| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:54
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
muzete ujet na koni, to na vas nechytne, teda pokud nespadnete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:56
- Nahlásit
Jo a jinak sem dneska mluvila ráno ve výtahu s Maryjí, ptala sem se jí, jestli je eště furt vlčák a jestli BUDE sportovat, jestli by se nemohla aspoň trošku v lese rozeběhnout. Tak kvičela a škrábla mě. Tim pádem nevim, jestli teda už neni vlčák, nebo jestli nebude sportovat....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
muzete ujet na koni
Tak to faaaakt nemůžem ))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:15
- Nahlásit
Gerda
A pak se rovnou povozíme na koni, eště než ta kámoška zjistí, že má o pár koček navíc, pak nás strašlivě zmlátí a budeme muset prchat
prchnem na tom koňoj jako Horymír k Neumětelům
jestli BUDE sportovat, jestli by se nemohla aspoň trošku v lese rozeběhnout. Tak kvičela a škrábla mě.
tim pádem já osobně si myslim,vzhledem k výsledkům testů a tak jako celkově,že Mařka je zpovykanej rozmazlenej fracek co si naschvál vymejší peachoviny a to bysem jí zatrhla!
končim,nepište uš nigdo nic!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
prchnem na tom koňoj jako Horymír k Neumětelům
Ten ale umřel, ne? ......
Mařka je zpovykanej rozmazlenej fracek co si naschvál vymejší peachoviny
jenže to neni fracek, ale čévéčko, bo používá svojí hlavu, ty rouro, a nedá ti nic zadarmo. Takže měla pravdu, je to vlčák!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:38
- Nahlásit
Gerda
Ten ale umřel, ne? ......
to nakonec fšicíí,ne?
jenže to neni fracek, ale čévéčko, bo používá svojí hlavu
hm..taky by to moch tim pádem bejt chrt,ale je trošku prostorovje výraznější typ ,rozhodně ne ten suchej teda ,spíš ten lymfatyckej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
taky by to moch tim pádem bejt chrt
No to by taky moch, jen jestli nemá moc dlouhý vlasy na chrta....tak může bejt třá barzoj a bude jí zlatovláska odhazovat, až coby roden poletí přes les....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:54
- Nahlásit
Gerda
zlatovláska odhazovat, až coby roden poletí přes les....
před..
po..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado, chudák zlatovláska, eště se bude muset v maskérně upravovat ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 20:55
- Nahlásit
Tak mám konečně vymalováno. Jeden pokojík teda. Lidi, politujte mě, takový nemehlo chlapa jako mám doma já nemá už vůbec nigdo Vám to něgdy popíšu, ale včil nemůžu, páč by mi mohl nasísat přes rameno a urazil by se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 05:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vstavat a cvicit, dete taky drit! Konecne sem dneska prvni, kdo pohani pracanty do pracovni soboty?? - si je uz asi malokdo pamatuje, ze.
Lidijove, mi se vcera dopoledne zvysil tep na maximum, neb 9 letou rtw Sadlo v rozmarne nalade sexualniho haraseni v tom nechutnym dusnu a nedychatelnu malem slehlo (hara nejmladsi perdelice a je lesbi show, Sadlo se nak prilis rozvasnilo). Nepritomnej vyraz, zacala se klepat a motat, drobecka cca 44 kg jsem capla v oka mziku do naruce a narvala do vany, studena sprcha na slabiny, usiska apod. Po chvili byla ok, ale fakt to pocasi veteranum nedela nejlip. Divny leto, letos.
monika
Chjo, zni to jako klise, jiz to bylo mnohokrat receno, ale uprimnou.. Torze je svinstvo, nikdy nevis... Drzte se.
edit
Gerda
Už mám Mařky krevní testy, prý jsou v pořádku, prdku tomu rozumim
Takze je proste jen fakt obezitorni jako vepr? Ale krevni testy v norme, to zni fajne, ne? Este pak me napadaj hormouny, napadaj jako napadaj, ne jako napadaj, ze napadaj.. Bo Sadlo bylo tez vzdy tucne az pretucne a vzdy po harani ztucnelo vice, ted po skoromenopauze uz se to mnohem zlepsilo a za rok v poho dala bez drastickych omezeni 9 kg dolu. Ale taky tomu prdku rozumim.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 06:31
- Nahlásit
dobré ráno všem
včera to u vody a polích bylo fajn,psy byli do rána tuhý,k miskám se kromě dastyho moc nehrnuli,zato se jedna čuza ráno do předsíně vyčůrala.....
dnes je po dešti,pod mrakem a krásně se dejchá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 07:36
- Nahlásit
čus žumpáci, to, že je sobota neznamená, že nemusíte dřít, tak sypte z pelechu a dem na to
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 08:40
- Nahlásit
Makám, makám... ale vodvařená z toho teda nejsem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 10:55
- Nahlásit
Biluška
čus žumpáci, to, že je sobota neznamená, že nemusíte dřít, tak sypte z pelechu a dem na to
Náhdou, my už dneska makali, rozhrnuli jsme 4 tuny štěrku pod budoucí chatičku a buňku značka stavební.
Včera mě kousla Bucka aji Agina a Fero má zánět v uchu, nějako se mi to sype všecko.
Přišly totiž lesbičky s Jaffíkem-malým buckem, a nejdřív se přetahoval Jaffík s Aginou, tak Agina místo hadru kousla mě, a pak jsme udělali dospělácké přetahování Bucky s Ferem a Bucku holka špatně držela, a jak ona chtěla hadr, skončila mi na ruce, au au.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:26
- Nahlásit
Mucholabka
Kdyby sis platila úrazofku tak bys měla těžký prachy Jenže si ji neplatíš tak budeš mít prt, musíme to nějak dořešit
a Fero má zánět v uchu,
Toš to je průser, páč fousáči došli
Gde sou ostatní, ti jako nedřou, nebo co??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:42
- Nahlásit
dobreee raano fšem
co tady strasite tak brzo ja jeste jen votviram vocicka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:45
- Nahlásit
Biluška
vařím, peču, smažím, tak nemůžu psát, neee?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
Biluška
Leila ti psala? V noci mi napsala smsku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:53
- Nahlásit
tak venku je krásně,nepršía dá se dejchat
mi byli na kopci,dasty měl celou dobu v hubě míč a furt si ho s nadšením nosil
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 12:37
- Nahlásit
Biluška
Dřeme, tož nemáme čas od rána krafat na foře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 12:41
- Nahlásit
Mucholabka
Leila ti psala? V noci mi napsala smsku.
Mě ne. Co se stalo?
Hyena
Dřeme, tož nemáme čas od rána krafat na foře
Toš to je moc dobře, máš pochvalu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 12:42
- Nahlásit
brezen2008
tak venku je krásně,nepršía dá se dejchat
u nás perší, ale klukům to neva páč spí a spí a spí. Přeci jen jim bylo poslední dny kapánek vedro, tak votpočívají
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 12:52
- Nahlásit
gabifi
vařím, peču, smažím, tak nemůžu psát, neee?
Pokud vaříš, pečeš a smažíš pro mě tak to jo, to ti schvaluju Ale jestli to má sežrat něgdo jinej tak se nakrkám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 15:27
- Nahlásit
Biluška
Pokud vaříš, pečeš a smažíš pro mě
vyfič, sama mám málo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 16:06
- Nahlásit
tak jsme dospinkali,byli jsme venku a ted koukáme na hříšníky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 18:41
- Nahlásit
tak jsme byli venku,všechno museli přepesemeskovávat a znovu označit a ted tu chrněj jak andílci,já jsem uklidila byt,vytřela a vyčistila morčata
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 18:45
- Nahlásit
a elis už dohárala,takže dasty už je klidnej,už se v klidu nají a
musím elis vymyslet nějakej sport ,bo lítá jak raketa se sindy a furt na mě cení ti svoje pidižuby
a zejtra,dle počasí, jdem zas lítat do polí a potoků
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:20
- Nahlásit
Jedno moje štěňátko snědlo jed na slimáky zrovna to nejlepší z vrhu, ještě lepší pes než moje Agina, takový zabiják, kterého jsem si chtěla nechat je v bezvědomí na infuzi u veta panička kvůli tomu jede domů z Rakouska.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:28
- Nahlásit
Mucholabka
Chudák malej Nechci ti brát naději, ale mě se kdysi dostali bažanti do skleníku kde byl ten jed. Po všech bylo během chvilinky Ale pes má určitě víc naděje než slepice, budu mu držet palce.
Kutýsek byl po té otravě v bezvědomí skoro 24 hodin a vyhrabal se z toho bez následků.
|