadá několik minut jinak, takže řidič vylez a v tu chvíli mu do ksichtu vyskočil ovčák (dělila je brána, což řidič zjevně ocenil). Pozavírala jsem psy a protože jsem na nic neměla čas, tak jsem vylezla tak jak jsem byla s dítětem, kterýmu trčela flaška z pusy (se jí nechtěla pustit) a oteklym prsem ještě zaledovanym dvěma baleníma mražený zeleniny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:31
- Nahlásit

kachna_

ještě zaledovanym dvěma baleníma mražený zeleniny.

rozcapenost dnešní matek na mateřský je neuvěřitelná!! Vona si dělá zeleninový zábaly!! Co to bude příště?? Čokoládovej zábal, nebo pivní koupel????

Spáchala jsem strašný zločin. Mám dva dny po splatnosti fakturu za vodafoun

kdy nastupujete výkon trestu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Vona si dělá zeleninový zábaly!!
a ještě tim děsim řidiče
Jo ale ti těhotní známí, co plánovali psa, vybrali ouplně perfektně - našli rok a půl starýho NO, kterej byl majiteli příliš mírnej na výcvik.
Kdy nastupujete výkon trestu?
ihned, musim to zaplatit

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:41
- Nahlásit

PetraK
kdy nastupujete výkon trestu?
Za to je trest smrti, se s ní můžem rovnou rozloučit a postarat se o děcko a o psy. Děcko odmítám, v krajním případě si vezmu tu šeltku

Lidi, nenávidím malování Sem si ráno šlehla extázi, abysem nabrala energii. Mám na modro natřený stůl staršího děcka, okrové futra do pokojíku, okrové dveře do špajzky (mi zbyla barva ), a půlku dveří do pokojíku jsem vyrobila ve slonové kosti. Druhá půlka ještě není, páč jsem musela zatmelit džuzny co do těch dveří vyrobila Pumice a čekám až to zaschne. V mezičase jsem se pustila do malování obýváku. Značně mě vyčerpalo už stěhování a výroba linek kde bude končit žlutá a začínat oranžová. Včil mám vystěhovaný obývák a došla mi energie Nemá tu někdo extázi, nebo elesdé, nebo tak něco, aby se se mnou podělil?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:49
- Nahlásit

kachna_

Jo ale ti těhotní známí, co plánovali psa, vybrali ouplně perfektně - našli rok a půl starýho NO, kterej byl majiteli příliš mírnej na výcvik

jooodlejidýýý!!

musim to zaplatit
mi kdysi někdo řikal, že musí se akurát umřít. Nemůžete argumentovat s tim?

Biluška
Děcko odmítám

Gerda před časem sháněla dětičky, co maj malý prstíčky. Třeba se ho ujme?

a došla mi energie

co zkusit králíčka Duracela?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:06
- Nahlásit

Nazdar čéci, nemam na vás vůbec náladu, asi mam migrénu, tak mě vaše svátky vůbec nezajímaj. A taky nemám čas, bo máme ňák šíleně práce. A taky přijede do hospody prvního září Mathea a Fyfyjofka, ty čůzy u mě budou bydlet, tak jesi chcete, můžu vám je pak poslat na brigádu na ňákou práci, dybyste chtěli. Nabídnu jim hory, doly, jáchymov, černý les, nebo tmelení domku u Biluše v Orientu. Já je použiju na nějaké zednické práce, budou předělávat garsonku na půdní byt 16+3.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:30
- Nahlásit

Gerda
Mathea a Fyfyjofka,

a taky malý káče vod kachny_ , páč vona bude zavřená. Ale bacha, je zvyklý, že si kachna_ dělá zábaly ze zmrzlý zeleniny, tak asi taky budete muset. Tak se začněte votužovat, ať ste připravená.

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:37
- Nahlásit

Gerda
budou předělávat garsonku na půdní byt 16+3.
Klidne, budes to pak mit jak bludiste pro mysicku, ale mozna i pro morce
Ale esliva chcete, tak se zdrzim klidne dyl a udelavam vam este tak dve tri patra, mozna necham nejakej sirsi fchod pro Maryji.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:47
- Nahlásit

PetraK
a taky malý káče vod kachny_ , páč vona bude zavřená
v poho, nechám si ho, budu s nim v zimě chodit žebrat na muzeum.

Mathea
nejakej sirsi fchod pro Maryji
to je podpásofka tohleto! Možná bych ti to neměla řikat, ale do snídaně ti dám projímadlo a pak ti budu průběžně volat do vlaku. Hnusobo zlá! (ale máš pravdu, což se mi velmi těžko přiznává)

Jo a abych eště řekla - sme byli s mamkou bránit v neděli, mamka byla předskokan, bo ukazovala vostatnim, jak maj ty poslušnostě vypadat, načež Maryje měla nejkrásnější přelezení áčka, bo je velmi hbitá a obratná a šikovná. A jinak sme nebránili, bo nebráníme. A taky sme měli koťátka, u ikemu, vona se vůbec nebojijou psůch, takže si k maryji došly až natěsno a pak na ní syčely, dyš je chtěla počuchat zezadu, bo zepředu se bála ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:51
- Nahlásit

Gerda
budu s nim v zimě chodit žebrat na muzeum

rači v létě. Nezapomeňte, že budete muset mít zábal ze zmražený zeleniny. To by v zimě nemuselo bejt moc příjemný. zato v létě..... !

sme byli s mamkou bránit v neděli

a gde ste byly? V Brániku?

Já se zase musím pochlubit velmi inteligentním psem!

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:51
- Nahlásit

Gerda
to je podpásofka tohleto!
Podpasofka je tak mozna to tvoje zaprahovani do prace! A i ve vlaku sou hajzli, ale to vy nevite evidentne Navic sem to puvodne myslela jakoze sirsi, pac tim pro morce by se teda neprotahla, ale holt potrefena husa..

Vy ste ale cickovny holky, huz se na Vas tesankujeme

<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání