Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 10:25
- Nahlásit

Mucholabka
Je v narkoze, nebo v komatu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Biluška
To bych taky ráda věděla.

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 10:55
- Nahlásit

leila
jestli ti z útulků napíšou něco o povahách té zlaté krátkosrstky a křížence lousiana x golie, tak to sem písni. Ten merlák vypadá úplně jako golie.

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 11:47
- Nahlásit

leila
jo a pokud bys chtěla štěně golije krátkosrstý tak omrkni tyhlenc stránky, sou tam fšecky volný štěňátka v ČR (hned na úvodní straně): URL

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

To už je fakt moc. Právě mi nějaká dámička se spratečkem vynadala za to, že jsem na Cira houkla "Cire drž hubu" (aby na ní neštěkal). Zjevně to ohrozilo jeho duševní vývoj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:42
- Nahlásit

Atika
ježiš ta je krááásná!! vemte si jí někdo,plííís
Mucholabka
Fenka žije, ale ještě se neprobrala.
hm,tak aspon že žije

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:44
- Nahlásit

kachna_
Právě mi nějaká dámička se spratečkem vynadala za to, že jsem na Cira houkla "Cire drž hubu" (
hehe..tak to může bejt mooocinky ráda,že potkala tebe a né mě! ,páč myslím,že to by asi neustála

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

leila
Hele a nechceš tuhle?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4038677/Daruji-kri zence-civavy-a-jezevcika.php
Nebo tohodle?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4035657/Daruji-kri zence-Parson-teriera.php

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:12
- Nahlásit

tak jsme zpět,panička zabloudila,prostě červená dál nevedla,pak jsme zašli za doporodcema a ty nám ukázali cestu směr praha,panička se vykoupala a jeli jsme zpět
zítra říkala že nová trasa nebude a že bude zas ta stará

muchloš - aspon že tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:24
- Nahlásit

no ty voe!!
jako děcko dorazilo z hyp-hop festyvalu,bože to je smrat!!! ,okamžitě pochcípaly fšecky mouchy a já du prát koberec bo se po něm prošlo bosou nohou!! Celkem lituju děfčicu co ho jednou dostane za múža

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:32
- Nahlásit

davidkova renata

Celkem lituju děfčicu co ho jednou dostane za múža
Tak to se ti rýsuje bezva fstah snacha x tchýně.

Apropó,večer se mi vrací snacha ze slovače s Agátkou,se na obě těším,jak dybych je porodila

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:33
- Nahlásit

davidkova renata
no ty voe!!
jako děcko dorazilo z hyp-hop festyvalu,bože to je smrat!!! ,okamžitě pochcípaly fšecky mouchy a já du prát koberec bo se po něm prošlo bosou nohou!! Celkem lituju děfčicu co ho jednou dostane za múža

Můj nejstarší drobeček tam byl hlídat a vrátil se s rozlámanýma kostma v pravý dlani,dneska fixli a zejtra nastupuje pod kudlu!!!! A rači sem se neptala jak k tomu přišel.

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:34
- Nahlásit

jablunka

s rozlámanýma kostma v pravý dlani,dneska fixli a zejtra nastupuje pod kudlu!!!!

Ach jo,asik byl moc hrrr nebo gentleman.Tak foukám bebí na dálku

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:42
- Nahlásit

Erin
Ach jo,asik byl moc hrrr nebo gentleman.
Asi vod obojího trochu.
Tak foukám bebí na dálku
Vyřídila sem a děkuje......teď je mu maminka dobrá,když potřebuje vošetřovatelku.

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:48
- Nahlásit

jablunka

.teď je mu maminka dobrá,když potřebuje vošetřovatelku

Nanaříkej,sme si je udělaly,tak se musíme starat...a má věk,kdy je jestě stejně poloviční dítě.Někerým jedincům daného pohlaví,to zůstává až do smrti smrťucí,tfuj tfuj tfuj...pámbu s nama a zlý pryč

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:58
- Nahlásit

Erin
Někerým jedincům daného pohlaví,to zůstává až do smrti smrťucí,tfuj tfuj tfuj...pámbu s nama a zlý pryč
Tak tohle je svatá pravda.....se mi aš udělalo mdlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:06
- Nahlásit

jablunka
Můj nejstarší drobeček tam byl hlídat a vrátil se s rozlámanýma kostma v pravý dlani,dneska fixli a zejtra nastupuje pod kudlu!!!!
fak jo??? no tak to je hustý,eště že sem to netušila bo by jel leda tak do prdelea nebyl by tu ted takovej smrat
Někerým jedincům daného pohlaví,to zůstává až do smrti smrťucí

běž do řiti s těma katastrofyckejma scénářema

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 19:41
- Nahlásit

jo a bedříšek porodil asi 50 miminek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 20:37
- Nahlásit

brezen2008
jo a bedříšek porodil asi 50 miminek

Tak vám, maminko, gratulujeme

Hezkej večer všem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 20:43
- Nahlásit

Čuste lidi.

Fenečka žije. Pro info, kdyby někoho zajímalo, tak mám podrobnější popis. Na zahradě ji teda prý našli v křečích, dovezli ji na veterinu, měla zapadlý jazyk a nedařilo se jim otevřít tlamu (blbí piti). Prý sebou v těch křečích hrozně mlela a přijeli tam s ní na poslední chvilku. Celou noc i den do teď byla v umělém spánku, teď prý na zavolání otevře oči, ale nehýbe se. Prý má z těch křečí svalovou horečku. Ráno dostala i kyslík, a dostává infuze. Prý bude trvat, než začne vůbec chodit :-/ a že to teď vidí spíš zle než dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 20:44
- Nahlásit

brezen2008
Ježíši kriste, gdo je Bedříšek? To je pavouk, nebo co?

davidkova renata
běž do řiti s těma katastrofyckejma scénářema
Viď, že jo Ani je nečtu, bysem se rozčílila. Mám v živé paměti jak mi Mášenek pustil všechny psy do místnosti, kterou sem malovala a ještě se drze zeptal s čím chci jako pomoc

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 20:58 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
simte tady mam pro tebe tu bilou kocku co jsi shanela, ale prijed si rychle strasne moc toho sezere

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
Beru . Děsně se mi líbí, akorát nevím co na ni řeknou sousedi. Předevčírem jsem obdržela stížnost, že na ně Megyna "blbě kouká". Aby včil třá neřekli, že na ně naše kočka moc cení zuby, nebo tak něco

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:42
- Nahlásit

Biluška
myslim, ze sousedi ani neceknou, uz nikdy

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
myslim, ze sousedi ani neceknou, uz nikdy
O důvod víc si takovou číču pořídit . Kde je k mání, hned startuju Míňu a jedem

Mimochodem, dneska jsem se dozvěděla, že se do vedlejší vesnice stěhuje kámoška co chová tibetdogy. Má jich asi patnáct . Ještě pár takových kynologů, vystěhujem "normální" lidi a uděláme tady z toho rezervaci

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:52 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Štěkají vaši psi i během noci?Okřikujete je?

Já svoje ano,ale není to moc často.
Za to sousedovi psi řvou pravidelně každou hodinu cca 15 minut.
Nechci si pokazit vztahy,ale spát se u toho nedá a majitelům je to evidentně jedno....

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:58
- Nahlásit

Erin
Štěkají vaši psi i během noci?
Někdy jo. Pokud mají důvod - opilý chlap potácející se kolem plotu, liška šmejdící kolem kurníku.... Někdy i když nemají důvod - ježci, kočky...(no z jejich hlediska to důvod je).

Okřikujete je?
Jo. Ale ne tak, že bych hulákala z okna, to bych dělala větší rámus než oni. Dojdu si k nim, vyhodím ježka, vyženu lišku...a spíme dál.
Většinu nocí je ale klid. Jo a nikdy nenechávám v noci venku víc než dva psy naráz, jinak by kvůli tomu ježkovi vzbudili celou dědinu.

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:04
- Nahlásit

Biluška

jenže já mám své psy uzavřené v atriu obytné zahrady,štěkají jen pokud někdo cizí naruší jejich teritorium,sousedi mají dva psy řvoucí na chodce,na světlo,na myš...prostě furt celou noc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:09
- Nahlásit

Erin
sousedi mají dva psy řvoucí na chodce,na světlo,na myš...prostě furt celou noc.
To znám, ještě v Bruntále to dělali dva malí kníři ze sousední ulice Byli slyšet přes půl města. Je to k zbláznění, ale dělat s tím jde málo. Zvlášť pokud je soused blb, se kterým není domluva. Zkus to přes st. hygienickou správu (nebo jak se ten úřad jmenuje), ti mají v kompetenci hluk. Nebo městská policie skrz rušení nočního klidu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:25
- Nahlásit

Erin
No, moji psi neštěkají ani ve dne, přesto jsou stížnosti...bohužel plemeno teriér typu bull.

Našich psi taky neštěkají, sousedčini ano, naši jim občas vynadají a přišla jim od té sousedky stížnost na OÚ, že jí taťka nadával že je pi.a

<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání